Najbardziej wieśniackie numery w Polskim rapie
- Haczapurjan
Re: Najbardziej wieśniackie numery w Polskim rapie
Chciał Rysiek melanżowy kawałek zrobić, ale to nie jego podwórko
Remiks "Drina" od Jaculi i całe to krindżowe "przekazywanie dziedzictwa
melanżu" z obowiązkowo spierdoloną wersją razem z Bambi, co brzmi jakby się młodsza siorka dorwała bratu do konsoli kiedy ten poszedł do łazienki ogolić starą siwiejącą 40+mordę i przebrać w stare baggy dżinsy, bo miał wieczorem wychodne z kolegami robić sobie wspominki po maturze i chciał znowu przeżyć szalony czas, kiedy był ciągle młody, alkohol kopał dłużej, cały świat stał otworem i nic nie zapowiadało, że już za 10-15 będzie popychadłem na średnim szczeblu w podrzędnej korporacji, z kredytem, przypadkowym bachorem i starym opelkiem w dieslu 
you know the O.P.P.
co ty świrujesz bakłażan na niejednej bibie leciała gruba impra z rysiem
- marmolad_k2
Gruba impraz Rysiem nie jest wieśniacka, a na koncercie jak bangla 
Dodano po 35 sekundach:
Dodano po 35 sekundach:
Flow jak Fagata na początku kariery.
- Haczapurjan
- Oportunistycznyebaka
-
masz_szluge_
ty, jaki cwel, nie sluchamy gogogi pisze: ↑24 wrz 2025, 9:25
Dla mnie ten. Znajomy mieszkał w pobliżu tego boiska, na którym kręcono klip i po wszystkim okazało się, że Paluch z ekipą nie posprzątali po sobie, zostawiając między innymi wuchtę potłuczonego szkła. Wiem o tym, bo skarżył się nawet osobiście panu raperowi, że nie mógł przez to tamtędy przechodzić z dwuletnią córką z obawy na potencjalne skaleczenie się, a ten go olał ciepłym moczem. Znajomy nie jest już fanem twórczości piątkowianina.
-
georgefloyd
Duma piątkowa wygląda jak wygenerowany w AI. „stwórz pół człowieka, pół gremlina w czarnej koszulce z czarną czapeczką, który buja się skrzat leśny w kierunku góra dół”marmolad_k2 pisze: ↑24 wrz 2025, 11:29 Gruba impraz Rysiem nie jest wieśniacka, a na koncercie jak bangla
Dodano po 35 sekundach:Flow jak Fagata na początku kariery.
- marmolad_k2
Nigdy w życiu nie słuchałem tyle Palucha, co dzisiaj 
a dajcie coś palucha tylko on mi przychodzi na myśl
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
od 2:44, macie zaznaczone po kliknięciu
MalinowyJogurt 2
Najlepszy klip ever. Typ w niebieskiej bluzie i Dawid Obserwator
Wracam do niego raz na jakiś czas i za każdym razem nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś to zobaczył po nagraniu i uznał "Nie no, spoko klip, publikujemy"
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
-
masz_szluge_
zawsze mam beke, ze wszyscy musieli zajebac L4 na budowie
No kurde nawet na tej miniaturce widać, że wiedzą że dobrze robotę zrobili.
Ale żałosny temat.
#Nie chce brać udziału
#Wez mnie w to nie mieszaj
Dodano po 3 minutach 40 sekundach:
To że wszyscy jaja sobie robią to jedno ale autor tematu pewnie na serio wleciał z legendarnym Nowym Trueschoolem i to mówi wszystko o jego wiedzy o guście. Ha tfu
#Nie chce brać udziału
#Wez mnie w to nie mieszaj
Dodano po 3 minutach 40 sekundach:
To że wszyscy jaja sobie robią to jedno ale autor tematu pewnie na serio wleciał z legendarnym Nowym Trueschoolem i to mówi wszystko o jego wiedzy o guście. Ha tfu
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- gods bidness
Tyle tego jest, że można przebierać garściami w każdym podgatunku, ale na pierwszy ogień klasyka, czyli:
Niby miało być to celowo wieśniackie (czy celowo czy nie, to i tak nic nie zmienia), a może nie wieśniackie, tylko w stylu disco Franka Kimono. Niestety za wykonawstwo tego genialnego pomysłu wzięło się WWO i swoimi typowo dresiarskimi wokalami i refenem w stylu bede ruchał cie i to dresiarskie ehe podniosło poziom wieśniactwa do kwadratu.
I skończyło się tak, że to dzieło Sokoła and co. grali po każdej remizie i co gorszym wieśniackim weselu, a wspominam o Sokole, bo pamiętam tekst z RBK Tour - czysty hardkor bez wieśniactwa i densingu, na weselach nie ma grania tych bitów, przerabiania hitów na tło do popijawy.
Niby miało być to celowo wieśniackie (czy celowo czy nie, to i tak nic nie zmienia), a może nie wieśniackie, tylko w stylu disco Franka Kimono. Niestety za wykonawstwo tego genialnego pomysłu wzięło się WWO i swoimi typowo dresiarskimi wokalami i refenem w stylu bede ruchał cie i to dresiarskie ehe podniosło poziom wieśniactwa do kwadratu.
I skończyło się tak, że to dzieło Sokoła and co. grali po każdej remizie i co gorszym wieśniackim weselu, a wspominam o Sokole, bo pamiętam tekst z RBK Tour - czysty hardkor bez wieśniactwa i densingu, na weselach nie ma grania tych bitów, przerabiania hitów na tło do popijawy.
Grupa impra jest wieśniacka, ale też dobra
cztery żubry i dwie kurwy