Wrestling
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Wrestling
WWE w styczniu w Gdańsku, niestety tylko house show
Niech jeszcze tylko UFC znowu wpadnie 

Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
kogokolwiek obchodzi dzisiejsze SNME? ja obejrzę, ale kurwa, nudy coś ostatnio te fedki zapodają
to kurwa forum rap, nie wizaż
Może ktoś oglądał, więc w spoiler pójde:
raczej w naszej bańce to nikogo zbytnio ale,
Spoiler
w głowie miałem scenariusz gdzie Main Event kończy się przez DQ i gdzieś w okolicach Survivor Series/Grudzien mamy walkę Punk vs Jey vs Bron o pas, który nie ma dalej mistrza.
+ ten neckbreaker wyszedł tragiczne.
W tej sytuacji to ja nie wiem co poczną, troche odbiega produkt od moich oczekiwań.
+ ten neckbreaker wyszedł tragiczne.
W tej sytuacji to ja nie wiem co poczną, troche odbiega produkt od moich oczekiwań.
@859wielki
Spoiler
DQ z Bronem, który w końcu idzie po swoje i robi rozpierduchę, wygywa pas i tworzy swoją wersję Hall of Pain do Wrestlemanii byłoby najlepszym rozwiązaniem, ale Triple H zawsze ma problem z tym, by w końcu pociągnąć za spust i skończyć storyline. Było tak za czasów NXT Black&Gold i jest tak dalej.
Neckbreaker wyszedł gorzej niż jego Buckshot Lariat w AEW. A i tak to była jedyna ciekawa walka na gali tbh
Walka Cody Drew miała potencjał jak zawsze, ale nie wiem czemu nie dadzą Cody'emu stracić tego pasa. Nudny ten run, Ilja i Sami lepsze runy z pasem US robią. Dominik zresztą też, zagrywka z gongiem chyba jedyna rzecz którą zapamiętam z tej gali.
I nie wiem czemu Oba Femi dalej jest w NXT, puśćcie go do maina i jeszcze przed Wrestlemanią mają potencjalną gwiazdę. No chujnia no.
Neckbreaker wyszedł gorzej niż jego Buckshot Lariat w AEW. A i tak to była jedyna ciekawa walka na gali tbh
Walka Cody Drew miała potencjał jak zawsze, ale nie wiem czemu nie dadzą Cody'emu stracić tego pasa. Nudny ten run, Ilja i Sami lepsze runy z pasem US robią. Dominik zresztą też, zagrywka z gongiem chyba jedyna rzecz którą zapamiętam z tej gali.
I nie wiem czemu Oba Femi dalej jest w NXT, puśćcie go do maina i jeszcze przed Wrestlemanią mają potencjalną gwiazdę. No chujnia no.
to kurwa forum rap, nie wizaż
cóż za antyklimatyczny koniec 
Beznadziejnym produktem jest/było WWE w 2025 roku. Od feudu które się nigdy nie kończą i są roźciągane w czasie bez powodu po duże mecze które praktycznie nigdy nie kończą się czysto. Szkoda czasu
jeśli to wszystko udawane to wyjaśnijcie to
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
dzisiaj royal rumble o 20 jakby co polecam niedzielnym widzom, bo to najlepsza gala w WWE (triple h i jego banda żydków na pewno znajdzie sposób żeby to jakoś obrzydzić)
edit; xD
edit; xD
czy mi się wydawało czy tam rzeczywiście większość areny była pusta ?
18 kwietnia sie zaczyna wrestlemania 42, jestem tak zrazony do wwe po ostatnim finale wrestlemani ze nie wiem czy to w ogole obejrze, jak przypomne sobie ze cena konczyl kariere, wygrywa swoj 17 mistrzowski pas gdzie walka byla po prostu ohydna i wolna, to wisienka na torcie byl travis scott, ktory nijak zamieszany w sprawe, robi walkout i pomaga cenie, tragedia kurwa 
dla zainteresowanych timestamp z walkoutem travisa
dla zainteresowanych timestamp z walkoutem travisa
na fali wbicia wwe do netflixa byłem w miarę zainteresowany w pierwszej połowie zeszłego roku, obejrzałem nawet kilka ple live i śledziłem farewell ceny, ale oprócz tego
jest perspektywa na coś fajnego przy okazji wrestlemanii?
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Oglądam sobie czasami gale ECW z 90s i co to tam się odpierdala to bowdowny, to jak Bubba w promo obraża fanów coś pięknego 
Szkoda że musieli upaść i potem już nic takiego hardcorowego nie powstało (chyba?) ale to może lepiej dla wrestlerów jak tam ich bezpieczeństwo miało chyba najniższy priorytet, a dzisiejsze WWE to dajcie spokój, show dla dzieci.
Szkoda że musieli upaść i potem już nic takiego hardcorowego nie powstało (chyba?) ale to może lepiej dla wrestlerów jak tam ich bezpieczeństwo miało chyba najniższy priorytet, a dzisiejsze WWE to dajcie spokój, show dla dzieci.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
przyznam ze nie ogladam od tamtej wrestlemani, smackdown tragedia, wiec polecam obczajac co jakis czas poniedzialkowe raw. a sama karta na wrestlemanie 42 wyglada dobrze, podrzucam linki do cagematcha: sobota, niedziela
nie wiem jak z feudami, nie oczekuje zbyt wiele ale pewnie na oficjalne konto na yt beda wrzucac jakies materialy + przed samymi walkami podczas gali. natomiast dla odswiezenia i poczucia bardziej hardkorowego klimatu, to polecam nasze wlasne, polskie ppw, super ekipa i naprawde daja zajebiste show w warszawie, maja tez dostepny vod
https://www.instagram.com/ppw_hw/
oba femi vs lesnar to na pewno najciekawiej zapowiadająca się walka w ostatnim czasie, zwierzaki mocno na siebie nagrzane
jeśli interesują cię czysto wrestlingowe pojedynki to ladder match o pas interkontynentalny ma dobrą obsadę i historycznie są to zawsze dobre walki, rollins vs gunther i fatu vs mcintyre zapowiadają się najciekawiej
rhodes vs orton z racji na historię obu tylko tutaj storyline na ten moment jest całkowicie wyłożony i chujowy, ale na wm można się spodziewać jakiegoś plot twistu