[Beef] Fagata vs Young Leosia

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto według ciebie prowadzi po drugiej rundzie?

Czas głosowania minął 18 lis 2025, 22:07

Fagata
49
56%
Young Leosia
39
44%

Liczba głosów: 88

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia

Post autor: eddy_wata »

bez kitu przeoczyliśmy w tym wszystkim, że wojny rapowe to wojny klasowe i w zasadzie mamy nowa odsłonę landlord rapu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

@Sionek pociesz sie tym ze ty pewnie nie wygladasz jak popierdolona hobbyhorsiara z rynką w gilonie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

"Mam chatę za 2 bańki bez kredytu, a ty co?"

To i tak słabiej niż Rysiu vel syn landlorda. Nawet nie zaczął jeszcze rapować a już ma 4 mieszkania (zero kredytu).
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

eddy_wata pisze: 12 lis 2025, 23:54 przecież ty szalejesz za takimi trapami, że ktoś się wiezie, że mógł przećpać kawalerke, a po tym stawia sobie wille. to chyba autodiss wyszedł fagacie, ze ja takie drobniaki ruszają
No i props by był dla niej gdyby nawinęła, że może i przećpała kawalerkę ale i tak ma willę.

A tutaj zarzut o mocne ćpanie poleciał i jej odpowiedź na to jest taka, że ma dużo hajsu. Dla mnie to takie rozmywanie tematu, żeby nie przylgnęła do niej łatka ćpunki.

Napiszesz, że się nie odniosła do ćpania to brokuł NPC jej fan ci odpisze przecież odpowiedziała na wers o kawalerce wersem o willi i ludologiczna essa dla ciebie.

Ja bym na miejscu Fagaty cisnął dalej o tym ćpaniu i sraniu potem po ścianach xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

SWN pisze: 12 lis 2025, 23:54 Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki

:bowdown:

ZDELEGALIZOWAĆ DAMSKI RAP
SKURWYSYN SRACZKĄ KJUTKI SIĘ ZACHWYCA
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
2rzyn

Bez kitu, zrobic z niej obsranca ktory po kazdym strzale w nochala wali strzal na mokro z niedziewiczej dupy

Do skutku jechac z tym az sobie farbnie kudly na brąz
Awatar użytkownika
jazforuma

Post autor: jazforuma »

kurwisko z onlyfansem kogoś dissuje, iks kurwa de
Awatar użytkownika
marmolad_k2

@Jose liczymy na nagły livestream specjalny z przebiegu beefu :bowdown: :bowdown:
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 0:07 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Sionek pisze: 12 lis 2025, 23:56
oldschool pisze: 12 lis 2025, 23:53 ma chatę za 2 miliony
Mam powoli dosyć tematu nieruchomości w beefach xD Jako osoba bez własnego mieszkania, która nie miała możliwości załapać się na BK2% mam ból dupy, że muszę oddawać landlordowi rentę feudalną w wysokości połowy pensji a tu najpierw szlachic fleksuje się, że ma 5 mieszkań a teraz Leosia wjeżdża z chatą za 2 mln bez kredytu i w drodze ma willę xD Zero litości dla gołodupców jak ja
piąteczka mordzia, w nienawiści do landlordów i deweloperów tak zostałem wychowany nie jestem obrotny jak baz kałagane i se nie radzę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jeszcze co do tej Oliwki chłopaki, to ze dwa lata temu sam podpisałbym się pod bowdownami i też uważałem, że jest wyczekiwanym mesjaszem damskiego pl rapu

ALE ALE ALE

Przypominam, że ona w praktycznie najlepszym momencie kiedy trzeba było kuć żelazo póki gorące zapadła się pod ziemię i wróciła z informacją, że miała depresję spowodowaną hejtem i memami na swój temat. Po cytatach typu "to wszystko mnie niestety zjadło", "nie udźwignęłam" albo "branża muzyczna to twardy orzech" zwątpiłem, że będzie raperką z krwi i kości (i trochę tłuszczu), w końcu jak mam traktować poważnie linijki o olewaniu hejtu i zazdrosnych suk, skoro typiara dosłownie zamknęła się po nich na rok w pokoju
Jestem bardzo wyzywana i bardzo obrażana pod każdym moim teledyskiem, tiktokiem, zdjęciem. Nie tyle, co moja muzyka jest obrażana, ale mój wygląd, moja waga. Ja doskonale wiem, jak wyglądam. Mam lustro w domu, oglądam się codziennie. Znam swoje wady i zalety i chciałabym, żebyście przestali pisać komentarze tak bardzo obrzydliwe”

– zwraca się do swoich hejterów.
https://rytmy.pl/oliwka-brazil-depresja-film-epka/
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Niestety niechęć do postaci Fagaty przysłoniła jakoś tracków i internet już okrzyknął wygraną Leosię xD

2rzyn odpalaj piec i łap za łopatę
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
eddy_wata

SWN pisze: 13 lis 2025, 0:06 Jeszcze co do tej Oliwki chłopaki, to ze dwa lata temu sam podpisałbym się pod bowdownami i też uważałem, że jest wyczekiwanym mesjaszem damskiego pl rapu

ALE ALE ALE

Przypominam, że ona w praktycznie najlepszym momencie kiedy trzeba było kuć żelazo póki gorące zapadła się pod ziemię i wróciła z informacją, że miała depresję spowodowaną hejtem i memami na swój temat. Po cytatach typu "to wszystko mnie niestety zjadło", "nie udźwignęłam" albo "branża muzyczna to twardy orzech" zwątpiłem, że będzie raperką z krwi i kości (i trochę tłuszczu), w końcu jak mam traktować poważnie linijki o olewaniu hejtu i zazdrosnych suk, skoro typiara dosłownie zamknęła się po nich na rok w pokoju
Jestem bardzo wyzywana i bardzo obrażana pod każdym moim teledyskiem, tiktokiem, zdjęciem. Nie tyle, co moja muzyka jest obrażana, ale mój wygląd, moja waga. Ja doskonale wiem, jak wyglądam. Mam lustro w domu, oglądam się codziennie. Znam swoje wady i zalety i chciałabym, żebyście przestali pisać komentarze tak bardzo obrzydliwe”

– zwraca się do swoich hejterów.
https://rytmy.pl/oliwka-brazil-depresja-film-epka/
i co z tego, upadła i wstaje takimi trackami i rozpierdala
Awatar użytkownika
2rzyn

Tez pojebane. Najpierw wpierdalac pol zycia 50 tys kalorii na sniadanko a potem plakac ze w necie pytaja czy to baba czy już dżabba?

Widzialy galy co wpierdalaly

Eleganckie ma te przyspieszenia
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 0:12 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

2rzyn pisze: 13 lis 2025, 0:09 czy to baba czy już dżabba
:lol: :bowdown: ja pierdole
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

oldschool pisze: 13 lis 2025, 0:00 No i props by był dla niej gdyby nawinęła, że może i przećpała kawalerkę ale i tak ma willę.
no i fagata tez ma w chuj siana, wiec flex na mieszkania pewnie bedzie kontynuowany...

leosia srednio, barsy slabe, ale brzmi to niezle. zmiksowane klase lepiej
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Jak na Leosię to i tak nie jest źle, ale tournament winner pani kurwa z TVN OF.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

oldschool pisze: 13 lis 2025, 0:08 Niestety niechęć do postaci Fagaty przysłoniła jakoś tracków i internet już okrzyknął wygraną Leosię
idealne odzwierciedlenie beefu Mes - Tede :(
to odpowiedz fagaty pewnie jeszcze przed weekendem jak mniemam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
2rzyn

Kurw co tam brzmi niezle? Przeciez ona ma glos jak jebana minnie mouse
Awatar użytkownika
eddy_wata

marmolad_k2 pisze: 13 lis 2025, 0:12 Jak na Leosię to i tak nie jest źle, ale tournament winner pani kurwa z TVN OF.
bo nawinęła pisany przez kogoś text (zawierał 17 powtórzeń słowa sraczka w 100 sekundach utworu) ale z cHaRyZmĄ xD nie zesrajcie sie nomen omen jaka z niej nie jest traperka. obie kierunek pietz
2do5

Post autor: 2do5 »

willa za dwie bańki
a i tak osrane majtki

diho zapisz to raz
ODPOWIEDZ