Kartky
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Kartky
btw. są jakieś śmiertelne wypadki z udziałem szybko jadącej hulajnogi?
oczywiście poza potrąceniami przez samochód
oczywiście poza potrąceniami przez samochód
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- benzoabuser
- Zbanowany
ktoś lubi wcisnąć gaz w podłoge
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- stratemirat
A jakby miał złamane dwa nadgarstki to nie bolało by go tak, że nie mógłby mówić a co dopiero stories nagrywać? Dziwne trochę. Ogólnie nie znam gościa. Lubię jego hot16 i ten live act z deysem.
Pewnie zależy jakie złamanie. Ja miałem pęknięty nadgarstek i mając rękę w gipsie nie czułem żadnego bólu, mogłem też ruszać większością palców.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Nie no kurwa, ja to się zastanawiam jak można bronić typa który znęcał się psychicznie (słychać na nagraniach) prawdopodobnie uderzył nie raz (słychać na nagraniach) I to nie jedna kobietę (któryś tam z dwóch slawow jest z była tej kurwy kratkyego).
Jebac go siekierami. Trza być ładnie pojebanym żeby bronic gościa który ewidentnie skrzywdził te kobiety.
Mógł jeszcze mu ta kurwa hulajnoga w łeb zajebac śmieciowi.
Jebac go siekierami. Trza być ładnie pojebanym żeby bronic gościa który ewidentnie skrzywdził te kobiety.
Mógł jeszcze mu ta kurwa hulajnoga w łeb zajebac śmieciowi.
Moderatorzy/admini mają zamiar kontrolować ten temat i publikowane na nim posty czy wyjebane i na luzaku można życzyć komuś śmierci?
Jebnij barana w ścianę
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Moderatorzy/admini mają zamiar kontrolować zachowania użytkownika daveyo którego zdanie zawsze musi być przeciwstawne do ogółu nawet w przypadku stwierdzeń w stylu "dobrze, że się na ten głupi łeb spierdolił damski bokser"?. Bezpośrednio chyba nikt mu śmierci nie życzy (nie widzę takiego posta który brzmiałby w stylu "giń śmieciu"), tylko kąciki ust się podnoszą na myśl o wracającej karmie.
Podkreślam, że zachowania rapera Kartky były poruszane przez wiele kobiet nie raz - i nie są to dziwne zbiegi okoliczności.
- yungXpaproch
dobrze mu tak, essa
Co jeszcze bortwick musi zrobić, żebyście przestali łykac to, co napisze? Mógłby jeszcze ewentualnie wytatuować sobie wielki napis "prowo" na czole (chociaż post o wzywaniu moderacji pełni w sumie podobna funkcje)
- oKulTywowany
No kurwa nie wieżę jak dwie trade center , te niektóre wpisy o życzeniu ehem czegoś tam z odległego łącza na forum ,(viz a viz ?mabybetterrealtalk)gorsze są, bardziej niż żałosne , rozumiem damski bokser itp itd i jebać ( chodz i tak bez dokładnych dowodów, miejsca i motywu xD zbrodni jebniętej na schizofremie ex, bez obrony nikogo)ale niektórzy to powinni 5 razy spojrzeć w lustro i przemyśleć swoje prymitywne nastawienie do czegokolwiek #każdyświętyjakchuuuuj
Czekam na hejt i krytykę, aczkolwiek to będzie tylko marne poniżanie bez pokrycia najmniejszego sensu

Czekam na hejt i krytykę, aczkolwiek to będzie tylko marne poniżanie bez pokrycia najmniejszego sensu
This page is no longer available.
Ta, też to zauważyłem. n\Na co dzień full gorszych sytuacji mają ludzie w życiu, ale jak się pojawi jakieś gówno na świeczniku to nagle wszyscy oburzeni. No kurwa, można. Są rodziny, w których facet napierdala kobietę przez 20 lat wspólnego małżeństwa a potem idą na wódkę...
Ja myślę, że powinieneś 5 razy spojrzeć na swój styl wypowiedzi i wrócić na język polski do podstawówki. Pomijając całkowicie "merytorykę" - co to jest kurwa za bełkot?oKulTywowany pisze: ↑26 sie 2020, 1:59 No kurwa nie wieżę jak dwie trade center , te niektóre wpisy o życzeniu ehem czegoś tam z odległego łącza na forum ,(viz a viz ?mabybetterrealtalk)gorsze są, bardziej niż żałosne , rozumiem damski bokser itp itd i jebać ( chodz i tak bez dokładnych dowodów, miejsca i motywu xD zbrodni jebniętej na schizofremie ex, bez obrony nikogo)ale niektórzy to powinni 5 razy spojrzeć w lustro i przemyśleć swoje prymitywne nastawienie do czegokolwiek #każdyświętyjakchuuuuj
Czekam na hejt i krytykę, aczkolwiek to będzie tylko marne poniżanie bez pokrycia najmniejszego sensu![]()
![]()
![]()