Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
tak jest. Debile z Polsatu puszczą mecze z odtworzenia jutro. Natomiast w proteście nie biorą kanały PREMIUM SUPER HD i Puchar Francji można normalnie obejrzeć xD
Influencer.
-
MalinowyJogurt
Przecież to jest jakaś komedia, człowiek ogląda mecz z relacji audio a puchar bagieciarzy normalnie leci
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
słuchajac tej transmisji czuje sie jak u dziadka na wsi ktory słuchał kiedys transmisji radiowej korony
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- MalkoNTENT
No zajebiscie mam tylko 1,23. Jakiś link do leeds brighton? Polaków rodaków chciałem oglądać
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
@MalinowyJogurt czyżby klasyczne odpuszczenie pucharu, bo priorytet to mistrzostwo?
-
MalinowyJogurt
W tym roku na pewno nie, z tego co mi pisał znajomy fotoreporter to Pogoń dominowała, jednak na tym boisku grało się do złotego gola, Piast strzelił i już ciężko było coś ugrać, no i indywidualne błędy obrońców, ponoć luźno mogło być z 4:0 dla Piasta, a piłkarze ostro wkurwieni. Były plany przeniesienia naszych ligowych spotkań na boisko Świtu Szczecin (3 liga) albo Kotwicy Kołobrzeg, ale jednak Kosta nie chce grać poza domem. Murawa to tragedia a słynęliśmy z jednej z najlepszych w Polsce, aż przyszedł trawnik producent. Porażka zasłużona, ale mecz na bank nie odpuszczony @wujot
Nie wiedziałem, że u Was takie problemy z murawą, ale na dobrą sprawę to teraz całe siły skierowane na ligę, co może wyjść na dobre, bo nie trzeba będzie się męczyć w pucharach.
-
MalinowyJogurt
Wiadomo, ale wiesz jaka ta liga jest, następne mecze to znów Piast potem Wisła, Śląsk, Lech. Rozpędzony Piast, Wisła walcząca o życie i Lech, który w końcu musi się podnieść, wystarczy te spotkania przegrać i już się zacznie palić pod nogami, jednak trzymam kciuki żeby w końcu się udało, bo kadra jest szeroka i głodna sukcesu jak nigdy. Prezes po odejściu Azotów też ma coś do udowodnienia.
ogląda ktoś Brighton, jak tam wypadli Moder i Karbownik w debiucie?
spoko obaj, Karbownik parę razy pociągnął fajnie z przodu, Moder za to wygląda jakby się dobrze czuł w srodku pola
ale oglądam od pół godziny
ale oglądam od pół godziny
ok, dziena. U mnie się skończy na skrótach, a byłem ciekawy mocno.
pzdr
pzdr
Uwielbiam jak komentator mówi, że "drużynie się hehe poszczęściło, bo powinien być karny dla rywali". Kurwa poszczęścić to się może przy jakimś star callu w koszykówce, a nie w sporcie gdzie jedna bramka decyduje o wszystkim, to jebany skandal, a nie żarciki, zwłaszcza w erze VARu. Ludzie podpisują kontrakty życia albo tracą pracę, bo się hehe poszczęściło.
przeciez tam bardziej Alba faulowal, niz jego faulowali
Messi straszny zjazd, nie spodziewalem sie, ze jest takim ogorem juz, nawet przyzwolenie na faulowanie w 16tce rywali nic mu nie pomoglo.
Messi straszny zjazd, nie spodziewalem sie, ze jest takim ogorem juz, nawet przyzwolenie na faulowanie w 16tce rywali nic mu nie pomoglo.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
ale co ty pierdolisz w kolejnym temacie chamie
przecież strasznym ogórem jest twoja stara jak gada o piłce a leo zostaw z pokoju pało jebana
zaparz meliske moze bo w literki kiepsko trafiasz 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 16:00 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.