Chodzi mi bardziej o świadek przestępczy. Chociaż wiadomo, że ci najbardziej zatwardziali gitowcy tez swoje za uszami mają, światem od zawsze rządzi hipokryzja
Sobota
Re: Sobota
-
MalinowyJogurt
A no to ja się jebłem, myślałem, że chodzi ci o reakcje środowiska rapowego u niego w mieście, dzięki za odpowiedź.
Wiesz, nie sądzę by Sobota przejmował się opinia dwudziestoletnich raperów na dorobku, to już od dawna nie ta liga. Tutaj już może tylko być ciekawie jeśli chodzi o Winiego, Bonsona, PMM, Rene, Sage itp.. Choć odkąd Sobota za bardzo się poczuł celebrytą to już te kontakty chyba nie były aż tak dobre jak gdy powracał na scenę
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- gods bidness
gods bidness pisze: ↑20 kwie 2020, 18:08 I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.

A co miał napisać? Kaz zjadłby własne gówno, żeby go tylko przestano uważać za bananowca
-
MalinowyJogurt
Kaz zachowuje się jak te wszystkie szesnastoletnie Wiktorie z dobrych domów, które od dnia urodzin jebią sześćdziesiątki i cisną z frajerami.
- gods bidness
Właśnie dobrze się zachowuje. Pokazał, że można "robić ruchy" i nie być przy tym smutnym ulicznikiem z kijem w dupie, pierdolącym o zasadach. Jak go powinęli, to też cicho siedział, nie robił jakichś durnych akcji nagłaśniających pod tytułem "jestę niewinny, stop pomówienią", tylko wziął na klatę i "nigdy się nie skurwił", jak obiecał.
a #freebałagane to niby co?
wgl bezsensowna dyskusja, z Sobotą połowa sceny nagrywała i to niby ich wina, że się rozjebał
wgl bezsensowna dyskusja, z Sobotą połowa sceny nagrywała i to niby ich wina, że się rozjebał
Influencer.
- gods bidness
Nie bardzo czaję drugą część wypowiedzi, ale "free bałagane" to była zwykła kretyńska akcja oddolna słuchaczy i innych raperów, a on sam namawiał, żeby o tym nie gadać, bo to robota dla papugi, a nie publiki.
Bo Kaz co by nie mówić o jego zachowaniu i twórczości ostatnimi czasy ogarnięty gość, tak powinno się załatwiać takie tematy, w ciszy. Ciach bajera a nie jak banda półgłówków która pierdoli do telefonu co im ślina na język przyniesie bez żadnej elokwencji i wyczucia wrzucając dziesiątki insastories i serie koszulek.
No myślę, że Sobota też by chciał w ciszy załatwić temat. No i jednak kaz mimo poważnych zarzutów siedział raptem 3 miesiące w areszcie, a nie parę lat jak np. Bonus, wiec troche łatwiej mu było "wziąć to na klate"
jajca ile ty masz 16 lat?? ze takie kurwa farmazony ciezkie pierdolisz ze ktos odjebal tyle a ktos tyle na zamku to jest kurwa lepszy a huj ci do tego nie masz podjazdu zeby to rozkminiac i wogole na huj to rozkminiac jak odjebal swoje elegancko w spokoju i slowo na ulicy jest jakie jest bo ma akceptacje grona ulicznych swirusow i nikt go nie pierdoli za zadna krzywa akcje a to ze on ma najwiekszych zjebow jakich sie da jako fanow wlasnie co pisza jak ty podobne kurwa teorie wyssane z kurwa z czekotubki ze jakby mogli to by mu do dupy zaglodali teleskopem hapla kosmicznym bo on kurwa zarabia pieniadze i sie tym obnosi to juz jest inna sprawa i banda takich kurwa glabow wlasnie nie widzi ze sobota zajebal szpagat i do nich nie dociera co on zrobil jak na papierze jest jasno ze sobota mowi ze wzial kurwa od goscia trawkie i koksu kulki za tyle o tej i otej w takim czasie tu i tam i huj bo przeciez sobota mowi ze kurwa ten no sie nie rozjebal
poza prawem wspolnika gdy sie dogadujesz z wspolnikiem z ktorym odjebales cos i wiesz ze bedzie przypal to mozesz ugadac sie na to ze on np wezmie na siebie to i ty na siebie to i wtedy mozecie zeznawac ze on mowi ja zrobilem x a on y i ty potem nawijasz na przesluchaniu ze to prawda ja zrobilem y a on x i kurwa dobrze jak pare osob wie w okolo tez o tym zaufanych ze bo sa kurwy cwaniaki co sie ugadauja i ty idziesz mowisz a on sie wycofuje i robi z ciebie kondoma frajera ale jak ktos wiedzial o tym to mozna go kurwe do wora schowac bo wyjebal ziomka
dla tych co kurwa dalej nie kumaja
co robia kurwa ogarnieci ludzie?? trzymaja sie kurwa z daleka od takich klimatow jebanych maja prace zyja legalnie nie wpierdalaja dragow i nie wpierdalaja sie w problemy i przestepstwa jebane
co robia kurwa ogarnieci wariaci??/
jedni odmawiaja zeznan a drudzy jak sa zieloni jak goblin to sie wczesniej kogos kumatego naradza co moga powiedziec i na co uwazac no a pierdolony trzeci to kurwa wie gdzie jest granica i co mowic a co przemilczec a kurwa jak ktos juz sie wpierdolil w gruba sprawe to bierze papuge i papuga mowi za niego zeby klient nie mial ani przejebane ani zeby klient komus nie dojebal
kazda inna forma to juz jest kurwa informowanie policji jebanej ale tez zdradzanie jak brutus ludzi z ktorymi wiazaly was jak widac jakies uklady korzystne dla was ale nielegalne
niektorzy to kurwa juz takie rozkminy na bani maja popierdolone ze szkoda kurwa slow wogole mowionych pisanych i tych w bani co sie wymysla i kurwa szkoda to czytac huj ze mowa to srebro a milczenie zloto ale kurwa niepisanie gowna zeby nie robic kibla dzisiaj to kurwa diament i huj
poza prawem wspolnika gdy sie dogadujesz z wspolnikiem z ktorym odjebales cos i wiesz ze bedzie przypal to mozesz ugadac sie na to ze on np wezmie na siebie to i ty na siebie to i wtedy mozecie zeznawac ze on mowi ja zrobilem x a on y i ty potem nawijasz na przesluchaniu ze to prawda ja zrobilem y a on x i kurwa dobrze jak pare osob wie w okolo tez o tym zaufanych ze bo sa kurwy cwaniaki co sie ugadauja i ty idziesz mowisz a on sie wycofuje i robi z ciebie kondoma frajera ale jak ktos wiedzial o tym to mozna go kurwe do wora schowac bo wyjebal ziomka
dla tych co kurwa dalej nie kumaja
co robia kurwa ogarnieci ludzie?? trzymaja sie kurwa z daleka od takich klimatow jebanych maja prace zyja legalnie nie wpierdalaja dragow i nie wpierdalaja sie w problemy i przestepstwa jebane
co robia kurwa ogarnieci wariaci??/
jedni odmawiaja zeznan a drudzy jak sa zieloni jak goblin to sie wczesniej kogos kumatego naradza co moga powiedziec i na co uwazac no a pierdolony trzeci to kurwa wie gdzie jest granica i co mowic a co przemilczec a kurwa jak ktos juz sie wpierdolil w gruba sprawe to bierze papuge i papuga mowi za niego zeby klient nie mial ani przejebane ani zeby klient komus nie dojebal
kazda inna forma to juz jest kurwa informowanie policji jebanej ale tez zdradzanie jak brutus ludzi z ktorymi wiazaly was jak widac jakies uklady korzystne dla was ale nielegalne
niektorzy to kurwa juz takie rozkminy na bani maja popierdolone ze szkoda kurwa slow wogole mowionych pisanych i tych w bani co sie wymysla i kurwa szkoda to czytac huj ze mowa to srebro a milczenie zloto ale kurwa niepisanie gowna zeby nie robic kibla dzisiaj to kurwa diament i huj
Całe szczęście, że jest ten człowiek na tym forum i zamyka w końcu mordy śmieszkom i jebanym teoretykom.
Większość z was gardzi i "ma beke" z polskiego rapu, a kurwa wiecie o której godzinie jedzą śniadanie i kto kiedy miał nogę w gipsie czy innym chuju i gdzie był o XYZ godzinie
Większość z was gardzi i "ma beke" z polskiego rapu, a kurwa wiecie o której godzinie jedzą śniadanie i kto kiedy miał nogę w gipsie czy innym chuju i gdzie był o XYZ godzinie
- przedszkolanek
ale ty Addicted spięty przy sobocie jesteś
Idź byku promować patron, bo ktoś jeszcze przeoczy i będzie Ci smutno, jako osobie która go pilotuje
- przedszkolanek
właśnie pisze blurba 
No w sumie racja, zle się wyraziłem trochę, bo ja tu nie mam żadnych teorii o bałaganie i nie porównuję kto lepszy bo ile siedział, no ale jednak rozumiem trochę jak ktoś robi akcje typu "stop pomówieniom" o których kolega wyzej pisał, jak ktoś ma rodzinę i parę lat w pierdlu przed soba to robi co moze i jak nikomu nie szkodzi to co w tym złego i durnego
- gods bidness
Bardziej raczej napisałeś, że "Kaz zjadłby własne gówno, żeby go tylko przestano uważać za bananowca".