[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
- zemsta1camzata
Re: [konsola] Sony PlayStation
no ale ghost of tsushima dostał patcha na ps5, jak gierki dostały dedykowanego patcha to wtedy jest różnica w grafice
jak gra nie dostała patcha i odpalasz na PS5 wersję gry wydaną na PS4 to nie będzie różnicy w grafice między ps5 a ps4 pro
jak gra nie dostała patcha i odpalasz na PS5 wersję gry wydaną na PS4 to nie będzie różnicy w grafice między ps5 a ps4 pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Dużo gier ma tego patcha mimo wszystko. Jeszcze jest kwestia czy porównujemy zwykłe PS4, które miało tylko 1080p czy PS4 Pro z 4K.
Jutro godz. 23.00
- zemsta1camzata
ale tak w sumie to jaki sens ma nowa generacja? nie bardzo widzę pole do rozwoju dla twórców gier, w ps4 najbardziej wkurwiały czasy ładowania, no ale wraz z premierą ps5 już tego nie ma, to co więcej? jeszcze lepsza grafika? dla mnie obecny poziom już jest fajny, nie pamiętam brzydkiej gry na ps5
loadingi to tam huj, najbardziej irytuje ten lichy klatkaż, gdzie nawet 30fps nie jest standardem w większości gierek z rozmachem.
Przede wszystkim dawno temu powinno nastąpić odcięcie PS4. Przecież na start PS5 wychodziły gry, które wyglądają często lepiej niż obecne po 5 latach, np. Rachet & Clank czy remake Demon Souls.zemsta1camzata pisze: ↑29 gru 2025, 22:17
ale tak w sumie to jaki sens ma nowa generacja? nie bardzo widzę pole do rozwoju dla twórców gier, w ps4 najbardziej wkurwiały czasy ładowania, no ale wraz z premierą ps5 już tego nie ma, to co więcej? jeszcze lepsza grafika? dla mnie obecny poziom już jest fajny, nie pamiętam brzydkiej gry na ps5
Skoro granicę tego co można zrobić na PS3 i PS4 można było tak przesunąć wydając Last of Us czy Uncharted 4, to PS5 musi mieć jeszcze sporo do zaoferowania tylko kurwom się nie chce/chcą zarobić jak najwięcej hajsu więc dalej robią wersję na 12 czy ilu letnie w tej chwili PS4
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no ta generacja jest do tyłu przez problemy z dostępnością konsol na początku, zupełnie nie ma sensu nowa generacja przed 2028
jak ta sytuacja z ramem jest mega chujowa, tak akurat w kontekście przesunięcia premiery nowej konsoli to plus
jak ta sytuacja z ramem jest mega chujowa, tak akurat w kontekście przesunięcia premiery nowej konsoli to plus
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Liczę na KCD1 na PS5 
Oglądam oczywiście. 
I niech plotki staną się prawdą i pojawi sie Devil May Cry 6 i remake Residenta 5
F1 to królowa. Zawsze była.
Kena 2
YESSSSSS
YESSSSSS
- marmolad_k2
where kompatybilność wsteczna z PS3 
Zajebisty pokaz.
Rok 2026 zapowiada się GRUBO. Można powiedzieć, że aż zbyt obficie. Nie będzie na to wszystko czasu.
https://www.neogaf.com/threads/how-woul ... y.1693391/
Tak pozytywnego odbioru po pokazie dawno nie widziałem.
https://www.neogaf.com/threads/how-woul ... y.1693391/
Tak pozytywnego odbioru po pokazie dawno nie widziałem.
A ten 007 i Wolverine wychodzą w 2026?
Johna Wicka nie przebrnąłem filmów, ale gierka może być spoko.
Star Wars Galactic Racer! Ile ja napierdalałem w ten stary SW Racer na pececie
Johna Wicka nie przebrnąłem filmów, ale gierka może być spoko.
Star Wars Galactic Racer! Ile ja napierdalałem w ten stary SW Racer na pececie
yer a wizard, Harry
- zemsta1camzata
007 pod koniec maja
na koniec maja 007 i LEGO Batman, potem we wrześniu Marvel's Wolverine i Phantom Blade Zero, ja pierdole, ale będzie grania

Spoiler

- Cz4rny1337
- Moderator