Wrestling

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

onizuka

Re: Wrestling

Post autor: onizuka »

WWE w styczniu w Gdańsku, niestety tylko house show
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

Niech jeszcze tylko UFC znowu wpadnie 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

kogokolwiek obchodzi dzisiejsze SNME? ja obejrzę, ale kurwa, nudy coś ostatnio te fedki zapodają
to kurwa forum rap, nie wizaż
859wielki

Post autor: 859wielki »

Może ktoś oglądał, więc w spoiler pójde:
1909 pisze: 01 lis 2025, 21:59 kogokolwiek obchodzi dzisiejsze SNME? ja obejrzę, ale kurwa, nudy coś ostatnio te fedki zapodają
raczej w naszej bańce to nikogo zbytnio ale,
Spoiler
w głowie miałem scenariusz gdzie Main Event kończy się przez DQ i gdzieś w okolicach Survivor Series/Grudzien mamy walkę Punk vs Jey vs Bron o pas, który nie ma dalej mistrza.

+ ten neckbreaker wyszedł tragiczne.

W tej sytuacji to ja nie wiem co poczną, troche odbiega produkt od moich oczekiwań.
Awatar użytkownika
1909

@859wielki
Spoiler
DQ z Bronem, który w końcu idzie po swoje i robi rozpierduchę, wygywa pas i tworzy swoją wersję Hall of Pain do Wrestlemanii byłoby najlepszym rozwiązaniem, ale Triple H zawsze ma problem z tym, by w końcu pociągnąć za spust i skończyć storyline. Było tak za czasów NXT Black&Gold i jest tak dalej.

Neckbreaker wyszedł gorzej niż jego Buckshot Lariat w AEW. A i tak to była jedyna ciekawa walka na gali tbh

Walka Cody Drew miała potencjał jak zawsze, ale nie wiem czemu nie dadzą Cody'emu stracić tego pasa. Nudny ten run, Ilja i Sami lepsze runy z pasem US robią. Dominik zresztą też, zagrywka z gongiem chyba jedyna rzecz którą zapamiętam z tej gali.
I nie wiem czemu Oba Femi dalej jest w NXT, puśćcie go do maina i jeszcze przed Wrestlemanią mają potencjalną gwiazdę. No chujnia no.
Kalom

Post autor: Kalom »

cóż za antyklimatyczny koniec :lol:
Mider

Post autor: Mider »

Beznadziejnym produktem jest/było WWE w 2025 roku. Od feudu które się nigdy nie kończą i są roźciągane w czasie bez powodu po duże mecze które praktycznie nigdy nie kończą się czysto. Szkoda czasu
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

jeśli to wszystko udawane to wyjaśnijcie to

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Kalom

dzisiaj royal rumble o 20 jakby co polecam niedzielnym widzom, bo to najlepsza gala w WWE (triple h i jego banda żydków na pewno znajdzie sposób żeby to jakoś obrzydzić)

edit; xD
Mider

Post autor: Mider »

czy mi się wydawało czy tam rzeczywiście większość areny była pusta ?
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

18 kwietnia sie zaczyna wrestlemania 42, jestem tak zrazony do wwe po ostatnim finale wrestlemani ze nie wiem czy to w ogole obejrze, jak przypomne sobie ze cena konczyl kariere, wygrywa swoj 17 mistrzowski pas gdzie walka byla po prostu ohydna i wolna, to wisienka na torcie byl travis scott, ktory nijak zamieszany w sprawe, robi walkout i pomaga cenie, tragedia kurwa :nonono:

dla zainteresowanych timestamp z walkoutem travisa

Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

na fali wbicia wwe do netflixa byłem w miarę zainteresowany w pierwszej połowie zeszłego roku, obejrzałem nawet kilka ple live i śledziłem farewell ceny, ale oprócz tego :dunno: jest perspektywa na coś fajnego przy okazji wrestlemanii?
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Oglądam sobie czasami gale ECW z 90s i co to tam się odpierdala to bowdowny, to jak Bubba w promo obraża fanów coś pięknego :bowdown:

Szkoda że musieli upaść i potem już nic takiego hardcorowego nie powstało (chyba?) ale to może lepiej dla wrestlerów jak tam ich bezpieczeństwo miało chyba najniższy priorytet, a dzisiejsze WWE to dajcie spokój, show dla dzieci.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

Mizter pisze: 08 kwie 2026, 13:20 na fali wbicia wwe do netflixa byłem w miarę zainteresowany w pierwszej połowie zeszłego roku, obejrzałem nawet kilka ple live i śledziłem farewell ceny, ale oprócz tego :dunno: jest perspektywa na coś fajnego przy okazji wrestlemanii?
przyznam ze nie ogladam od tamtej wrestlemani, smackdown tragedia, wiec polecam obczajac co jakis czas poniedzialkowe raw. a sama karta na wrestlemanie 42 wyglada dobrze, podrzucam linki do cagematcha: sobota, niedziela

nie wiem jak z feudami, nie oczekuje zbyt wiele ale pewnie na oficjalne konto na yt beda wrzucac jakies materialy + przed samymi walkami podczas gali. natomiast dla odswiezenia i poczucia bardziej hardkorowego klimatu, to polecam nasze wlasne, polskie ppw, super ekipa i naprawde daja zajebiste show w warszawie, maja tez dostepny vod

https://www.instagram.com/ppw_hw/
Kalom

Mizter pisze: 08 kwie 2026, 13:20 jest perspektywa na coś fajnego przy okazji wrestlemanii?
oba femi vs lesnar to na pewno najciekawiej zapowiadająca się walka w ostatnim czasie, zwierzaki mocno na siebie nagrzane

jeśli interesują cię czysto wrestlingowe pojedynki to ladder match o pas interkontynentalny ma dobrą obsadę i historycznie są to zawsze dobre walki, rollins vs gunther i fatu vs mcintyre zapowiadają się najciekawiej
rhodes vs orton z racji na historię obu tylko tutaj storyline na ten moment jest całkowicie wyłożony i chujowy, ale na wm można się spodziewać jakiegoś plot twistu
Awatar użytkownika
1909

Halo, ogląda ktoś Wrestlemanię? Ja pierwszy raz od 16 lat nie będę oglądał całej wrestlemanii na żywo, bo tak mi praca kurwa wskoczyła. Tylko dzisiaj będę mógł sobie pozwolić na tę jakże niejednoznaczną przyjemność. Oczywiście wszystkie walki które mnie interesują będą jutro, a ja w poniedziałek mam wstać o tej godzinie, co WMka się kończy.
Spoilerów pewnie też nie uniknę, bo wejdę na reddita o tej czwartej i się wszystkiego dowiem zanim jeszcze z domu wyjdę. W każdym razie, gdyby ktoś chciał się dzielić na żywo opiniami dzisiaj, to jestem otwarty
Kalom

obrzydliwe bezduszne hujstwo
Awatar użytkownika
1909

Prawda, poszedłem spać przed main eventem
ODPOWIEDZ