Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
To jest ripoff 1:1 stylowki mesa, nie o sam głos tu chodzi
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Beef z recyklomatem to samobójstwo
Mes lepiej dzwoń po teksty do ghosttime
Mes lepiej dzwoń po teksty do ghosttime
Pisałem gdzieś tam w dyskusji, że nie wymienili wokalisty w podziękowaniach na linkedinie, dodatkowo Zbylu gdzieś na FB w komentarzach pisał, że słyszy w podkładzie artefakty typowe dla muzyki stworzonej przez AI (nie podał niestety szczegółów)
Na bank jest to AI nakarmione wokalami Mesa ja pierdole jakie pojebane czasy ze takie coś rozkminiamy. A będzie tylko gorzej
Jestem niemal pewny, że jest to AI, ale zastanawia mnie czemu z całej palety raperów, których mogli podrobić, wybrali właśnie Mesa? Chłop, któremu wpadło to zlecenie jest fanem? Zarząd Biedronki przesłuchał jego dyskografię i uznali, że w takim stylu ma być reklama? Czy może uznali, że jakby skopiowali Quebo, Taco czy jakąś Bambi to by musieli wydać na prawników tyle, że nie starczyłoby na dywidendę dla akcjonariuszy i Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
Wyjasnienie jest proste. Tournament winner to znow pan Mes. Rozjebal rapera ktorego morda jest na paczkomacie. Czujesz? Mes moze zapakowac do japy tedemu cokolwiek w tym momencie
- igorzastyy
To mój paczkomat, odbierz paczkę, paczkę. Zamów, odbierz, powtórz
U mnie na rogu
U mnie na rogu
U mnie na rogu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- TooMuchSmoke
Jak najbardziej jestem w stanie uwierzyć, ze jakiś łebek od marketingu po prostu się jara/ł Mesem i uznal, ze to będzie zajebisty patent xd góra klepnęła nieświadoma i poszło
Najprawdopodniej właśnie tak było
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
To pewnie tez wazny argument
ewentualnie mozna bylo rozważyć scenariusz, ze mes uzna to za pochlebstwo i bedzie polechtany, no ale jednak mówimy o chłopie który nagrywał piosenki do komedii romantycznych i reklamowal alkohol, czyli generalnie hajs mu nie smierdzi
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Swoja droga zabawne, ze wszyscy sie jarają mesem, marketingowcy go słuchają, słuchacze mu donoszą o reklamie, rucha na potęgę na fejm rapera, a tymczasem nowe nagrania maja 5 streamow na krzyż
Jeszcze prawnicy Jeronimo Martins tak zachachmęcą, że sędzia przybije Mesowi zolte papiery i odsiadkę w psychuszce
ewentualnie mozna bylo rozważyć scenariusz, ze mes uzna to za pochlebstwo i bedzie polechtany, no ale jednak mówimy o chłopie który nagrywał piosenki do komedii romantycznych i reklamowal alkohol, czyli generalnie hajs mu nie smierdzi
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Swoja droga zabawne, ze wszyscy sie jarają mesem, marketingowcy go słuchają, słuchacze mu donoszą o reklamie, rucha na potęgę na fejm rapera, a tymczasem nowe nagrania maja 5 streamow na krzyż
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ciężko mi uwierzyć, żeby w 2026 jakiś względnie młody typ był fanem Tego Typu Mezo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Straszne jest to napuszczanie fanów. Totalna żenada.
- qualite_de_schizoide
Jacyś na pewno istnieją. W końcu ma jakiś kanał nadawczy i siedzą na nim jego tylko Real og fani i wrzuca tam te swoje wysrywy niczym Bukowski
No to prawda, ale nie zmienia to tego że jest to krzywa akcja ze strony agencji reklamowej / Biedronki, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że to wyszło na nieświadomce.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- qualite_de_schizoide
No ale to raczej ludzie 30+. Moim zdaniem to nawet by lepiej pasowało, że jakiś 30+ letni fan Mesa pracujący w marketingu Biedronki ma tam większą moc sprawczą i to jego zasługa, niż jakiegoś młokosa świeżo po studiach, co Mesa kojarzy z tego, że Tede (ten od Wyje wyje bane co w podstawówce słuchał) go rozjebał.qualite_de_schizoide pisze: ↑dzisiaj, 15:38 Jacyś na pewno istnieją. W końcu ma jakiś kanał nadawczy i siedzą na nim jego tylko Real og fani i wrzuca tam te swoje wysrywy niczym Bukowski
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- gods bidness
To tak nie działa. Wzięli jakieś suno, które jest karmione ogółem raperów. I algorytm zdecydował mniej lub bardziej świadomie, że do tego tekstu najlepiej będzie pasował taki a nie inny głos. Człowiek to odsłuchał, przyklepał i poszło. I ten człowiek czy ludzie nie mieli nawet pojęcia, że to jest do czegoś czy kogoś podobne.Sionek pisze: ↑dzisiaj, 0:29 Jestem niemal pewny, że jest to AI, ale zastanawia mnie czemu z całej palety raperów, których mogli podrobić, wybrali właśnie Mesa? Chłop, któremu wpadło to zlecenie jest fanem? Zarząd Biedronki przesłuchał jego dyskografię i uznali, że w takim stylu ma być reklama? Czy może uznali, że jakby skopiowali Quebo, Taco czy jakąś Bambi to by musieli wydać na prawników tyle, że nie starczyłoby na dywidendę dla akcjonariuszy i Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
To jest najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń.