Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Re: Kartky

Post autor: benzoabuser »

btw. są jakieś śmiertelne wypadki z udziałem szybko jadącej hulajnogi?

oczywiście poza potrąceniami przez samochód
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

ktoś lubi wcisnąć gaz w podłoge
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

daveyo pisze: 25 sie 2020, 16:26 najgorszy śmieć
Cała prawda o tym regularnie bijącym kobiety łaku i alkoholiku chronionym przed odpowiedzialnością sądową przez tatusia-psa.
sven22

Post autor: sven22 »

A jakby miał złamane dwa nadgarstki to nie bolało by go tak, że nie mógłby mówić a co dopiero stories nagrywać? Dziwne trochę. Ogólnie nie znam gościa. Lubię jego hot16 i ten live act z deysem.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Pewnie zależy jakie złamanie. Ja miałem pęknięty nadgarstek i mając rękę w gipsie nie czułem żadnego bólu, mogłem też ruszać większością palców.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Nie no kurwa, ja to się zastanawiam jak można bronić typa który znęcał się psychicznie (słychać na nagraniach) prawdopodobnie uderzył nie raz (słychać na nagraniach) I to nie jedna kobietę (któryś tam z dwóch slawow jest z była tej kurwy kratkyego).

Jebac go siekierami. Trza być ładnie pojebanym żeby bronic gościa który ewidentnie skrzywdził te kobiety.
Mógł jeszcze mu ta kurwa hulajnoga w łeb zajebac śmieciowi.
daveyo

Post autor: daveyo »

Moderatorzy/admini mają zamiar kontrolować ten temat i publikowane na nim posty czy wyjebane i na luzaku można życzyć komuś śmierci?
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Jebnij barana w ścianę
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Groszek pisze: 25 sie 2020, 21:39 Jebnij barana w ścianę
Za bicie kobiet łańcuch.
bedwae

Post autor: bedwae »

daveyo pisze: 25 sie 2020, 21:34 Moderatorzy/admini mają zamiar kontrolować ten temat i publikowane na nim posty czy wyjebane i na luzaku można życzyć komuś śmierci?
Moderatorzy/admini mają zamiar kontrolować zachowania użytkownika daveyo którego zdanie zawsze musi być przeciwstawne do ogółu nawet w przypadku stwierdzeń w stylu "dobrze, że się na ten głupi łeb spierdolił damski bokser"?. Bezpośrednio chyba nikt mu śmierci nie życzy (nie widzę takiego posta który brzmiałby w stylu "giń śmieciu"), tylko kąciki ust się podnoszą na myśl o wracającej karmie.
Podkreślam, że zachowania rapera Kartky były poruszane przez wiele kobiet nie raz - i nie są to dziwne zbiegi okoliczności.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

dobrze mu tak, essa

Spoiler
Whtn pisze: 25 sie 2020, 16:30 Gdybym widział daveyo jadącego na hulajnodze to też bym mu zajebal lowkicka w potylice
chlopie, dzien mi zrobiles ze tak powiem :rotfl:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
sven22

bedwae pisze: 25 sie 2020, 22:00 zachowania rapera Kartky były poruszane przez wiele kobiet nie raz - i nie są to dziwne zbiegi okoliczności.
To niech się zbiorą w sobie te panienki i zrobią coś więcej niż żalenie się w necie. Jak pogłówkują to pan raper może mieć dłuższą przerwę od mikrofonu.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

^ prawilnie przypominam ze ten smiec ma rodzine wysoko postawiona w policji
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Co jeszcze bortwick musi zrobić, żebyście przestali łykac to, co napisze? Mógłby jeszcze ewentualnie wytatuować sobie wielki napis "prowo" na czole (chociaż post o wzywaniu moderacji pełni w sumie podobna funkcje)
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Zdechnąć
Influencer.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

No kurwa nie wieżę jak dwie trade center , te niektóre wpisy o życzeniu ehem czegoś tam z odległego łącza na forum ,(viz a viz ?mabybetterrealtalk)gorsze są, bardziej niż żałosne , rozumiem damski bokser itp itd i jebać ( chodz i tak bez dokładnych dowodów, miejsca i motywu xD zbrodni jebniętej na schizofremie ex, bez obrony nikogo)ale niektórzy to powinni 5 razy spojrzeć w lustro i przemyśleć swoje prymitywne nastawienie do czegokolwiek #każdyświętyjakchuuuuj
Czekam na hejt i krytykę, aczkolwiek to będzie tylko marne poniżanie bez pokrycia najmniejszego sensu :lol: :dunno: :bowdown:
This page is no longer available.
sven22

Ta, też to zauważyłem. n\Na co dzień full gorszych sytuacji mają ludzie w życiu, ale jak się pojawi jakieś gówno na świeczniku to nagle wszyscy oburzeni. No kurwa, można. Są rodziny, w których facet napierdala kobietę przez 20 lat wspólnego małżeństwa a potem idą na wódkę...
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

A, no to spoko
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

oKulTywowany pisze: 26 sie 2020, 1:59 No kurwa nie wieżę jak dwie trade center , te niektóre wpisy o życzeniu ehem czegoś tam z odległego łącza na forum ,(viz a viz ?mabybetterrealtalk)gorsze są, bardziej niż żałosne , rozumiem damski bokser itp itd i jebać ( chodz i tak bez dokładnych dowodów, miejsca i motywu xD zbrodni jebniętej na schizofremie ex, bez obrony nikogo)ale niektórzy to powinni 5 razy spojrzeć w lustro i przemyśleć swoje prymitywne nastawienie do czegokolwiek #każdyświętyjakchuuuuj
Czekam na hejt i krytykę, aczkolwiek to będzie tylko marne poniżanie bez pokrycia najmniejszego sensu :lol: :dunno: :bowdown:
Ja myślę, że powinieneś 5 razy spojrzeć na swój styl wypowiedzi i wrócić na język polski do podstawówki. Pomijając całkowicie "merytorykę" - co to jest kurwa za bełkot?
Obrazek
ODPOWIEDZ