Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Logiczne. Nie było na storce, nie było wcale.
Dariusz wyjaśnił, gdyby to był on to nagrałby storkę w odpowiedzi do Super Expressu, bo on nagrywa storki na tego Nawrockiego. Ktoś się podszywał pod konto Sujbita i to musiał być ktoś kto dobrze go zna, bo forma wypowiedzi pisemnej mordziu odwzorowana doskonale. Salutens
A i jeszcze posiadacz złotej płyty za Lirykę Chodnika mówi na tej storce, że nie spożywa alkoholu od sylwestra także ja mordziu szanuje poświęcenie na potrzeby artystyczne najnowszego teledysku "Wydech Wdech" w którym autor jest zmuszony pozować z piwkiem w rytm wersów "BROWAREK w parku ławka sącze se BROWARKA"
A i jeszcze posiadacz złotej płyty za Lirykę Chodnika mówi na tej storce, że nie spożywa alkoholu od sylwestra także ja mordziu szanuje poświęcenie na potrzeby artystyczne najnowszego teledysku "Wydech Wdech" w którym autor jest zmuszony pozować z piwkiem w rytm wersów "BROWAREK w parku ławka sącze se BROWARKA"
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- rozklad_gaussa
pragnę zwrócić uwagę na zbitkę głosek około 0:38, typowy dialekt gocławski cyk
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ciekawe ile Sujbitron wywalczy od Jana Michalczewskiego za artykuły o brudnych paznokciach i warunkach mieszkaniowych salutens cyk
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Nie tylko w teledysku, było też wrzucane story jak ktoś łudząco podobny do Darka łoi browara na pawilonach, może to był ten sam skurwiel który się podszywał w tych komentarzach 
Jakoś zawsze omijałem ten temat, ale zacząłem czytać od 1 strony i już Was rozumiem xD salutens mordeczki!
Z dniem 12 czerwca zakładam sprawę panie panu glamrap
Czekam na ten ruch i końcowy wynik
Wiadomo że jutro widzimy się na rzutówce, a nie u żadnego prawnika, cyk
Czekam na ten ruch i końcowy wynik
suja ma po prostu odpowiednik charliego p, więc trzeba wiedzieć kiedy mówi suja a kiedy przemawia jego alter ego
charlie THS odpala sie kiedy koncza sie leki lub wjezdza mefedron tak zwany mefistoteles, o dziwo zbiega se to czesto z terminem kiedy przychodza swiadczenia, salutens!
Mordziu to jest niemozliwe, zeby Suja walil w nocha o nie jest jak ten caly ten jak on ma ty Nawrocki od tych kurwa snusów ty ziomećku Sujbit nie jest od niczego CYK uzalezniony salutens eloszka miłego dzionka
świadomość swojej ignorancji
mordziu 6 płyt wydałem z czego 2 złote ja już nic nie muszę udowodniać cyk
Dzisiaj śniadanko instagramowe tj wieniec z parówek cyk
Dzisiaj śniadanko instagramowe tj wieniec z parówek cyk
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
- scam_sakawa
jakie śniadanie
cały dzień nic bym już po czymś takim nie wcisnął.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
daro opierdoli takie śniadanie a potem ma siłę na cały dzień rzutóweczki i rowerowania
jak to się mówi - eat like a monster train like a beast
jak to się mówi - eat like a monster train like a beast
suja po prostu przechodzi fajnopolack etap i przeszedł na keto