w wywiadzie z magierą cisnął bezczelnie że pierwszy raz słyszy o takim kawałku jak każdy ponad każdym. generalnie ma ogromny uraz i to czuć
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
jest wgl jakiś temacik z najlepsze memy z raperów bo wam powiem ze ten mes świecący w ciemności bawi mnie prawie za każdym razem to jest takie głupie i ten flokk 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
VerminatorX
Diss się opóźnia bo Mes próbuje nakłonić Rycha do walnięcia lufy i przywołania Charliego przed mikrofon.
- francocarlos
mes, kurwa, ale zenada, juz temat tych lamusow bedoes i eripe ma wiecej stron. wstawaj, zeszczales sie
- Cz4rny1337
- Moderator
rysiek ale refren prosze chociaz, ryszard, przeciez mnie lubisz rysiek syna po Tobie nazwałem... jak to eripe bit halo, ryszard!!!!

to jest pojebane, że podczas czekania na odpowiedź mesa zakończył się jeden beef (bedoes), a zaczął drugi (pih). kompromitacja jak chuj

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Przecież pih i pe to prehistoria co Ty pierdolisz
Wyciągam posta sprzed ponad 10 stron, ale dopiero zacząłem czytać całość - niezła lektura swoją drogą - i nikt się do tego ostatecznie nie odniósł.scam_sakawa pisze: ↑07 sie 2025, 22:55Ten post przywołał w mojej głowie obraz, który na pewno się wydarzył i może ktoś będzie w stanie to udowodnić. Kojarzę taki moment na jakimś klipie - Wini (albo inny gruby raper) chciał się przelizać (lub tego dokonał) z jakąś kobietą, którego tego wyraźnie nie chciała i wyglądało to full creepy. Widziałem też gdzieś dyskusję odnośnie tego fragmentu.
Nie chodzi mi o Proceente z Wdową.
Tak, Wini rzeczywiście odwalił taki numer, pchając swój świnski ryj prosto na jakąś niezbyt chętną (trudno się dziwić) niewiastę. Klip poniżej, 8:16. Swoją drogą, kawałek absolutnie tragiczny, cała ta ekipa StoProcent to jeden, wielki cringe. Poza Bonsonem.
Ehhh juz nawet na yt pod dzisiejszym kawalkiem ripa sa podsmiechujki z mesa, przyznawac sie ktory to slizgawkowicz pisal
https://youtube.com/watch?v=nSodrCgsn_I ... B6tgYrrEXh
https://youtube.com/watch?v=nSodrCgsn_I ... B6tgYrrEXh
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Rychu Peja wraca co dopiero z Belgradu gdzie był na wyjazdowym meczu Lecha więc nie ma czasu *rozkminka*
Tede wrzucił diss 25 lipca a jest 14 sierpień XDDD zamknijcie ten temat bo trzeba mieć coś z głową aby czekać na diss od obszczańca przez 3 tygodnie gdy to on pierwszy zaatakował i mógł się spodziewać że Tede coś nagra
Po co nam w beefie Mes - Tede Mes?
Forumek jak widać daje sobie calkiem dobrze rade bez niego w tej batalii 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Lepiej siedzieć pogiętym w tvnie i pierdolić głupoty zamiast nagrać dissa, co wy chcecie xd
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Forumkowi bardzo dobrze wyszedł ten jednostronny beef i nie ma co zamykać tematu, nowa tradycja jak pieprzony karpi kutas czy czekanie na brudne w wigilię
Cena wizerunku Mesa to cena którą warto było zapłacić żeby forun odżyło
Cena wizerunku Mesa to cena którą warto było zapłacić żeby forun odżyło
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
El Burakos przecież wizerunek Mesa to jak wizerunek @Bolo - o nieobecnych się nie mówi 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
79 stron i tylko kawałek otwierający beef, nie zmieniajcie się
- scam_sakawa
burundi pisze: ↑13 sie 2025, 23:57Wyciągam posta sprzed ponad 10 stron, ale dopiero zacząłem czytać całość - niezła lektura swoją drogą - i nikt się do tego ostatecznie nie odniósł.scam_sakawa pisze: ↑07 sie 2025, 22:55Ten post przywołał w mojej głowie obraz, który na pewno się wydarzył i może ktoś będzie w stanie to udowodnić. Kojarzę taki moment na jakimś klipie - Wini (albo inny gruby raper) chciał się przelizać (lub tego dokonał) z jakąś kobietą, którego tego wyraźnie nie chciała i wyglądało to full creepy. Widziałem też gdzieś dyskusję odnośnie tego fragmentu.
Nie chodzi mi o Proceente z Wdową.
Tak, Wini rzeczywiście odwalił taki numer, pchając swój świnski ryj prosto na jakąś niezbyt chętną (trudno się dziwić) niewiastę. Klip poniżej, 8:16. Swoją drogą, kawałek absolutnie tragiczny, cała ta ekipa StoProcent to jeden, wielki cringe. Poza Bonsonem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
W czasie gdy spoceńcy się battlowali, Piotrek zdążył wciągnąć 12 kresek CBD, wyspać się, kupić Maserati, pokłócić się z Mariką, nagrać z Kubą Więckiem partie liry korbowej, wyruchać 2 Murzynki z Tindera i pół Ukrainki, wciągnąć kolejne 6 lajnen medyczniaka oraz przeczytać Lil' Rychowi "Ideę fenomenologii" Husserla... nara frajerzy
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM