Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Ten Typ Mes

Post autor: baqlashan »

To jest ripoff 1:1 stylowki mesa, nie o sam głos tu chodzi
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
edenmar

Post autor: edenmar »

Beef z recyklomatem to samobójstwo

Mes lepiej dzwoń po teksty do ghosttime
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

I po bity do CrackHouse
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Snus pisze: wczoraj, 21:05 A w ogóle to jakoś potwierdzone info ze ten kawałek jest wypromptowany, czy po prostu jakiś ziomo ma głos zbyt podobny do mesa i o to jest taka jazda?
Pisałem gdzieś tam w dyskusji, że nie wymienili wokalisty w podziękowaniach na linkedinie, dodatkowo Zbylu gdzieś na FB w komentarzach pisał, że słyszy w podkładzie artefakty typowe dla muzyki stworzonej przez AI (nie podał niestety szczegółów)
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Na bank jest to AI nakarmione wokalami Mesa ja pierdole jakie pojebane czasy ze takie coś rozkminiamy. A będzie tylko gorzej
Sionek

Post autor: Sionek »

Jestem niemal pewny, że jest to AI, ale zastanawia mnie czemu z całej palety raperów, których mogli podrobić, wybrali właśnie Mesa? Chłop, któremu wpadło to zlecenie jest fanem? Zarząd Biedronki przesłuchał jego dyskografię i uznali, że w takim stylu ma być reklama? Czy może uznali, że jakby skopiowali Quebo, Taco czy jakąś Bambi to by musieli wydać na prawników tyle, że nie starczyłoby na dywidendę dla akcjonariuszy i Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Wyjasnienie jest proste. Tournament winner to znow pan Mes. Rozjebal rapera ktorego morda jest na paczkomacie. Czujesz? Mes moze zapakowac do japy tedemu cokolwiek w tym momencie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

To mój paczkomat, odbierz paczkę, paczkę. Zamów, odbierz, powtórz
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

U mnie na rogu

U mnie na rogu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Jak najbardziej jestem w stanie uwierzyć, ze jakiś łebek od marketingu po prostu się jara/ł Mesem i uznal, ze to będzie zajebisty patent xd góra klepnęła nieświadoma i poszło
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Najprawdopodniej właśnie tak było
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To pewnie tez wazny argument
Sionek pisze: dzisiaj, 0:29 Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
Jeszcze prawnicy Jeronimo Martins tak zachachmęcą, że sędzia przybije Mesowi zolte papiery i odsiadkę w psychuszce

ewentualnie mozna bylo rozważyć scenariusz, ze mes uzna to za pochlebstwo i bedzie polechtany, no ale jednak mówimy o chłopie który nagrywał piosenki do komedii romantycznych i reklamowal alkohol, czyli generalnie hajs mu nie smierdzi

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Swoja droga zabawne, ze wszyscy sie jarają mesem, marketingowcy go słuchają, słuchacze mu donoszą o reklamie, rucha na potęgę na fejm rapera, a tymczasem nowe nagrania maja 5 streamow na krzyż
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Spoiler
Obrazek
Ciekawe czy Biedronka się jakoś odniesie do sprawy czy będzie udawać że nic nie słyszy. Trochę frajerska akcja
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ciężko mi uwierzyć, żeby w 2026 jakiś względnie młody typ był fanem Tego Typu Mezo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Straszne jest to napuszczanie fanów. Totalna żenada.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

oldschool pisze: dzisiaj, 15:32 Ciężko mi uwierzyć, żeby w 2026 jakiś względnie młody typ był fanem Tego Typu Mezo.
Jacyś na pewno istnieją. W końcu ma jakiś kanał nadawczy i siedzą na nim jego tylko Real og fani i wrzuca tam te swoje wysrywy niczym Bukowski
:confused:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

oldschool pisze: dzisiaj, 15:32 Ciężko mi uwierzyć, żeby w 2026 jakiś względnie młody typ był fanem Tego Typu Mezo.
No to prawda, ale nie zmienia to tego że jest to krzywa akcja ze strony agencji reklamowej / Biedronki, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że to wyszło na nieświadomce.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

To po prostu dowód że żyjemy w symulacji
:confused:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

qualite_de_schizoide pisze: dzisiaj, 15:38 Jacyś na pewno istnieją. W końcu ma jakiś kanał nadawczy i siedzą na nim jego tylko Real og fani i wrzuca tam te swoje wysrywy niczym Bukowski
No ale to raczej ludzie 30+. Moim zdaniem to nawet by lepiej pasowało, że jakiś 30+ letni fan Mesa pracujący w marketingu Biedronki ma tam większą moc sprawczą i to jego zasługa, niż jakiegoś młokosa świeżo po studiach, co Mesa kojarzy z tego, że Tede (ten od Wyje wyje bane co w podstawówce słuchał) go rozjebał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Sionek pisze: dzisiaj, 0:29 Jestem niemal pewny, że jest to AI, ale zastanawia mnie czemu z całej palety raperów, których mogli podrobić, wybrali właśnie Mesa? Chłop, któremu wpadło to zlecenie jest fanem? Zarząd Biedronki przesłuchał jego dyskografię i uznali, że w takim stylu ma być reklama? Czy może uznali, że jakby skopiowali Quebo, Taco czy jakąś Bambi to by musieli wydać na prawników tyle, że nie starczyłoby na dywidendę dla akcjonariuszy i Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
To tak nie działa. Wzięli jakieś suno, które jest karmione ogółem raperów. I algorytm zdecydował mniej lub bardziej świadomie, że do tego tekstu najlepiej będzie pasował taki a nie inny głos. Człowiek to odsłuchał, przyklepał i poszło. I ten człowiek czy ludzie nie mieli nawet pojęcia, że to jest do czegoś czy kogoś podobne.

To jest najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń.
ODPOWIEDZ