Żabson - HOLLYWOOD SMILE (2025)
Re: Żabson - TBA (2024) [Zapowiedź]
Stary dobry Żabson, a kebaby dupa cicho 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
na tej epce z raperem kronkel dom byly eksperymenty z bitami latynoskimi i nie tylkoprzedszkolanek pisze: ↑19 paź 2024, 17:49 eksperymentował z własnym stylem, od 2020 kserokopiarka robi brrr
johnny dang był dojebany i serio się to wkręcało ale tutaj na tym drugim singlu jakoś brak melodyjności, dziwny zjebany głos, niech on wgl przestanie próbować być groźny bo bekow o to wygląda 
takie eksperymenty ze kronkel go zjadałART pisze: ↑20 paź 2024, 13:06na tej epce z raperem kronkel dom byly eksperymenty z bitami latynoskimi i nie tylkoprzedszkolanek pisze: ↑19 paź 2024, 17:49 eksperymentował z własnym stylem, od 2020 kserokopiarka robi brrr
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
- przedszkolanek
przecież napisałem o bad bannym, ale fakt mogłem też dodać el alfę czy inne dembow
Wiz Khalifa to nie koniec featuringów na tej płycie. A$AP Rocky melduje się jako kolejny gość na płycie.
Na kanale Internaziomale pojawił się vlog pokazujący backstage tworzenia wideo do numeru "Magic City". W trakcie samego klipu, jak i vloga przewija się A$AP TyY - raper, projektant i członek wyżej wspomnianego składu. Na vlogu widać, jak rozmawia przez Face Time z A$AP Rocky'm. TyY podczas połączenia mocno chwali to co robi Żabson, a także dodaje, że ten za kilka dni będzie w Los Angeles i jeśli Rocky będzie miał czas, to zachęca do wspólnego spotkania. Z rozmowy dowiadujemy się również, że TyY podesłał Rocky'emu kawałki rapera z Opoczna.
Jest to naprawdę duża, ponieważ Żabson musiał zdobyć szacunek nie tylko TyY'a, ale i mieszkańców Harlemu. Samo to, że Żaba mógł nagrać klip w tej konkretnej dzielni Nowego Jorku, będąc w pełnej biżuterii i nie będąc okradzionym, oznacza, że ktoś ważny musiał się za nim wstawić.
Nie pozostało nic innego, niż trzymać kciuki i czekać na nowy album Żabsona, bo zapowiadają się historyczne rzeczy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Bez przasady, żadnej zwrotki mu ASAP nie da.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Fragment rozmowy z A$AP Rocky na Face Time
Światem kręcą pieniądze
Oj coś przeczuwam że ten album będzie miał efekt adwokata diabłaxxxkawo pisze: ↑29 paź 2024, 11:23 Wiz Khalifa to nie koniec featuringów na tej płycie. A$AP Rocky melduje się jako kolejny gość na płycie.
Na kanale Internaziomale pojawił się vlog pokazujący backstage tworzenia wideo do numeru "Magic City". W trakcie samego klipu, jak i vloga przewija się A$AP TyY - raper, projektant i członek wyżej wspomnianego składu. Na vlogu widać, jak rozmawia przez Face Time z A$AP Rocky'm. TyY podczas połączenia mocno chwali to co robi Żabson, a także dodaje, że ten za kilka dni będzie w Los Angeles i jeśli Rocky będzie miał czas, to zachęca do wspólnego spotkania. Z rozmowy dowiadujemy się również, że TyY podesłał Rocky'emu kawałki rapera z Opoczna.
Jest to naprawdę duża, ponieważ Żabson musiał zdobyć szacunek nie tylko TyY'a, ale i mieszkańców Harlemu. Samo to, że Żaba mógł nagrać klip w tej konkretnej dzielni Nowego Jorku, będąc w pełnej biżuterii i nie będąc okradzionym, oznacza, że ktoś ważny musiał się za nim wstawić.
Nie pozostało nic innego, niż trzymać kciuki i czekać na nowy album Żabsona, bo zapowiadają się historyczne rzeczy.
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
HahajaJest to naprawdę duża, ponieważ Żabson musiał zdobyć szacunek nie tylko TyY'a, ale i mieszkańców Harlemu. Samo to, że Żaba mógł nagrać klip w tej konkretnej dzielni Nowego Jorku, będąc w pełnej biżuterii i nie będąc okradzionym, oznacza, że ktoś ważny musiał się za nim wstawić.
- yungXpaproch
tez mnie kurwa rozbawilo. bialasy mysla ze po stanach zjednoczonych maszeruja ulicami cale armie czarnuchow, ktorzy zabieraja wszystko i wszystkich ciagle
Ma ktoś filmik z Sentino we Francji na groźnej dzielnicy?xdJasion94 pisze: ↑29 paź 2024, 16:19HahajaJest to naprawdę duża, ponieważ Żabson musiał zdobyć szacunek nie tylko TyY'a, ale i mieszkańców Harlemu. Samo to, że Żaba mógł nagrać klip w tej konkretnej dzielni Nowego Jorku, będąc w pełnej biżuterii i nie będąc okradzionym, oznacza, że ktoś ważny musiał się za nim wstawić.![]()
![]()
![]()
![]()
cztery żubry i dwie kurwy
- gods bidness
Murzyni ustawiają się w kolejce żeby nagrać z raperem Żabson.
- stratemirat
On ma z panami Amerykanami takie kolabo jak jego baba z Tygą
Lokalsi nawijają mu makaron na uszy, że kultura hh się narodziła na wschodnim harlemie a on to łyka. Toż wszyscy wiedzą, że to się zaczęło na południowym bronxie.
Już bilety bookują do Los Angeles żeby nagrać z Żabsonemgods bidness pisze: ↑29 paź 2024, 18:53 Murzyni ustawiają się w kolejce żeby nagrać z raperem Żabson.
Dodano po 11 minutach 15 sekundach:
Żabson w LA, przywitanie z A$AP Rocky
Światem kręcą pieniądze
Kurwa ile musieli temu negroidowi zapłacić, żeby odpierdalal coś takiego 
W 16:10 słychać jakieś podśmiechujki w tle, gość też ostro zjarany gada na tym Face Time, więc nie wiadomo czy to odbierać poważnie
Światem kręcą pieniądze