Bo Tede sknera boty kupuje tylko na YouTube.
Dodano po 6 minutach 58 sekundach:
SWN pisze: ↑26 sty 2026, 23:00
ci ludzie kojarzą pewnie Jacule z czasów darcia mordy SIEAAA w klipach do Esende Mylffon, a Mesa wcale
Randomy nie znają raczej żadnego esende mylffon, wtedy rap to była dużo mniejsza nisza niż dzisiaj. Znają go z drin za drinem i że fury tuningował w telewizji i ze z Peją się kłócił i tyle.
To trochę jak z jakimś Norbim. Wiedzą, że jest, że kobiety są gorące i że koło fortuny prowadził.
Ot średnio popularne postacie medialne, które się zawsze gdzieś tam o uszy obijały i tyle.
Dodano po 14 minutach 26 sekundach:
Ale żeby nie było, druga strona monety jest taka że lwia część Mariuszy z Brighton bardzo go polubiła od czasu kanału zero, wie że tuningował fury i że z wuwuniem taki wesoły program prowadzi, a oni tam dzwonią w weekend po robocie, po ćwiartce i czterech piwach, bo w sumie co mają robić, taka to główna rozrywka, i podpici mówią coś w stylu - no siema siema, jestem z Anglii, słychać mnie? No to ten, tego wuwunio! Szacun za program, Tede nie słucham cię, ale bardzo cię polubiłem! A do gościa a do gościa w sumie nie mam pytania, pozdrawiam wszystkich!
I ten smutny schemat się co rusz powtarza, wiem bo słucham takich głupot przed snem. Polecam w ogóle odcinek tego zera absolutnego z Saletą. Tam absolutnie każdy telefon był taki, że dzwonił jakiś najebany Czesiek z Anglii czy Holandii, coś popierdolił bez sensu i trzeba go było rozłączyć, a on wypity kolegów szukał. Smutne to było w chuj.