Sobota
Re: Sobota
Rena skomentowała całą sytuację?
- gods bidness
Wini tego głośno nie powie, ale po cichu pewnie ma niezłą bekę z tej sytuacji.
I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.
I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.
a pamiętam jaki był oburzony, że HST w ogóle śmie jeszcze rapować xD
Jeszcze z paluchem nagrywał. Właśnie, ciekawe co paluch na to.gods bidness pisze: ↑20 kwie 2020, 18:08 I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.
Jak Sobota to wszystko przetrzyma i popularności nie straci to będzie mistrz.
te wersy piszę jako Sobota FLOOO, bo Sobota już nie żyje
choć nie skoczył z okna i nie założył pętli na szyję
choć nie skoczył z okna i nie założył pętli na szyję
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
MalinowyJogurt
Tak też nawijał
Samotność to taka straszna kara dla każdego, kto sprzedał ziomka swego,
Nigdy nie rób tego - pierwsze przykazanie podwórka mojego
Samotność to taka straszna kara dla każdego, kto sprzedał ziomka swego,
Nigdy nie rób tego - pierwsze przykazanie podwórka mojego
Calkiem ciekawe co na to szczecinskie podziemie. Sobote calkiem latwo trafic na Szczecinie, ja sam bywam raz/dwa razy do roku i zawsze go spotykam, wiec to nie jest takie trudne zadanie.
Czapka to szanowana figura, ale bardzo mozliwe ze znowu pierdzi w pasiak
Czapka to szanowana figura, ale bardzo mozliwe ze znowu pierdzi w pasiak
kiedy kaz nagral z sobotą? na yt nic nie magods bidness pisze: ↑20 kwie 2020, 18:08 I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Kaz Bałagane - Wig20, 3 zwrotka to nawijka Soboty.dwupak pisze: ↑22 kwie 2020, 16:36kiedy kaz nagral z sobotą? na yt nic nie magods bidness pisze: ↑20 kwie 2020, 18:08 I ciekawe co na to Kaz Bałagane. On to ma talent do nagrywania z typkami gangsta, gangsta, którzy potem się okazują przypałowcami - Belmondo, Sentino, Sobota, a pewnie kogoś pominąłem.

Nie wiem co przyniesie jutro więc chceNa wszelki wypadek pożegnać się
Nie wspominajcie mnie proszę was źle
Zostanie na pewno coś po mnie wiem

Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
-
MalinowyJogurt
ale on tu chyba nie miał na myśli rapowego podziemiaMalinowyJogurt pisze: ↑23 kwie 2020, 11:42Szczecinskiego podziemia nie ma od czasów Bonsona i Pol-Haszu, chyba, że mowa o tych chłopaczkach co 10k nie potrafią wbić.
Chyba jedynie Sprzymierzeni mogą jakoś zareagować.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Nie wiem czy było, ale żona soboty dodała post, że szukają mieszkania w Berlinie, więc chyba szykuje się wyprowadzka z PL Soboty Flooo
Kocham, pozdrawiam
Nie dziwię mu się, w końcu w Berlinie 6 dych na ulicy leży