Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
No ale to taki target, oglądałbym jakbym był w wieku jak cdaction kupowałem

- zemsta1kadluba
w chuj props, i kanał jego szalonego alter ego SsethTzeentach, jak mogłem zapomnieć
mołpy są kozackie
Obaj Panowie to absolutni geniusze i myślę, że Donkeya to zostawili już dawno w tyle. Chociaż osiołek też ma łeb na karku i poczucie humoru. Natomiast co łączy wszystkich trzech, a zdecydowanie wyróżnia na tle polskich youtuberów to to, że nie pozują na intelektualistów opowiadając o kurwa gierkach xD arhn eu tylko fajna wspomniana stronę wcześniej seria o seriach gier i nostalgłem czasami oglądając. Polski youtube tak generalnie to ściek i resztki tego co się dzieje na tym cywilizowanym, ale to taki standard raczej.
Cz4rny1337 pisze: ↑18 lip 2020, 12:28po prostu opowiada "o tutaj gra, o taka to jest gra, no jest ladna, no dzwiek sredni, no tutaj taki blad no gra prosze bardzo gra"
Zawsze wydawało mi się że na tym polega recenzja gry żeby ocenić jej składowe i podsumować ogólnymi wrażeniami.
Jak już ktoś robi to nieszablonowo/nietuzinkowo jak Quaz (zgadzam się że to gimbohumor i bezbek, aczkolwiek raczej sumiennie) to też źle.
Jak żyć, jak recenzować
Ostatnio zmieniony 18 lip 2020, 20:26 przez kapec, łącznie zmieniany 2 razy.
- zemsta1kadluba
cóż, no rozmiar anglojęzycznego YT jest taki że zawsze znajdziesz dużo lepszy kanał na dany temat niż na polskojęzycznym, dlatego ja prawie nie znam polskich jutuberów, poza paroma kanałami ze specyficznymi tematami
Arhn, po prostu robi to dość nudno, Czarny dobrze to ujął że to brzmi jak opis z pudełka, taką reckę to równie dobrze można przeczytać bo wiele nie stracisz. Co do drugiego typa to żeby oceniać nieszablonowo to też trzeba to robić w nie-krindżowy sposób co takie łatwe nie jest. Obczaj sobie np. recenzję Ssetha na temat Homm3, czy Mandalore na temat Dead Space. Ta recenzja Homm3 to jest absolutnie jedna z najlepszych recenzji jaką widziałem w życiu i to w dodatku na temat gry o której można mówić godzinami.Zawsze wydawało mi się że na tym polega recenzja gry żeby ocenić jej składowe i podsumować ogólnymi wrażeniami. Jak żyć, jak recenzować
mołpy są kozackie
- Cz4rny1337
- Moderator
No nwm odpal sobie kapec skillupa i zobacz jak powinno oceniać się składowe gry i o niej opowiadać. Pietrek Kogucik robi to bez polotu, ot sobie opowiada suche fakty ze gra jest sobie szczelanka i się szczela proszę Państwa.
Szczególnie wystarczy spojrzeć na długości recenzji, wspomniany skillup potrafi pierdolic czasami aż godzinkę o gierce, ale to nie jest opisywanie składowych tylko dokładna analiza
Szczególnie wystarczy spojrzeć na długości recenzji, wspomniany skillup potrafi pierdolic czasami aż godzinkę o gierce, ale to nie jest opisywanie składowych tylko dokładna analiza

No ja nie jestem fanem polskich jtuberów żeby ich jakoś specjalnie bronić, zagranicznych nie sprawdzałem, z chęcią się zapoznam i ocenię.
quaz by był spoko recenzentem jakby nie żartował, ale generalnie na polskim jutubie pizda growo, albo letsplaye albo recenzje, brakuje kurwa WIDEOFELIETONÓW o grach i mówienia o nich w innych kontekstach niż dobra/słaba
przecież on ma jeszcze gorsze żarty niż quaz i do tego mentalność 12-latkapolecam angry joe z zagranicznych
podbijam uż @Chojny, zapomniałem sie do tego odnieść, angry joe kurwa najgorszy
gamexplain i happyconsolegamer, to chyba jedni z nielicznych, ktorych sprawdzam recenzje. No i Arlo jest tez spoko.
F1 to królowa. Zawsze była.
- zemsta1kadluba
w sumie nawet racja (może oprócz tego że jest gorszy niż ten quaz, chyba że to efekt podobny jak w rapie że w obcym języku cringe teksty mniej mnie żenują ), ale ciężko mi znaleźć kogoś kogo mógłbym szczerze polecić kto sprawdza wszystkie nowości i robi o nich spoko recenzje, a u niego przynajmniej parę materiałów co widziałem było ok, plus często są dodatkowe materiały gdzie tam sobie dyskutują o grze i jest już mniej odpierdalania. Ja bardziej wolę albo wspomnianych wyżej typów robiących recki specyficznych gierek w nieszablonowy sposób albo właśnie tych robiących felietony na dany temat, typu Strat-Edgy Production, Indigo Gaming czy RagnaRox
mołpy są kozackie
Ja tam lubię easy allies kiedyś się nazywali GT czy jakoś tak
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
szacun, że został wymieniony przemcio z kanału recenzjehorrorów. gość kompletnie mający w dupie "sławę" jaka mogła na niego spłynąć z rozkręcenia kanału. po prostu robił swoje jak mu się chciało. lubię takich twórców.
jeszcze co do polskiego yt to tvgrypl niezmiennie lubię, przemawia do mnie ten nerdowski humorek.
a z zagranicznego videogamedunkey (uśmiech za każdym razem jak przypomnę sobie "recenzję" endgame)
jeszcze co do polskiego yt to tvgrypl niezmiennie lubię, przemawia do mnie ten nerdowski humorek.
a z zagranicznego videogamedunkey (uśmiech za każdym razem jak przypomnę sobie "recenzję" endgame)
Być może kogoś to zainteresuje - na newonce wpadła moja recenzja Ghost of Tsushima - polecam w opór, mimo że gra ma kilka drobnych wad
https://newonce.net/2020/07/ghost-of-ts ... -recenzja/
https://newonce.net/2020/07/ghost-of-ts ... -recenzja/
https://lowcygier.pl/darmowe/rocket-lea ... mes-store/
Zagrywałem się w to jakiś czas temu, miodna gierka, ale nie rozumiem tego zabiegu i coraz bardziej niepokoi mnie, że gry multi przechodzą na free to play.
Zagrywałem się w to jakiś czas temu, miodna gierka, ale nie rozumiem tego zabiegu i coraz bardziej niepokoi mnie, że gry multi przechodzą na free to play.
Świetna gra, pograłem trochę ale tak samemu to trochę nuda, a nie chciało mi się jakoś szczególnie szukać teamu. W tej grze naprawdę widać różnice w skillu pomiędzy graczami. Niektórzy wyprawiają prawdziwe cuda w powietrzu z piłką. Wystarczy pooglądać sobie filmiki na necie. Kosmos.
A zabieg dziwny. Ale fajnie, że zostanie u mnie na steamie.
A zabieg dziwny. Ale fajnie, że zostanie u mnie na steamie.
Ja jestem wielkim fanem grania solo, bo nie mam w sumie z kim grać
ale przyznam, że w tej gierce granie w ekipie lub z jakimś ziomkiem to zupełnie inne doznania.
No ja też lubię grać solo, jednak z czasem już mi się po prostu znudziły te zwykłe mecze online. Należałoby w tym momencie już rankingówki w teamie pocisnąć (dostałem nawet jedno zaproszenie do teamu bo udało mi się w jednym meczu 7 goli strzelić, ale odrzuciłem
). Ze znajomymi byłaby zupełnie inna zabawa pewnie. Może jak będzie f2p to ktoś ze znajomych będzie grał.