Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Najnowsze edycje. Taką FIFĘ 15 miło wspominam, ale dopiero wracając po latach widać, że powoli, ale te gry się rozwijają jednak gameplayowo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- johnsonpokrywa
PES2019 gejmczeńdżer dla mnie, nakurwiałem w fifę od 10 do 18 bo coś imo po drodze PES się spierdolił, ale jak demko PESika 2019 wjechało któregoś zbombionego razu to momentalnie się ponownie nawróciłem
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
-
genocidegeneral
Ghost of Tsushima 83 na meta, będzie do ogarnięcia na jakiś black friday
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
ja powinąłem w preorderze, czekam niecierpliwie 
- KillerCroc
Kurde, walczę ze sobą czy kupić czy nie, niby mówiłem że nie będę tyle na gry już wydawał bo drogie to gówno ale kurde co ta gra wygląda i ona jest taka TOTALNIE w moim stylu 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Nie chce oglądać recek. Jak oceny chłopy dali? Jakieś duże minusy?
^ kogo to chuj obchodzi?
Oglądam sobie gameplay walkthrough The Last of Us i strasznie przehajpowana mi się wydaje ta gra, pomijam to, że ja nie lubię klimatów zombie/postapo to w tej grze jest tylko skradanie i nudna walka.
- con shonery
- Moderator
Tak to się życie toczy, ja lubię postapo a przy skradaniu i walce bawiłem się, jak dawno przy żadnej grze z gameplayem się nie bawiłem. Podobało mi się, kiedy wszystko wychodziło na tip-top, ale też jak coś zjebałem i musiałem improwizować, wykorzystując cenne zasoby. Chętnym na większe wczucie się polecam przechodzić na wyższych poziomach trudności - na normalu wszystkiego jest za dużo, na trudnym też nie szczególnie mało, ale już ciut bardziej człowiek zastanawia się, czy odwalić typa pistoletem z tłumikiem, czy jednak lepiej zaoszczędzić i spróbować zakraść się doń z nożem.
Następny post w stylu "nie grałem ale się wypowiem". Wybacz ale jakoś bardziej cenię sobie opinie ludzi, którzy jednak grę przeszli. I są one zazwyczaj pozytywne. Bo przejść grę na własny sposób to zupełnie co innego, immersja jest o wiele lepsza niż oglądanie filmów na YT.
Przecież napisałem, że moja opinia jest tylko na podstawie yt - po obejrzeniu nie żałuję, że nie zagrałem i nie zagram. Takie Uncharted oglądało mi się o wiele lepiej, a w obie gry nie zagram, bo nie mam konsoli. Zdaje sobie sprawę jakie są zazwyczaj oceny - stąd mój post - natomiast przeglądając komentarze chociażby na gry-online moja opinia nie jest odosobniona nawet wśród graczy.
no właśniew obie gry nie zagram, bo nie mam konsoli
Jeszcze w temacie Ghosts of Tsushima - nowy filmik od Quaza pokazujący bugi w grze.
Ależ okropnie zmanierowane pierdolenie, przypomniałem sobie dlaczego nie trawię 99% gejmingowych jutuberów 
Gram w Tsuszime i jest to póki co wspaniała produkcja z ładnymi ujęciami i ładnymi lokacjami
^ kogo to chuj obchodzi?
- Cz4rny1337
- Moderator
w ogole Ci polscy jutuberzy chuja warci
arhn.eu brzmi jakby czytal opis gry z pudelka i nic w tym nowego czy tez ciekawego po prostu opowiada "o tutaj gra, o taka to jest gra, no jest ladna, no dzwiek sredni, no tutaj taki blad no gra prosze bardzo gra"
a quaz to kurwa cdaction i gimbohumor najgorszy, zenadówa full, nie moge zniesc ogladania tego
arhn.eu brzmi jakby czytal opis gry z pudelka i nic w tym nowego czy tez ciekawego po prostu opowiada "o tutaj gra, o taka to jest gra, no jest ladna, no dzwiek sredni, no tutaj taki blad no gra prosze bardzo gra"
a quaz to kurwa cdaction i gimbohumor najgorszy, zenadówa full, nie moge zniesc ogladania tego

- zemsta1kadluba
arnh.eu to dobrze wychodzą filmy na określony temat związane z grami, np. historia jakiejś serii, ale recenzje są słabiutkie, tak jak piszesz takie suche opisy.
a tego quaza nawet nie włączam, polecam angry joe z zagranicznych i ggmanlives
a tego quaza nawet nie włączam, polecam angry joe z zagranicznych i ggmanlives
mołpy są kozackie
tomek drabik jest przejebanym bezbekiem tak jak pisze czarny
ja bym do powyzszych zagranicznych dolaczyl jeszcze gaming pastime i mandaloregaming
z polskich swego czasu oglądałem przemcia z kanału recenzje horrorów i w chuj lubilem typa, ale zakonczyl dzialalnosc i tylko jakis stream wleci czasem
ja bym do powyzszych zagranicznych dolaczyl jeszcze gaming pastime i mandaloregaming
z polskich swego czasu oglądałem przemcia z kanału recenzje horrorów i w chuj lubilem typa, ale zakonczyl dzialalnosc i tylko jakis stream wleci czasem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels