RAU PERFORMANCE - Mieszane Uczucia (2021)
-
encrenoire
Re: RAU PERFORMANCE - Mieszane Uczucia (2021)
Nie rozumiem dlaczego nie przytoczyl nazwiska autora, tj. OmarStooleyman.
Teraz zaluje, ze usunalem post w ktorym recenzowalem program i warsztat Karola Paciorka...
Zaszczyt normalnieKolektywneOswiecenie pisze: ↑26 kwie 2021, 10:59 W 17:30 Paciorek przytacza post z naszego zacnego forum, ciekawe kto tu jeszcze buszuje po tej cyfrowej przestrzeni.
Tylko PiS
- KolektywneOswiecenie
Wiadomo, że nie, sam nie kumam jego fenomenu, widocznie miałkie czasy potrzebują miałkich osobowości, zwyczajnie rozbawił mnie fakt, że tutaj trafił.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Research mówi to coś Panu Panie Kolektywneoswiecenie ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
encrenoire
Sprawdzilem, tak jak Jigsi pozytywnie sie zaskoczylem, szcz. Niech Mnie... z nowych singli mi sie spodobalo, ale zjarus meme song Maklowicz nie Mclovin tez fajne.
Myslalem, ze on bedzie takim (smieszkowym?) polaczeniem Pezeta (nawet wyglada podobnie i brzmi chwilami) i Mesa, ze tak bedzie wygladala kariera. Moze gdyby troche mniej mdle to wychodzilo, glowa mniej bolala, to bylby hit?
Swoją droga, czy Rau jest spokrewniony ze Zbigniewem jeszcze reprezentantem Alkopoligamii?
Edit: kurwa, fajne to, nuce sobie te smutne przyspiewki, niech mnie ktos uszczypnie.
edit 2: zerknalem na www. Pretensjonalne, to jest to newonce, lmao. Rozpisalbym to, ale mi kurwa szkoda czasu na glupszych Marcinow Flintow, skoro mnie zjada kilka dni poczucie winy, ze jego ostatni omawialem przez 15 min.
Myslalem, ze on bedzie takim (smieszkowym?) polaczeniem Pezeta (nawet wyglada podobnie i brzmi chwilami) i Mesa, ze tak bedzie wygladala kariera. Moze gdyby troche mniej mdle to wychodzilo, glowa mniej bolala, to bylby hit?
Swoją droga, czy Rau jest spokrewniony ze Zbigniewem jeszcze reprezentantem Alkopoligamii?
Edit: kurwa, fajne to, nuce sobie te smutne przyspiewki, niech mnie ktos uszczypnie.
edit 2: zerknalem na www. Pretensjonalne, to jest to newonce, lmao. Rozpisalbym to, ale mi kurwa szkoda czasu na glupszych Marcinow Flintow, skoro mnie zjada kilka dni poczucie winy, ze jego ostatni
Spoiler
feuilleton
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2021, 1:47 przez encrenoire, łącznie zmieniany 3 razy.
Plyta wydana w Asfalcie wiec chyba juz nie. Chciałem sprawdzić kto jest aktualnie na "kontrakcie" u Piotra Sz. ale tylu od niego spierdoliło że usunęli zakładkę z lista artystów 
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
raczej wspomina wydawanie w Alko dosyć chłodno
- GNARLYBEATS
Czy RAU Performance jest jakoś spokrewniony z ministrem Zbigniewem Rau?
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
To jego alter ego