chłopaki nie kłóćcie się, football ma łączyć
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Przyjemne 2:0
A kto miał grać jak nie ma Desta i Roberto? Na środku 4. i 5. stoper z kolei, którzy w obecnej formie powinni tworzyć parę w Segunda. No nic, liczy się wynik przecież, a nie gwizdek w tą czy w tą 
Witam, wpadłem tylko napisać, że barca ujebala mi dzisiaj kupony na ok 210 tysięcy. Nie dziwię się, że Messi nie chce z nimi grać
to brawo ze na nia postawiles, widac jestes godny dyskusji o pilce z samirem i czardim
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 16:00 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
gościu ale ja cię kojarzę z starego slg ten z ryjem pirlo w tęczy, ty jesteś przygłupem który twierdzi że najlepszy piłkarz w historii nie poradziłby sobie poza barceloną tak jak to robi w reprezentacji argentyny, nie powinieneś wrócić do czytania przeglądu sportowego?
Granie Umttitim przed Lengletem to zbrodnia i proszenie się o wpierdol nawet biorąc pod uwagę formę tego drugiego, dzisiaj dwie bramki zawalone, jedyny plus tego wszystkiego, że gość na PSG zapewne nie wyjdzie.
samir pisze: ↑10 lut 2021, 23:04 gościu ale ja cię kojarzę z starego slg ten z ryjem pirlo w tęczy, ty jesteś przygłupem który twierdzi że najlepszy piłkarz w historii nie poradziłby sobie poza barceloną tak jak to robi w reprezentacji argentyny, nie powinieneś wrócić do czytania przeglądu sportowego?
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Nie no panowie barca chujowo gra i tyle, ostatnie zwycięstwo też wymęczyli, nie wiem na co liczyłem. Kurs na sevulle był jakoś 3.3, jeszcze jebany Everton XD co za dzień kurwa. Cały dzień siedziałem nad tym kuponem i chuj, prawie zawału dostałem
oczywiście że chujowo i oni coś muszą zrobić z obrońcami najlepiej wyczarować z chuja bo widzę w tym momencie 15 lepszych drużyn które lepiej wyprowadzają piłę, nie mówiąc o braku napastnika i jednego skrzydłowego przez co grają pół rondo dookoła pola karnego
no a gracz musiał polec, ale wrócisz silniejszy
no a gracz musiał polec, ale wrócisz silniejszy
Nie no plus tej sytuacji jest taki że wiem czego spodziewać się na innych kuponach do końca tygodnia xd
będą karne na Goodison?
Nie będzie kurwa
To jeszcze bęcki w kwietniu od City i typowe totki
Ten karny goscia z Palmeiras

Emerson na prawej obronie czy Alonso w trójce stoperów? Ogólnie fajny skład Tuchel