Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Logiczne. Nie było na storce, nie było wcale.
Dariusz wyjaśnił, gdyby to był on to nagrałby storkę w odpowiedzi do Super Expressu, bo on nagrywa storki na tego Nawrockiego. Ktoś się podszywał pod konto Sujbita i to musiał być ktoś kto dobrze go zna, bo forma wypowiedzi pisemnej mordziu odwzorowana doskonale. Salutens
A i jeszcze posiadacz złotej płyty za Lirykę Chodnika mówi na tej storce, że nie spożywa alkoholu od sylwestra także ja mordziu szanuje poświęcenie na potrzeby artystyczne najnowszego teledysku "Wydech Wdech" w którym autor jest zmuszony pozować z piwkiem w rytm wersów "BROWAREK w parku ławka sącze se BROWARKA"
A i jeszcze posiadacz złotej płyty za Lirykę Chodnika mówi na tej storce, że nie spożywa alkoholu od sylwestra także ja mordziu szanuje poświęcenie na potrzeby artystyczne najnowszego teledysku "Wydech Wdech" w którym autor jest zmuszony pozować z piwkiem w rytm wersów "BROWAREK w parku ławka sącze se BROWARKA"
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
pragnę zwrócić uwagę na zbitkę głosek około 0:38, typowy dialekt gocławski cyk
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ciekawe ile Sujbitron wywalczy od Jana Michalczewskiego za artykuły o brudnych paznokciach i warunkach mieszkaniowych salutens cyk
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Nie tylko w teledysku, było też wrzucane story jak ktoś łudząco podobny do Darka łoi browara na pawilonach, może to był ten sam skurwiel który się podszywał w tych komentarzach 
Jakoś zawsze omijałem ten temat, ale zacząłem czytać od 1 strony i już Was rozumiem xD salutens mordeczki!
Z dniem 12 czerwca zakładam sprawę panie panu glamrap
Czekam na ten ruch i końcowy wynik
Wiadomo że jutro widzimy się na rzutówce, a nie u żadnego prawnika, cyk
Czekam na ten ruch i końcowy wynik
suja ma po prostu odpowiednik charliego p, więc trzeba wiedzieć kiedy mówi suja a kiedy przemawia jego alter ego
charlie THS odpala sie kiedy koncza sie leki lub wjezdza mefedron tak zwany mefistoteles, o dziwo zbiega se to czesto z terminem kiedy przychodza swiadczenia, salutens!
Mordziu to jest niemozliwe, zeby Suja walil w nocha o nie jest jak ten caly ten jak on ma ty Nawrocki od tych kurwa snusów ty ziomećku Sujbit nie jest od niczego CYK uzalezniony salutens eloszka miłego dzionka
mordziu 6 płyt wydałem z czego 2 złote ja już nic nie muszę udowodniać cyk
Dzisiaj śniadanko instagramowe tj wieniec z parówek cyk
Dzisiaj śniadanko instagramowe tj wieniec z parówek cyk
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
- scam_sakawa
jakie śniadanie
cały dzień nic bym już po czymś takim nie wcisnął.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
daro opierdoli takie śniadanie a potem ma siłę na cały dzień rzutóweczki i rowerowania
jak to się mówi - eat like a monster train like a beast
jak to się mówi - eat like a monster train like a beast
ale solenie wody na parowki wzielo z zaskoczenia, nie powiem
suja po prostu przechodzi fajnopolack etap i przeszedł na keto