Gdyby ktoś chciał to trzeba wziąć cały pakiet Optymalny lub Maksymalny, mecze będą komentować m.in. Edek Durda, Tomasz Lipiński, Adam Kotleszka, Radek Przybysz czy Marcin Borzęcki.ebismolarek pisze: ↑25 gru 2023, 13:47 Nadchodząca edycja Pucharu Narodów Afryki będzie transmitowana w Polsce przez serwis streamingowy MEGOGO.
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Generalnie jakby nie patrzeć ten rok zapowiada się mocno sportowo:
Wybrałem kilka imprez wartych uwagi
Jeśli chodzi o samą tylko kopaną
Oprócz tego mamy jesczcze IGrzyska Olimpijskie(26 lipiec-11 Sierpień)
Mistrzostwa Europy w Ręczną (10 -28 Styczeń)
Posta tego pisałem na bazie tej strony wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_in_sports
Niestety lista jest niekompletna bo brakuje zawodów w Darta.Przepraszam was,ale nie umiem edytować wikipedii
Wybrałem kilka imprez wartych uwagi
Jeśli chodzi o samą tylko kopaną
- Puchar Azji
- Puchar Narodów Afryki
- 2024 FIFA Beach Soccer World Cup
- 2024 FIFA Futsal World Cup
- UEFA Euro 2024
- 2024 Copa América
Oprócz tego mamy jesczcze IGrzyska Olimpijskie(26 lipiec-11 Sierpień)
Mistrzostwa Europy w Ręczną (10 -28 Styczeń)
Posta tego pisałem na bazie tej strony wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_in_sports
Niestety lista jest niekompletna bo brakuje zawodów w Darta.Przepraszam was,ale nie umiem edytować wikipedii
Messi z nagroda fifa the best 2023 Za wygrany world cup, która też wygrał w 2023 za wygrany world cup

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
genocidegeneral
nasrali pół składu z city, dla rodriego miejsca zabrakło, ale pchłę wcisnęli?
przynajmniej nie ma sytuacji, że najlepszy piłkarz nie dostaje się do najlepszej jedenastki, bo to częsta przypadłość tego typu cyrków
- ConeyIsland
o, jeszcze najlepszy bramkarz - Ederson

Nie uważacie, że Gift Orban jest trochę przehypowany lub źle przeprowadzono jego transfer?
W polskich przekazach medialnych najczęściej można było na niego natrafić z powodu hat-tricka przeciwko Pogoni, gdy grał w barwach Gentu lub przy opisywaniu nowego dyrektora sportowego Rakowa Częstochowa, który już przyniósł takie świetne dochody dla belgijskiej drużyny sprowadzeniem tego napastnika.
Jeśli mnie pamięć nie myli, wtedy mówiło się o 20-25 milionach euro.
Niedawno Gift Orban został podpisany przez Lyon za 12-13 milionów euro.
Jest to niewiele większa kwota niż maksymalny transfer wychodzący z Ekstraklasy.
To nawet nie jest jakaś wybitna przebitka, Transfermarkt podaje, że kupili go ze Stabaeku za 4,6 miliona euro.
Moi drodzy, co więc się stało, że się zesrało?
W polskich przekazach medialnych najczęściej można było na niego natrafić z powodu hat-tricka przeciwko Pogoni, gdy grał w barwach Gentu lub przy opisywaniu nowego dyrektora sportowego Rakowa Częstochowa, który już przyniósł takie świetne dochody dla belgijskiej drużyny sprowadzeniem tego napastnika.
Jeśli mnie pamięć nie myli, wtedy mówiło się o 20-25 milionach euro.
Niedawno Gift Orban został podpisany przez Lyon za 12-13 milionów euro.
Jest to niewiele większa kwota niż maksymalny transfer wychodzący z Ekstraklasy.
To nawet nie jest jakaś wybitna przebitka, Transfermarkt podaje, że kupili go ze Stabaeku za 4,6 miliona euro.
Moi drodzy, co więc się stało, że się zesrało?
Może trzeba było go sprzedawać, gdy był hype i ładował bramkę za bramką? W tym sezonie już nie strzelał tak dużo. No i może sam Orban jakieś problemy robił, że chce odejść?
Lyon tez ostatnio za duzo siana nie miał po zawirowaniach z poprzednim włascicielem.
Swoją drogą ile napastników ma Nigeria, że przy braku Awonyi'ego i Bonniface'a i tak nie dostał powołania na PNA, bo są jeszcze Osimhen, Onuachu, Moffi i Iheanacho
amokachi amunike ikpeba kanu aghahowa,yekini już nie żyje
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Znany tylko z tego jednego rzutu
Spoiler
Żurkowski załadował hat-tricka i Empoli wygrało z Monzą 3:0.
Chłop w 107 minut stał się najbardziej bramkostrzelnym zawodnikiem drużyny.
Chłop w 107 minut stał się najbardziej bramkostrzelnym zawodnikiem drużyny.
Kibice Realu Betis wzięli Mateusza Święcickiego i Adriana Gątarka za Katalończyków
https://fb.watch/pKwgGUGKc5/
https://fb.watch/pKwgGUGKc5/
-
BouncedDuck5106
Ciężko się nie pomylić.
Tak powiedzieli sędziowie i ekipa z varu po ostatnim wydrukowaniu meczu realu z Almeria 
-
BouncedDuck5106
Sędziowie VAR akurat stanęli na wysokości zadania i naprawili ewidentne błędy głównego 
Spokojnie, obecność VARu nie wyklucza obecności najróżniejszych wałków. Tierney, Hooper, Coote ty szmato
nicea chciala wypozyczyc velde z lecha na miesiac bo wyslala murzynow na pna 
- scam_sakawa
Francja - Szwecja i Dania - Niemcy w półfinałach Mistrzostw Europy w piłce ręcznej.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.