Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
po kilku przesłuchaniach wkręciło się porządnie
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
kurwa zajebiste w chuj
cyk
jak nagraliście to dla zajawki z zajawki i jestescie super ziomelaskami, to wrzućcie rip w internet i na spotifaja, a nie robicie jakies ULTRA LYMYED EDYCJE DLA KONSERÓW i akcje promocyjne na kiju, kasztany juz dawno zapomnieliście, co to zajawka
- przedszkolanek
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Rozpierdalator
prawda i elegancki bit Returnersów.
też prawda.
Uguem oba kawałki spoko, pierwszy lepszy, drugi spoko ale Sławy do wyjebania
-
piotr474747
ja myślę że to była ironia/żart, w innym wypadku to naprawdę nie wiem co napisać. plus nie do końca widzę tu jakąkolwiek akcję promocyjną
- Rozpierdalator
A może i tak, no nie wiem najwyżej głupotę pierdolnąłem, trudno 
aż sobie zamówię chyba dwie sztuki jak to ma być tylko preorder 
nic na potem
-
piotr474747
ten numer słabszy od pierwszego, ale tragedii nie ma
Ja wiem, że w czasach współprac z McDonaldem, Żywcem czy innymi koncernami nie wygląda to super imponująco, ale chodzi o to, że jak robisz ZAJAWKOWY MIXTAPE z kolegami, to go wrzucasz do sieci i se lata, ewentualnie robisz CDki dla innych zajawkowiczów, a nie rozkminiasz preordery, oglaszasz super limited edycję I robisz klipy.piotr474747 pisze: ↑25 kwie 2023, 11:52no napisałeś o jakiejś akcji promocyjnej na kiju, wyjaśnij na czym ona polega bo nie wyłapałem
Nagrali album i normalnie go promują, nic w tym z zajawki ani mixtape'u.
PS Pozdro Gruby, wiem, że to czytasz z wypiekami, farmazoniarzu
@Jose ale skąd nagle ten bulwers, czy to nie jest tak że cała rapscena aktualnie spienięża każdy pierdolony mixtape co zapoczątkował przynajmniej w moim odczuciu pro8l3m?
Oba numery bezpiecznie w porządku, spoko bit który już 15 razy u returnersów słyszałem, dobrzy raperzy rapujący w miarę ok zwrotki ale nic tego nie wyróżnia, propsy za followupy do ćpajstajlu i cuty z banicji.
Oba numery bezpiecznie w porządku, spoko bit który już 15 razy u returnersów słyszałem, dobrzy raperzy rapujący w miarę ok zwrotki ale nic tego nie wyróżnia, propsy za followupy do ćpajstajlu i cuty z banicji.
ale czemu bulwers? po prostu beka z farmazonów co pierdolą coś o spontanicznym zajawkowym mixtejpie który jest od pół roku nagrany i mają plan na promocję xd
mnie śmieszy
pers będzie w każdym numerze ten sam refren śpiewał?
mnie śmieszy
pers będzie w każdym numerze ten sam refren śpiewał?
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
no tak, ja nie mam problemu z tym, że nagrali album i chcą zarobić, ale po chuj pisać: "to autentycznie niechcący, bez abso-kurwa-lutnie żadnego planu, zaczęliśmy nagrywać numery i nim się nie obejrzeliśmy, w kilka dni mieliśmy na stole gotowy mixtape", może się mylę, ale Problemy to prostu sprzedawały i elo, bez dorabiania ideologii
W sumie to jest nawet spoko, ale nie ma po co tego słuchać 2 raz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no nie podoba mi się to. chyba mielzky najgorzej wypadł