[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
237
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 408

Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini

Post autor: chuj »

Karkovsky pisze: 13 sie 2025, 20:19 Też na innym filmiku z podpisania Tomba do stoprocent Wini przedstawia się jako Sokół Zip- odebrałem to wtedy też jako zaczepkę.
w wywiadzie z magierą cisnął bezczelnie że pierwszy raz słyszy o takim kawałku jak każdy ponad każdym. generalnie ma ogromny uraz i to czuć
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

jest wgl jakiś temacik z najlepsze memy z raperów bo wam powiem ze ten mes świecący w ciemności bawi mnie prawie za każdym razem to jest takie głupie i ten flokk :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Mam to samo. Fajnie, że forum żyje, kopalnia beki
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Diss się opóźnia bo Mes próbuje nakłonić Rycha do walnięcia lufy i przywołania Charliego przed mikrofon.
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

mes, kurwa, ale zenada, juz temat tych lamusow bedoes i eripe ma wiecej stron. wstawaj, zeszczales sie
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

rysiek ale refren prosze chociaz, ryszard, przeciez mnie lubisz rysiek syna po Tobie nazwałem... jak to eripe bit halo, ryszard!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
xou

Post autor: xou »

to jest pojebane, że podczas czekania na odpowiedź mesa zakończył się jeden beef (bedoes), a zaczął drugi (pih). kompromitacja jak chuj
Obrazek
ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Przecież pih i pe to prehistoria co Ty pierdolisz
ether

Post autor: ether »

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

scam_sakawa pisze: 07 sie 2025, 22:55
gods bidness pisze: 07 sie 2025, 20:37 Mnie zdziwi, bo niby jakie brudy mają na niego wyjść. :lol:
Ten post przywołał w mojej głowie obraz, który na pewno się wydarzył i może ktoś będzie w stanie to udowodnić. Kojarzę taki moment na jakimś klipie - Wini (albo inny gruby raper) chciał się przelizać (lub tego dokonał) z jakąś kobietą, którego tego wyraźnie nie chciała i wyglądało to full creepy. Widziałem też gdzieś dyskusję odnośnie tego fragmentu.
Nie chodzi mi o Proceente z Wdową.
Wyciągam posta sprzed ponad 10 stron, ale dopiero zacząłem czytać całość - niezła lektura swoją drogą - i nikt się do tego ostatecznie nie odniósł.

Tak, Wini rzeczywiście odwalił taki numer, pchając swój świnski ryj prosto na jakąś niezbyt chętną (trudno się dziwić) niewiastę. Klip poniżej, 8:16. Swoją drogą, kawałek absolutnie tragiczny, cała ta ekipa StoProcent to jeden, wielki cringe. Poza Bonsonem.

Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ehhh juz nawet na yt pod dzisiejszym kawalkiem ripa sa podsmiechujki z mesa, przyznawac sie ktory to slizgawkowicz pisal :twisted:

https://youtube.com/watch?v=nSodrCgsn_I ... B6tgYrrEXh
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Rychu Peja wraca co dopiero z Belgradu gdzie był na wyjazdowym meczu Lecha więc nie ma czasu *rozkminka*
Mefiu94

Post autor: Mefiu94 »

Tede wrzucił diss 25 lipca a jest 14 sierpień XDDD zamknijcie ten temat bo trzeba mieć coś z głową aby czekać na diss od obszczańca przez 3 tygodnie gdy to on pierwszy zaatakował i mógł się spodziewać że Tede coś nagra
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Po co nam w beefie Mes - Tede Mes? :dunno: Forumek jak widać daje sobie calkiem dobrze rade bez niego w tej batalii :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ocherz

Post autor: Ocherz »

Lepiej siedzieć pogiętym w tvnie i pierdolić głupoty zamiast nagrać dissa, co wy chcecie xd
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Forumkowi bardzo dobrze wyszedł ten jednostronny beef i nie ma co zamykać tematu, nowa tradycja jak pieprzony karpi kutas czy czekanie na brudne w wigilię

Cena wizerunku Mesa to cena którą warto było zapłacić żeby forun odżyło
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

El Burakos przecież wizerunek Mesa to jak wizerunek @Bolo - o nieobecnych się nie mówi :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mito

Post autor: Mito »

79 stron i tylko kawałek otwierający beef, nie zmieniajcie się
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

burundi pisze: 13 sie 2025, 23:57
scam_sakawa pisze: 07 sie 2025, 22:55
gods bidness pisze: 07 sie 2025, 20:37 Mnie zdziwi, bo niby jakie brudy mają na niego wyjść. :lol:
Ten post przywołał w mojej głowie obraz, który na pewno się wydarzył i może ktoś będzie w stanie to udowodnić. Kojarzę taki moment na jakimś klipie - Wini (albo inny gruby raper) chciał się przelizać (lub tego dokonał) z jakąś kobietą, którego tego wyraźnie nie chciała i wyglądało to full creepy. Widziałem też gdzieś dyskusję odnośnie tego fragmentu.
Nie chodzi mi o Proceente z Wdową.
Wyciągam posta sprzed ponad 10 stron, ale dopiero zacząłem czytać całość - niezła lektura swoją drogą - i nikt się do tego ostatecznie nie odniósł.

Tak, Wini rzeczywiście odwalił taki numer, pchając swój świnski ryj prosto na jakąś niezbyt chętną (trudno się dziwić) niewiastę. Klip poniżej, 8:16. Swoją drogą, kawałek absolutnie tragiczny, cała ta ekipa StoProcent to jeden, wielki cringe. Poza Bonsonem.

:bowdown: :bowdown: Wielkie dzięki szefie!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

W czasie gdy spoceńcy się battlowali, Piotrek zdążył wciągnąć 12 kresek CBD, wyspać się, kupić Maserati, pokłócić się z Mariką, nagrać z Kubą Więckiem partie liry korbowej, wyruchać 2 Murzynki z Tindera i pół Ukrainki, wciągnąć kolejne 6 lajnen medyczniaka oraz przeczytać Lil' Rychowi "Ideę fenomenologii" Husserla... nara frajerzy
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
ODPOWIEDZ