Tede
- gods bidness
Re: Tede
TIER 1 (bardzo dobre)
- Notes
- Sport
- Esende Mylfon
- Hajs Hajp Hejt
TIER 2 (dobre)
- 3H - Hajs Hajs Hajs
- Ścieżka Dźwiękowa
- Kasablanca Real
- Notes 2
TIER 3 (może być, ma momenty)
- Disco Noir
- Elliminati
- Vox Veritatis
- Skrrrrt
- Kurt Rolson
- Fuck Tede/GlamRap
TIER 4 (jak leci w tle i nie słuchasz, to od biedy może lecieć)
- Notes 3D
- Sport 2021
- Vanillahajs
- Karmagedon
- Mefistotedes/Droga do odkupienia
- Odkupienie
TIER 5 (najgorsze asłuchalne gówno)
- Noji?
- Keptn'
- Notes
- Sport
- Esende Mylfon
- Hajs Hajp Hejt
TIER 2 (dobre)
- 3H - Hajs Hajs Hajs
- Ścieżka Dźwiękowa
- Kasablanca Real
- Notes 2
TIER 3 (może być, ma momenty)
- Disco Noir
- Elliminati
- Vox Veritatis
- Skrrrrt
- Kurt Rolson
- Fuck Tede/GlamRap
TIER 4 (jak leci w tle i nie słuchasz, to od biedy może lecieć)
- Notes 3D
- Sport 2021
- Vanillahajs
- Karmagedon
- Mefistotedes/Droga do odkupienia
- Odkupienie
TIER 5 (najgorsze asłuchalne gówno)
- Noji?
- Keptn'
- gods bidness
Nie wiem kurwa, kolejność wewnątrz Tierów jest losowa. A jakbyś czytał uważnie, to wiedziałbyś gdzie pada zdanie:
Wszystko zależy od dnia. Na dzisiaj jestem skłonny twierdzić, że Hajs Hajp Hejt, choć przedwczoraj myślałem, że Notes.
Spotify pokazuje, ze jest dwuplytowagods bidness pisze: ↑13 sty 2026, 21:10 Hajp, Hajs, Hejt - tu kolejne zaskoczenie dla nieokrzesanych chamów bez ogłady. Płyta nie padła ofiarą bycia podwójną i oczywiście to ją uratowało.
- gods bidness
No i powstaje pytanie po chuj on to tak zrobił? Jebnięty. Natomiast ja polecam słuchać tę z płynnymi przejściami.
Dziękuję za tą tier lista, lista okuratna i sprawiedliwa.
To teraz tier lista mixtapów - Buhhy, DBL, gratisy do biletów, Yolo boiz itd.?
To teraz tier lista mixtapów - Buhhy, DBL, gratisy do biletów, Yolo boiz itd.?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
Należy docenić mrówczą, żmudną, benedyktyńską wręcz pracę użytkownika @gods bidness
Obserwuję go odkąd pojawiłem się na forum i da się zauważyć takie love-hate relationship między nim a Fiodorem.
Sam fakt, że włożył taki effort w zrecenzowanie całej dyskografii dość dobitnie pokazuje, że Tedunio nie jest mu obojętny. Często skarci, często przyhejtuje, wbije szpilkę, ale taki wewnętrzny głos mu cały czas podszeptuje: "No kurwa, postaraj się Graniecki".
W każdym razie bardzo dobrze mi się czytało i o dziwo nie zalatuje to grafomanią, więc czekam na kolejne ściany tekstu
Obserwuję go odkąd pojawiłem się na forum i da się zauważyć takie love-hate relationship między nim a Fiodorem.
Sam fakt, że włożył taki effort w zrecenzowanie całej dyskografii dość dobitnie pokazuje, że Tedunio nie jest mu obojętny. Często skarci, często przyhejtuje, wbije szpilkę, ale taki wewnętrzny głos mu cały czas podszeptuje: "No kurwa, postaraj się Graniecki".
W każdym razie bardzo dobrze mi się czytało i o dziwo nie zalatuje to grafomanią, więc czekam na kolejne ściany tekstu
- CeHaTeHaCe
super się czytało, jestem dobrze zaznajomiony z dyskografią Tedego i nie umiałbym tak krytycznie spojrzeć na płyty z niższych tierów a w zasadzie ciężko się nie zgodzić. zajebiste tejki z tą hipermanią, recka pierwszego Notesa i dwupłytowy rant (suka jest robotna)
podbijam Hajp Hajs w tier 1
podbijam Hajp Hajs w tier 1
Też wysyłam propsy, bardzo fajna inicjatywa
Zgadzam się z wieloma obserwacjami dotyczącymi tych gorszych elementów kariery Tedego (wielopłytówki, beef z Rychem wykuty na psychice, gry słowne z dupy), parę płyt których nigdy nie odpalałem okazało się wyglądać dokładnie tak, jak je sobie wyobrażałem, a nawet nie narażałem przy tym własnego słuchu, jesteśmy ci wdzięczni.
Zgadzam się z wieloma obserwacjami dotyczącymi tych gorszych elementów kariery Tedego (wielopłytówki, beef z Rychem wykuty na psychice, gry słowne z dupy), parę płyt których nigdy nie odpalałem okazało się wyglądać dokładnie tak, jak je sobie wyobrażałem, a nawet nie narażałem przy tym własnego słuchu, jesteśmy ci wdzięczni.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Dziękuję kochani. Może się kiedyś jeszcze podejmę czegoś podobnego, ale to nie pisanie było problemem, a przesłuchanie tego wszystkiego w kilka dni. Teraz mam spotify tym zajebany.
Tymczasem lewactwo zaatakowało starego libka boomera:
Tymczasem lewactwo zaatakowało starego libka boomera:
- Oportunistycznyebaka
Nawet ten filmik nie podkreśla tego że jest boomerem, a raczej przerośniętym gimbusem. Chłop w całym swoim życiu nie przepracował normalnie 8 godzin (przyjmując za standardowy dzienny wymiary roboczogodzin). Ba on nigdy nawet nie przepracował całego tygodnia, stąd też u niego niezrozumienie i zdziwienie, że ktoś musi iść na zwolnienie bo nie wykona swojej pracy, i to nic złego, świetnie że sobie mógł żyć w swojej bańce. Wisienka na torcie jest właśnie obecna praca w KZ, jak on podkreślał w każdym lajfie, wywiadzie że on teraz na diss nie miał czasu, bo do pracy (na 3 godziny, dwa razy w tygodniu), czysta dziecięca radość ze „o zobaczcie, mam robotę jestem dorosły”.
Z takim rozumowaniem to pewnie najchętniej w ogóle zlikwidowałby umowy o pracę. Jeżeli głupio brać pieniądze, kiedy chorujesz, to na urlopie tymbardziej. Przecież jesteś zdolny do zapierdalania, a czasem nawet obijasz się na plaży. Okres wypowiedzenia też do wyjebania. No bo serio robolu jebany nie jest ci głupio pracować, kiedy przedsiębiorca cię od dzisiaj nie chce?
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- marmolad_k2