Żabson - HOLLYWOOD SMILE (2025)
Żabson - HOLLYWOOD SMILE (2025)
Dodano po 42 sekundach:
No w końcu żaba przypomniał sobie jak się robi trap
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
Teraz zostało tylko czekać na track z wiz khalifą na feacie
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Re: Żabson
Jakiś huj (taka nazwa konta, ja oczywiście pozdrawiam) wrzucił już klip, a na kanale Żabsona dopiero odliczanie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Bo Żabson wrzucił klip na Facebooka wczoraj.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
najlepsze co nagrał od nowe dźwięki
niechetnie wlaczalem po ostatnich rzeczach co wlatywaly od niego ale ten kawalek kozak, god wifi tez fajna robota z klipem prosty ale siedzi idealnie do nuty
- yungXpaproch
oba numery naprawde powiem ze zajebiste, siedza mi w bani. w dobrym kierunku mocny trapik, zaba sie nie pierdoli, sporo zabawy z flow i glosem, ktora ostatnio jedynie przeblyskiwala u niego. tak jak zawsze w niego wierze ze potrafi no to zawsze to w koncu udowadnia. to jest jego klimat i chuj!
nie chce po dwoch kolejnych singlach tracic nadzieje jak to sie zdarza
ale poki co powiem, ze hajpik jesli szykuje LP ktore bedzie takie, jak te dwa kawalki
nie chce po dwoch kolejnych singlach tracic nadzieje jak to sie zdarza
- Karko_Nape
Nic specjalnego, mierny trap. Wykonanie poprawne tylko co z tego jak tego jest pełno wszędzie.
Jedyne na co mozna zwrócić uwagę to na chujowy teledysk od god.wifi który mimo że jest generyczny to wygląda jakby jej zabrakło pomysłów.
Jedyne na co mozna zwrócić uwagę to na chujowy teledysk od god.wifi który mimo że jest generyczny to wygląda jakby jej zabrakło pomysłów.
Benger alert, wrócił stary dobry Żabson 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
I co z tym kawałkiem Żabsona z Wizem Khalifą? W grudniu chucznie zapowiadali wspólny numer i gówno z tego wyszło
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Może na nowej płycie Żabsona będzie.
Re: Żabson - TBA (2024) [Zapowiedź]
Zapowiada się najlepsza płyta Żabsona od bardzo dawna, a może w ogóle.
No te ostatnie single całkiem niezłe. A już go skreślałem
Sprawdze na pewno jak to wyjdzie.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- przedszkolanek
nie no, powaga, do trapollo i internaziomal mimo wszystkich nieakuratności szukał i eksperymentował z własnym stylem, od 2020 kserokopiarka robi brrr, a do tego co roku próbuje kopiować co innego, był już pop smoke, rap gunnapodobny, ordynarna zrzyna bad bunnyego, teraz rage ken carsonowy po wylewie, a pewnie o paru już zapomniałem
chuj jest już podstarzałym uwiędłym twórczo raperem po 30, co dobrego miał dać, to dał, teraz może już wypierdalać
Ostatnio zmieniony 19 paź 2024, 17:51 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
pamietam jaka nagonka na niego byla na slizgu jak wydawal trapollo xD ludzie nie wiedzieli ze to ostatni dobry material ktory wyda przez nastepne lata