Najchujowsze peje rapowe
Re: Najchujowsze peje rapowe
co jakis czas wyswietla mi sie leb jj_swiecicki z newonce i wkurwia mnie juz samym glosem
- SieKurwaNieInteresuj
Trapstar.
Turbocwel, przebił wcześniej nieprzebijalną barierę współczynnika wchodzenia w dupie ustaloną przez CNE.
Turbocwel, przebił wcześniej nieprzebijalną barierę współczynnika wchodzenia w dupie ustaloną przez CNE.
Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
https://glamrap.pl/czy-lewicowy-scenari ... e-w-zycie/
xD
Ja się takimi rzeczami przejmowałem jak miałem 18 lat, i Max Kolonko odpalil swój kanał. I to nie wkurwia mnie bo jestem jakis turbolewicowy, gdyby napierdalali tam teraz na Brauna i PiS tez by to było debilne. Bo to portal o hip hopie. Także, nie wiem kto tam to pisał, ale pewnie też przegląda forum w poszukiwaniu newsów, to chciałbym ci przekazać chuj ci w dupe nygusie
xD
Ja się takimi rzeczami przejmowałem jak miałem 18 lat, i Max Kolonko odpalil swój kanał. I to nie wkurwia mnie bo jestem jakis turbolewicowy, gdyby napierdalali tam teraz na Brauna i PiS tez by to było debilne. Bo to portal o hip hopie. Także, nie wiem kto tam to pisał, ale pewnie też przegląda forum w poszukiwaniu newsów, to chciałbym ci przekazać chuj ci w dupe nygusie
- marmolad_k2
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
Chciałbym zobaczyć mordę gościa, który to napisał, na pewno bardzo punchableJasion94 pisze: ↑21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
xD
- SieKurwaNieInteresuj
Michalczewski czyli FlintJasion94 pisze: ↑21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
xD
Flint jest bardzo punchable wiec fituje jak ulałmarmolad_k2 pisze: ↑21 sie 2026, 13:34 Chciałbym zobaczyć mordę gościa, który to napisał, na pewno bardzo punchable
trapstar jak parę razy zajebał coś z AI, to był szczyt hujpostingu
jeszcze te jego etapy, że ma pomysł na siebie i teraz będzie robił cos tam, potem post depresja, ze ma małe zasięgi, potem znowu szukanie siebie, to chłop jakby był zaklęty w umyśle 16-latka, przecież na początku ślizgawki też tu pytał o rady co i jak powinien robić
jeszcze te jego etapy, że ma pomysł na siebie i teraz będzie robił cos tam, potem post depresja, ze ma małe zasięgi, potem znowu szukanie siebie, to chłop jakby był zaklęty w umyśle 16-latka, przecież na początku ślizgawki też tu pytał o rady co i jak powinien robić
Lil Konon jednak.
Chłop ma potrzebę w chuj częstego pierdolenia o swoim życiu zamiast o rapie, a jak już robi to drugie to ciekawych przemyśleń zero.
Chłop ma potrzebę w chuj częstego pierdolenia o swoim życiu zamiast o rapie, a jak już robi to drugie to ciekawych przemyśleń zero.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Hajs się zgadza i Hajs się nie zgadza to było coś, do tego sentyment lat młodzieńczych śledzenia tych pejów
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
-
forcerfromdesert
Najgorszy hype, jeden z lepszych chyba młodszy g (młodszy brat na yt)
- Haczapurjan
Hajs się zgadza kojarzę i z tego co widzę do dziś istnieje, ale nikt tam nie postuje po prostu.
Pamiętam, że był taki bardzo niszowy pej o nazwie „Raczek prawilniaczek” i tak wyglądało profilowe (też lata 2011-2012):

ZWTZR mnie wkurwia spuszczaniem się nad starym rapem do przesady i że wszystko wyprzedzało swój czas, albo że tylko Chada potrafił wyjść na ulicę i nagrać klip, jakby nikt inny tak kurwa nie zrobił
No ale zasięg się robi na sentymencie starych hiphopowych zgredów. Ogólnie zamysł profilu spoko i sam parę razy przypomniałem sobie dzięki niemu o jakimś zajebistym kawałku, ale no jebać to co opisałem powyżej, bo nie jest to rzetelnie robione
No ale zasięg się robi na sentymencie starych hiphopowych zgredów. Ogólnie zamysł profilu spoko i sam parę razy przypomniałem sobie dzięki niemu o jakimś zajebistym kawałku, ale no jebać to co opisałem powyżej, bo nie jest to rzetelnie robione
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
^ Piszcie tam jak wam się wyświetli jakiś urywek koncertowy molesty albo innej klasyki „co to za łaki” itp. Mariusze dostają białej gorączki
Popi.jaku
- oKulTywowany
-
masz_szluge_
XD +1Haczapurjan pisze: ↑21 sie 2026, 12:22 30-letni typ z taką ksywą powinien dostawać regularną przekopę, aż nie zacznie się przedstawiać normalnie jako Mariusz
w ogóle prawda to, że Młodszy Brat się żulem stał? gdzieś mi coś takiego mignęłoforcerfromdesert pisze: ↑21 sie 2026, 14:12 Najgorszy hype, jeden z lepszych chyba młodszy g (młodszy brat na yt)
- Madelleine
Nie chcę usprawiedliwiać kurew, ale trudno jest nie być cwelem i zarabiać w necie realny hajs
- bloooodtrail
nikt im nie każe zarabiać w internecie. zwykła praca zaprasza
hype ultracwel, lil konon wkurwia mordą ale czasami powie coś ciekawego, hhns to jebane kurwy lizodupy jak hype zresztą.
jedyni prawilni to chomik i ten drugi wiecznie niezadowolony
jedyni prawilni to chomik i ten drugi wiecznie niezadowolony
dziwki basen i machanie kutasem
-
WesolyJozek
Co ciekawe, podczas rządów PiS glamrap ostro jechał z moherową partią, więc wygląda na to że Glam to ostoja pluralizmu w polskich medich.Jasion94 pisze: ↑21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
xD
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
cooo