Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
31%
Cracovia
3
6%
Lechia
10
19%
Motor
1
2%
Piast
8
15%
Widzew
15
28%

Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
kapec

Re: Ekstraklasa

Post autor: kapec »

Ładniej od Grosika załadował dzisiaj Tekijaski. Pierdolnąć szczupakiem, strzelić garbem i to samobója to nie lada wyczyn.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

w normalnej lidze Groszaldo zamiast hektara przestrzeni miałby połamane nogi od saneczek Zoumy na przykład
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jak ja mogłem to przegapić :bowdown:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

:bowdown:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

PanZdzichu jeszcze tworzy? Materiału w chuj w tym sezonie Obrazek

e: ledwo skończyłem pisać i samobój Górnika. Nie mówiąc o wcześniejszym pudle z 5m. Kocham polską ekstraklasę Obrazek

e2 27 kolejka w pugułce, polecam :bowdown:
Spoiler
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

MalinowyJogurt pisze: 31 mar 2022, 11:01 Kosta do Legii na 2 lata, bierze ze sobą Kolendowicza i trenera bramkarzy.
https://weszlo.com/2022/04/08/kosta-run ... straklasa/
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Jeśli to prawda, to jeden z głupszych ruchów. Legia go pogryzie i wypluje jak yeti Ryszarda. Tam potrzeba gruntownych zmian, nowy trener niewiele zmieni. Będę miał bekę jak w przyszłym sezonie będzie to samo i gro zwolnią po pół roku albo krócej (aka FATALNY POCZĄTEK SEZONU xD)
MalinowyJogurt

Ale mnie ciekawi reakcja trybun na jego dzisiejsze wyjście na rozgrzewke na meczu
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Więc robimy tak. Jutro na meczu widzę się z @wujot i @joey, przynajmniej taką mam nadzieję. :joint:
Wyrywamy Pyrkom punkty i Pogoń nie może kolejny raz tego spierdolić i leci po mistrzostwo. Musi się tak stać, bo już gadałem z byłymi "zgodowiczami" i jeśli w końcu wygrają to na te piękne święto zawitam w mieście @MalinowyJogurt.

@mql nie pokazuj mi jutro fucka :joint:
Aczkolwiek tutaj znowu to zarządu/policji ból dupy mi się odpala o tę oprawę. Góra zawsze nie robiła problemu i próbowała przepuścić nasze oprawy (m.in. ta z wygranego mistrzostwa na waszym terenie, co nie chcieli wpuścić oprawy "Mistrz nie do Poznania"), ale te podwójne standardy, gdzie Jaga może, a My nie to śmiech na sali.

#WolnośćDlaUltrasów
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

git nas przekręcili dzisiaj xd
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Ale wał w meczu Pogoni...
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Karny być powinien ale przegrać z Wisłą Płock grając u siebie też nie przynosi chwały walcząc o mistrza. To też kurwa mogła być Zilina w pierwszej rundzie eliminacji do LM :roll:
Marzę o takim RB Salzburg w polskiej lidze, stabilny zespół z kasą, zjada ligę dupą i jeszcze w pucharach się fajnie pokazuje, ja nie wiem czemu w tą śmieszną ligę nikt nie zainwestuje , duży kraj, super stadiony, kibice też poza patusami są TOP. A kasa jest obok z lewej i z prawej, typu Czechy czy Ukraina
Sao

Post autor: Sao »

A o ewidentnym karnym dla Wisły nikt nie wspomni? :crazy:
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no własnie, dla Wisły Płock po ręce sz.p. Damiana Dąbrowskiego też tam powinien być odgwizdany, wiec klasyczne 1:1 w błędach, Piotr Lasyk jest po prostu kurwa słaby, ale nie tendencyjny
VBSW pisze: 09 kwie 2022, 0:04 Więc robimy tak. Jutro na meczu widzę się z @wujot i @joey, przynajmniej taką mam nadzieję. :joint:
Wyrywamy Pyrkom punkty i Pogoń nie może kolejny raz tego spierdolić i leci po mistrzostwo. Musi się tak stać, bo już gadałem z byłymi "zgodowiczami" i jeśli w końcu wygrają to na te piękne święto zawitam w mieście @MalinowyJogurt.

@mql nie pokazuj mi jutro fucka :joint:
Aczkolwiek tutaj znowu to zarządu/policji ból dupy mi się odpala o tę oprawę. Góra zawsze nie robiła problemu i próbowała przepuścić nasze oprawy (m.in. ta z wygranego mistrzostwa na waszym terenie, co nie chcieli wpuścić oprawy "Mistrz nie do Poznania"), ale te podwójne standardy, gdzie Jaga może, a My nie to śmiech na sali.

#WolnośćDlaUltrasów
heniu szlachetka pewnie odpierdala znowu, mam nadzieję, ze to się odmieni

z fartem tam, bezpiecznie, ale musimy dzisiaj wygrać. nie ma miejsca na potknięcie, jakakolwiek strata punktów to praktyczne wypisanie się z walki o mistrzostwo (bo za tydzień już czyha potężna płocka maszyna)
Awatar użytkownika
joey

na tle Legii, Raków zdecydowanie lepiej wypadł, ale Papszun miał tę przewagę nad Skorżą, że zagrał z nami dwa mecze z rzędu (a ten, w którym wyglądali lepiej przeciwko ustawieniu z maszyny losującej), także chyba trudno na tej podstawie wyciągać jakiekolwiek wnioski, zwłaszcza, że z nami czasami to i Termalica w pozycyjnym jechała

ale jak jutro Raków tej okazji nie wykorzysta, to znaczy, że na finiszu się wszystkim odechciewa

a sędziom chuj w dupę, skandaliczna kolejka, ciężko nawet się uśmiechać po takim błędzie na naszą korzyść, bo za tydzień nam spadnie głowa (zresztą z rąk tego chłopaczka to już parę razy spadała, także może tym razem wróciła do nas ta lepsza karma)
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

mql pisze: 09 kwie 2022, 13:15 heniu szlachetka pewnie odpierdala znowu, mam nadzieję, ze to się odmieni
Cofam swoje piękne zdanie i decyzyjni u Was to debile.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Heh kiedys myslalem ze to troche zolte napisy, ale takie kolejki jak ta powoduja, ze czlowiek coraz bardziej wierzy ze buki trzymaja lape na wynikach
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ta kolejka :bowdown:

szkoda mi kurwa tej pogoni, chciałbym żeby taki grosik se mistrza zdobył na koniec swojej kariery
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
MalinowyJogurt

No terminarz mamy zdecydowanie najgorszy. Oprócz Legii to same drużyny, które walczą albo o utrzymanie albo mistrza/puchary
Awatar użytkownika
joey

a mnie się wydaje, że to dla Pogoni dobrze, bo koncentracja musi być mocno trzymana przez cały czas i nie ma miejsca na zlekceważenie choćby jednego meczu, za to Raków i Lech będą mieli bardzo trudny emocjonalnie mecz po środku tego maratonu, także noga się może powinąć

ale będzie jutro wstyd na tym meczu z Dynamem w Warszawie, niesamowite gówno się odjebało informacyjnie xd
ODPOWIEDZ