Lil Wayne - Tha Carter III (2008)
Re: Lil Wayne - Tha Carter III (2008)
szkoda tylko że taki numer jak Playing With Fire musieli zastąpić Pussy Monster 
A jest jakaś wersja deluxe z brakującymi numerami?
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
ta jest chyba najbardziej kompletna
ale tego numeru o którym pisałem wyżej nie ma nigdzie na strimingach przez sample więc będziesz musiał sobie ogarnąć z YT albo znaleźć na jakimś Soulseeku pełną wersje, bo Pussy Monster nie warto słuchać
traczki 17 i 18 to deluxe, 19-23 to EPka The Leak z numerami które jak nazwa wskazuje zleakowały pół roku przed premierą przez co zostały zastąpione
oprócz tego Playing With Fire warto jeszcze ogarnąć dojebany remix Lollipop z Kanye którego też nie ma w tej wersji
Dzięki to będę sam se musiał skleić najbardziej kompletna wersje bo wkurwia mnie obcowanie z zawartością pomniejszona
jak nie słuchałeś nigdy Carterów wgl to 1 i 2 też warto ogarnąć
wróciłem sobie kilka miesięcy temu i wszystkie te 3 części są równie warte odsłuchania
na każdej są jakieś skipy, ale jest też w chuj dużo zajebistych numerów
4 jest trochę gorsza niż 1-3, ale w sumie też warto
chociaż mniej
a 5 jest jeszcze gorsza niż 4 i tego raczej nie warto imo
i tak kurwa jego najlepszym releasem jest Da Drought 3, tam to się dopiero dzieją cuda
wróciłem sobie kilka miesięcy temu i wszystkie te 3 części są równie warte odsłuchania
na każdej są jakieś skipy, ale jest też w chuj dużo zajebistych numerów
4 jest trochę gorsza niż 1-3, ale w sumie też warto
a 5 jest jeszcze gorsza niż 4 i tego raczej nie warto imo
i tak kurwa jego najlepszym releasem jest Da Drought 3, tam to się dopiero dzieją cuda
Zacznę od trójki, puszczę dziś z głośnika jak będę grał w kosza z kolegami
sprawdz sobie cala dyskografie Weezyego, lacznie z rzeczami wypuszczanymi jako Hot Boys i wszystkimi tape'ami, bo ten gosc jest naprawde fenomenalny i potrafi zrobic cos z niczego. A kawalek Playing with Fire, o ktorym pisze instinkt tez koniecznie do nadrobienia, jest dostepny na YT. To co tam wyprawia duet Weezy F i Betty Wright to jest odlot, szkoda tylko ze numer zostal przeswappowany na oficjalnych streamingach
+ Dedication 2 zmierza na streamingi wg. tego co mowil na podcascie Gangsta Grillz u DJ Drama
+ Dedication 2 zmierza na streamingi wg. tego co mowil na podcascie Gangsta Grillz u DJ Drama
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- gods bidness
Dwójka i Trójka to klasyki. Do tegomixtape z Juelz Santana I can't feel my face. Weezy jeden z nielicznych z lat 2005-2010, do których wracam.
Hmm a 'playing with fire' to jeszcse do nie dawna wisiało na Spotify czy mi się wydaje?
Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka
Też mi się wydaje, że słuchałem albumu nie tak dawno temu i było. Ale pewności nie mam.
-
jasnejasne
Nie wyznawałem jeszcze tu miłości C2 i C3, więc nadrabiam. C4 choć słabsze, trzymało gardę.
Tha Carter IV tez ma dojebane linijki, oczywiscie na pamiec jak kazdy album
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ConeyIsland
Safe sex is great sex
Better wear a latex
Cuz you don't want that late text
that "I think I’m late” text

Better wear a latex
Cuz you don't want that late text
that "I think I’m late” text
Lot lil Wayne od 1997 do 2018 to jakis kosmos, best rapper alive, tyle wspaniałych kawałków, na albumach, mixtapach i nawet bootlegach, nie mówiąc już od featach w latach 2005-2012, no legenda po prostu
za czasów pierwszych 3 carterów tak było ale to na tyle
remix z gołota zajebisty, nie znałem a buja
remix z gołota zajebisty, nie znałem a buja
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Z tamtego czasu Da Drought Is Over 2 MIxtape jest kozackie.