Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Ładniej od Grosika załadował dzisiaj Tekijaski. Pierdolnąć szczupakiem, strzelić garbem i to samobója to nie lada wyczyn.
w normalnej lidze Groszaldo zamiast hektara przestrzeni miałby połamane nogi od saneczek Zoumy na przykład
PanZdzichu jeszcze tworzy? Materiału w chuj w tym sezonie 
e: ledwo skończyłem pisać i samobój Górnika. Nie mówiąc o wcześniejszym pudle z 5m. Kocham polską ekstraklasę
e2 27 kolejka w pugułce, polecam

e: ledwo skończyłem pisać i samobój Górnika. Nie mówiąc o wcześniejszym pudle z 5m. Kocham polską ekstraklasę

e2 27 kolejka w pugułce, polecam
Spoiler
-
MalinowyJogurt
https://weszlo.com/2022/04/08/kosta-run ... straklasa/MalinowyJogurt pisze: ↑31 mar 2022, 11:01 Kosta do Legii na 2 lata, bierze ze sobą Kolendowicza i trenera bramkarzy.
Jeśli to prawda, to jeden z głupszych ruchów. Legia go pogryzie i wypluje jak yeti Ryszarda. Tam potrzeba gruntownych zmian, nowy trener niewiele zmieni. Będę miał bekę jak w przyszłym sezonie będzie to samo i gro zwolnią po pół roku albo krócej (aka FATALNY POCZĄTEK SEZONU xD)
-
MalinowyJogurt
Ale mnie ciekawi reakcja trybun na jego dzisiejsze wyjście na rozgrzewke na meczu
Więc robimy tak. Jutro na meczu widzę się z @wujot i @joey, przynajmniej taką mam nadzieję.
Wyrywamy Pyrkom punkty i Pogoń nie może kolejny raz tego spierdolić i leci po mistrzostwo. Musi się tak stać, bo już gadałem z byłymi "zgodowiczami" i jeśli w końcu wygrają to na te piękne święto zawitam w mieście @MalinowyJogurt.
@mql nie pokazuj mi jutro fucka
Aczkolwiek tutaj znowu to zarządu/policji ból dupy mi się odpala o tę oprawę. Góra zawsze nie robiła problemu i próbowała przepuścić nasze oprawy (m.in. ta z wygranego mistrzostwa na waszym terenie, co nie chcieli wpuścić oprawy "Mistrz nie do Poznania"), ale te podwójne standardy, gdzie Jaga może, a My nie to śmiech na sali.
#WolnośćDlaUltrasów
Wyrywamy Pyrkom punkty i Pogoń nie może kolejny raz tego spierdolić i leci po mistrzostwo. Musi się tak stać, bo już gadałem z byłymi "zgodowiczami" i jeśli w końcu wygrają to na te piękne święto zawitam w mieście @MalinowyJogurt.
@mql nie pokazuj mi jutro fucka
Aczkolwiek tutaj znowu to zarządu/policji ból dupy mi się odpala o tę oprawę. Góra zawsze nie robiła problemu i próbowała przepuścić nasze oprawy (m.in. ta z wygranego mistrzostwa na waszym terenie, co nie chcieli wpuścić oprawy "Mistrz nie do Poznania"), ale te podwójne standardy, gdzie Jaga może, a My nie to śmiech na sali.
#WolnośćDlaUltrasów
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Ale wał w meczu Pogoni...
- the badman
- Artysta
Karny być powinien ale przegrać z Wisłą Płock grając u siebie też nie przynosi chwały walcząc o mistrza. To też kurwa mogła być Zilina w pierwszej rundzie eliminacji do LM
Marzę o takim RB Salzburg w polskiej lidze, stabilny zespół z kasą, zjada ligę dupą i jeszcze w pucharach się fajnie pokazuje, ja nie wiem czemu w tą śmieszną ligę nikt nie zainwestuje , duży kraj, super stadiony, kibice też poza patusami są TOP. A kasa jest obok z lewej i z prawej, typu Czechy czy Ukraina
Marzę o takim RB Salzburg w polskiej lidze, stabilny zespół z kasą, zjada ligę dupą i jeszcze w pucharach się fajnie pokazuje, ja nie wiem czemu w tą śmieszną ligę nikt nie zainwestuje , duży kraj, super stadiony, kibice też poza patusami są TOP. A kasa jest obok z lewej i z prawej, typu Czechy czy Ukraina
A o ewidentnym karnym dla Wisły nikt nie wspomni? 
no własnie, dla Wisły Płock po ręce sz.p. Damiana Dąbrowskiego też tam powinien być odgwizdany, wiec klasyczne 1:1 w błędach, Piotr Lasyk jest po prostu kurwa słaby, ale nie tendencyjny
z fartem tam, bezpiecznie, ale musimy dzisiaj wygrać. nie ma miejsca na potknięcie, jakakolwiek strata punktów to praktyczne wypisanie się z walki o mistrzostwo (bo za tydzień już czyha potężna płocka maszyna)
heniu szlachetka pewnie odpierdala znowu, mam nadzieję, ze to się odmieniVBSW pisze: ↑09 kwie 2022, 0:04 Więc robimy tak. Jutro na meczu widzę się z @wujot i @joey, przynajmniej taką mam nadzieję.![]()
@mql nie pokazuj mi jutro fucka![]()
#WolnośćDlaUltrasów
z fartem tam, bezpiecznie, ale musimy dzisiaj wygrać. nie ma miejsca na potknięcie, jakakolwiek strata punktów to praktyczne wypisanie się z walki o mistrzostwo (bo za tydzień już czyha potężna płocka maszyna)
na tle Legii, Raków zdecydowanie lepiej wypadł, ale Papszun miał tę przewagę nad Skorżą, że zagrał z nami dwa mecze z rzędu (a ten, w którym wyglądali lepiej przeciwko ustawieniu z maszyny losującej), także chyba trudno na tej podstawie wyciągać jakiekolwiek wnioski, zwłaszcza, że z nami czasami to i Termalica w pozycyjnym jechała
ale jak jutro Raków tej okazji nie wykorzysta, to znaczy, że na finiszu się wszystkim odechciewa
a sędziom chuj w dupę, skandaliczna kolejka, ciężko nawet się uśmiechać po takim błędzie na naszą korzyść, bo za tydzień nam spadnie głowa (zresztą z rąk tego chłopaczka to już parę razy spadała, także może tym razem wróciła do nas ta lepsza karma)
ale jak jutro Raków tej okazji nie wykorzysta, to znaczy, że na finiszu się wszystkim odechciewa
a sędziom chuj w dupę, skandaliczna kolejka, ciężko nawet się uśmiechać po takim błędzie na naszą korzyść, bo za tydzień nam spadnie głowa (zresztą z rąk tego chłopaczka to już parę razy spadała, także może tym razem wróciła do nas ta lepsza karma)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Cofam swoje piękne zdanie i decyzyjni u Was to debile.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
- FruitOffTheWall
ta kolejka
szkoda mi kurwa tej pogoni, chciałbym żeby taki grosik se mistrza zdobył na koniec swojej kariery
szkoda mi kurwa tej pogoni, chciałbym żeby taki grosik se mistrza zdobył na koniec swojej kariery
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
MalinowyJogurt
No terminarz mamy zdecydowanie najgorszy. Oprócz Legii to same drużyny, które walczą albo o utrzymanie albo mistrza/puchary
a mnie się wydaje, że to dla Pogoni dobrze, bo koncentracja musi być mocno trzymana przez cały czas i nie ma miejsca na zlekceważenie choćby jednego meczu, za to Raków i Lech będą mieli bardzo trudny emocjonalnie mecz po środku tego maratonu, także noga się może powinąć
ale będzie jutro wstyd na tym meczu z Dynamem w Warszawie, niesamowite gówno się odjebało informacyjnie xd
ale będzie jutro wstyd na tym meczu z Dynamem w Warszawie, niesamowite gówno się odjebało informacyjnie xd
trójkąt bermudzki wola mokotów