Najchujowsze peje rapowe

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
KAHXY

Re: Najchujowsze peje rapowe

Post autor: KAHXY »

Z martwych chyba już, to zawsze wkurwiali mnie SB Wackija i Drejk
:wall:
Awatar użytkownika
shinner

Post autor: shinner »

co jakis czas wyswietla mi sie leb jj_swiecicki z newonce i wkurwia mnie juz samym glosem
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Trapstar.

Turbocwel, przebił wcześniej nieprzebijalną barierę współczynnika wchodzenia w dupie ustaloną przez CNE.
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
https://glamrap.pl/czy-lewicowy-scenari ... e-w-zycie/
xD
Ja się takimi rzeczami przejmowałem jak miałem 18 lat, i Max Kolonko odpalil swój kanał. I to nie wkurwia mnie bo jestem jakis turbolewicowy, gdyby napierdalali tam teraz na Brauna i PiS tez by to było debilne. Bo to portal o hip hopie. Także, nie wiem kto tam to pisał, ale pewnie też przegląda forum w poszukiwaniu newsów, to chciałbym ci przekazać chuj ci w dupe nygusie
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

SieKurwaNieInteresuj pisze: 21 sie 2026, 13:18 Trapstar
:bag: :bag: :bag:

Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
Jasion94 pisze: 21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
xD
Ja się takimi rzeczami przejmowałem jak miałem 18 lat, i Max Kolonko odpalil swój kanał. I to nie wkurwia mnie bo jestem jakis turbolewicowy, gdyby napierdalali tam teraz na Brauna i PiS tez by to było debilne. Bo to portal o hip hopie. Także, nie wiem kto tam to pisał, ale pewnie też przegląda forum w poszukiwaniu newsów, to chciałbym ci przekazać chuj ci w dupe nygusie
Chciałbym zobaczyć mordę gościa, który to napisał, na pewno bardzo punchable :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Jasion94 pisze: 21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
xD
Michalczewski czyli Flint
marmolad_k2 pisze: 21 sie 2026, 13:34 Chciałbym zobaczyć mordę gościa, który to napisał, na pewno bardzo punchable
Flint jest bardzo punchable wiec fituje jak ulał
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

trapstar jak parę razy zajebał coś z AI, to był szczyt hujpostingu

jeszcze te jego etapy, że ma pomysł na siebie i teraz będzie robił cos tam, potem post depresja, ze ma małe zasięgi, potem znowu szukanie siebie, to chłop jakby był zaklęty w umyśle 16-latka, przecież na początku ślizgawki też tu pytał o rady co i jak powinien robić
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Lil Konon jednak.

Chłop ma potrzebę w chuj częstego pierdolenia o swoim życiu zamiast o rapie, a jak już robi to drugie to ciekawych przemyśleń zero.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Eskimos

Post autor: Eskimos »

Megidox pisze: 21 sie 2026, 12:28 A tak serio to odbije w 2 stronę jakie strony są sensowne w Naszym krajowym kurwidolku ?
Hajs się zgadza i Hajs się nie zgadza to było coś, do tego sentyment lat młodzieńczych śledzenia tych pejów
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
forcerfromdesert

Post autor: forcerfromdesert »

Najgorszy hype, jeden z lepszych chyba młodszy g (młodszy brat na yt)
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Eskimos pisze: 21 sie 2026, 14:10 Hajs się zgadza i Hajs się nie zgadza to było coś, do tego sentyment lat młodzieńczych śledzenia tych pejów
Hajs się zgadza kojarzę i z tego co widzę do dziś istnieje, ale nikt tam nie postuje po prostu.

Pamiętam, że był taki bardzo niszowy pej o nazwie „Raczek prawilniaczek” i tak wyglądało profilowe (też lata 2011-2012):

Obrazek
Eskimos

Post autor: Eskimos »

ZWTZR mnie wkurwia spuszczaniem się nad starym rapem do przesady i że wszystko wyprzedzało swój czas, albo że tylko Chada potrafił wyjść na ulicę i nagrać klip, jakby nikt inny tak kurwa nie zrobił :rotfl:

No ale zasięg się robi na sentymencie starych hiphopowych zgredów. Ogólnie zamysł profilu spoko i sam parę razy przypomniałem sobie dzięki niemu o jakimś zajebistym kawałku, ale no jebać to co opisałem powyżej, bo nie jest to rzetelnie robione
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
Popi

Post autor: Popi »

^ Piszcie tam jak wam się wyświetli jakiś urywek koncertowy molesty albo innej klasyki „co to za łaki” itp. Mariusze dostają białej gorączki
Popi.jaku
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Nie no siurkowski w topce
This page is no longer available.
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

Haczapurjan pisze: 21 sie 2026, 12:22 30-letni typ z taką ksywą powinien dostawać regularną przekopę, aż nie zacznie się przedstawiać normalnie jako Mariusz
XD +1
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

forcerfromdesert pisze: 21 sie 2026, 14:12 Najgorszy hype, jeden z lepszych chyba młodszy g (młodszy brat na yt)
w ogóle prawda to, że Młodszy Brat się żulem stał? gdzieś mi coś takiego mignęło
Awatar użytkownika
Madelleine

Post autor: Madelleine »

Nie chcę usprawiedliwiać kurew, ale trudno jest nie być cwelem i zarabiać w necie realny hajs
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

nikt im nie każe zarabiać w internecie. zwykła praca zaprasza
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

hype ultracwel, lil konon wkurwia mordą ale czasami powie coś ciekawego, hhns to jebane kurwy lizodupy jak hype zresztą.
jedyni prawilni to chomik i ten drugi wiecznie niezadowolony
dziwki basen i machanie kutasem
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

xD
Co ciekawe, podczas rządów PiS glamrap ostro jechał z moherową partią, więc wygląda na to że Glam to ostoja pluralizmu w polskich medich.

Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
BublOner pisze: 21 sie 2026, 16:41 hype ultracwel, lil konon wkurwia mordą ale czasami powie coś ciekawego, hhns to jebane kurwy lizodupy jak hype zresztą.
SieKurwaNieInteresuj pisze: 21 sie 2026, 13:34 Michalczewski czyli Flint
cooo
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
ODPOWIEDZ