[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Jose »

ether pisze: Fakty sa takie, ze mes ma syna z chyba 10-letniego zwiazku (z dyskografii mesa łatwo policzyc),
Whaaat, to ja w szoku, pierwsze słyszę - myślałem, że kjutki zawsze często się zmieniały, potem była chwila stałego związku i po dziecku szybkie rozstanie, sorunia

Co do Tede, to tam przecież też przewinęło się full partnerek, w tym Basia z Kryminalnych i o większości pierdolił strasznie bzdury po rozstaniach. Ale z Setką i obecna partnerką miał spory staż.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Prawda taka, że on zawsze lubił wyluzować się z chłopakami.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

ON LUBIŁ WYLUZOWAĆ SIĘ Z NAMI
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Jose pisze: 26 sty 2026, 20:47
ether pisze: Fakty sa takie, ze mes ma syna z chyba 10-letniego zwiazku (z dyskografii mesa łatwo policzyc),
Whaaat, to ja w szoku, pierwsze słyszę - myślałem, że kjutki zawsze często się zmieniały, potem była chwila stałego związku i po dziecku szybkie rozstanie, sorunia

Co do Tede, to tam przecież też przewinęło się full partnerek, w tym Basia z Kryminalnych i o większości pierdolił strasznie bzdury po rozstaniach. Ale z Setką i obecna partnerką miał spory staż.
no bo jak on dzieci nie chce no to co zostalo
Obrazek

przy czym jej tez przyjedzie ten czas

przynajmniej sie nie rozmnaża jak ten rzępolak jebany
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

lajla dobra wariatka
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

lajla dobra wariatka
tylko wez z tym zyj na co dzień
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

No przecież nie żyje na co dzień :D
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

@ignorant oczywiwcie ze tournament winner to znow Pan Mes i dalem ci full argumentow ale jestes gluchy jak reszta twoich kolegow wypędzlowanych flakiem tedasa.
Poza tym jestes po prostu ignorantem.

Mes krol w tym beefie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
buarzej

Post autor: buarzej »

2rzyn pisze: 26 sty 2026, 21:47 Mes krol w tym beefie

Dobrze ziomek że masz dwie ręce, to nieważne czy mu ssiesz po kule czy gruchę walisz, masz czym napisać posta.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Niby tylko @2rzyn się jara Mesem, a na profilu kanału Zero komentarze o Tede nie są zbyt pozytywne.

https://www.facebook.com/reel/917647700 ... %2CO%2CP-R
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

To wygląda bardziej na takie typowe anty-Tede, niż pro-Mes

Nie bez powodu 90% komentarzy to ciśnięcie samemu Tede, bez jakiegoś "ale cię Mes rozjebał!!!", ci ludzie kojarzą pewnie Jacule z czasów darcia mordy SIEAAA w klipach do Esende Mylffon, a Mesa wcale
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

2rzyn pisze: 26 sty 2026, 21:47 @ignorant oczywiwcie ze tournament winner to znow Pan Mes i dalem ci full argumentow ale jestes gluchy jak reszta twoich kolegow wypędzlowanych flakiem tedasa.

Mes krol w tym beefie
To jest niedamowite, że dorosly chlop jest wysmiewany przez pol forumka, siedzi przed kompem, wdycha potezne copium a to wszystko w obronie jakiegos bananowego cwela, który nawet nie wie o jego istnieniu.

Brawo 2rzyn. Przegrales beef bardziej niż rzepolak
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

jak to nie wie jak 2rzyn mu w dmach siedzi normlanie
Awatar użytkownika
2rzyn

WesolyJozek pisze: 26 sty 2026, 23:01
2rzyn pisze: 26 sty 2026, 21:47 ignorant oczywiwcie ze tournament winner to znow Pan Mes i dalem ci full argumentow ale jestes gluchy jak reszta twoich kolegow wypędzlowanych flakiem tedasa.

Mes krol w tym beefie
To jest niedamowite, że dorosly chlop jest wysmiewany przez pol forumka, siedzi przed kompem, wdycha potezne copium a to wszystko w obronie jakiegos bananowego cwela, który nawet nie wie o jego istnieniu.

Brawo 2rzyn. Przegrales beef bardziej niż rzepolak
Nie dosc ze józio gluchy to slepy jeszcze
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Mes wygrał beef, nagrał lepsze kawałki, a teraz nawet można już powiedzieć że lepsze dissy w konwencjonalnym rozumieniu, którego oczekiwaliście.

Tede co najwyżej fajnie się popisał, że umie szybko i dużo i jakimiś infantylnymi pomysłami typu przerabianie disco polo, które właściwie gorzej o nim świadczą niż lepiej, i właściwie tylko potwierdzają refren Mesa z pierwszego dissu. To już nawet nie powinno być kontrowersyjną opinią, że Mes wygrał.

Wydaje mi się że osoby, które uważają że wygrał Tede nie tyle lubią kawałki Tedego w tym beefie, bo chyba ciężko je jakoś lubić, tylko bardziej uważają Mesa za odklejeńca, który z definicji przegrał beef, bo jest dla nich cringowym pojebem i go po prostu przez to nie lubią.

Dla mnie artysta ekscentryk, fajne kawałki nagrał, fajną kreację obrał w tym beefie, fajnie wyłuszczył różnice między sobą a Jackiem, i właściwie to rozrysowanie różnicy że on jest ambitnym artystą, dziwnym, dumnym trudnym etc, a jego przeciwnik Jackiem w czapce, to chyba główna oś tego beefu i fajnie obrazowo to wyszło.

Ten beef to belle epoque i ułańska fantazja vs infantylizacja sztuki.

Dla Tedego w sumie props za Tego typu Mesa.

Dla mnie tak

Samica Psa > Tede to frajer > Tego typu Mes > Przytul Jacka > Suka > 88 lajen > Posprzątaj po psie > 64 lajny i w zasadzie każdy z tych byl co najmniej spoko

więcej dissow nie pamiętam
Ostatnio zmieniony 27 sty 2026, 7:35 przez Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.
KubbasOG

Post autor: KubbasOG »

Mes wygrał beef, nagrał lepsze kawałki, a teraz nawet można już powiedzieć że lepsze dissy w konwencjonalnym rozumieniu, którego oczekiwaliście.

Tede co najwyżej fajnie się popisał, że umie szybko i dużo i jakimiś infantylnymi pomysłami typu przerabianie disco polo, które właściwie gorzej o nim świadczą niż lepiej, i właściwie tylko potwierdzają refren Mesa z pierwszego dissu. To już nawet nie powinno być kontrowersyjną opinią, że Mes wygrał.

Wydaje mi się że osoby, które uważają że wygrał Tede nie tyle lubią kawałki Tedego w tym beefie, bo chyba ciężko je jakoś lubić, tylko bardziej uważają Mesa za odklejeńca, który z definicji przegrał beef, bo jest dla nich cringowym pojebem i go po prostu przez to nie lubią.

Dla mnie artysta ekscentryk, fajne kawałki nagrał, fajną kreację obrał w tym beefie, fajnie wyłuszczył różnice między sobą a Jackiem, i właściwie to rozrysowanie różnicy że on jest ambitnym artystą, dziwnym, dumnym trudnym etc, a jego przeciwnik Jackiem w czapce, to chyba główna oś tego beefu i fajnie obrazowo to wyszło.

Ten beef to belle epoque i ułańska fantazja vs infantylizacja sztuki.

Dla Tedego w sumie props za Tego typu Mesa.
bardzo uczciwe podsumowanie, warto dodac jeszcze ze sam produkowal w beefie

ale dodalbym rowniez ze Tede dal dobre kawalki ze spoko repeat value w tej rywalizacji

ogolnie sie zgadzam ze wszystkim

pasuja tu tez wersy do tego o czym mowisz
Dla mnie artysta ekscentryk, fajne kawałki nagrał, fajną kreację obrał w tym beefie, fajnie wyłuszczył różnice między sobą a Jackiem, i właściwie to rozrysowanie różnicy że on jest ambitnym artystą, dziwnym, dumnym trudnym etc
Tak, mam się za lepszego od przemocowej zgrai
Od każdego plagiaciarza, pozbawionej talentu fai
Od tych bez flow, bez poglądów, techniki
więc jestem dziwny, jestem dumny
i prawdziwy przy okazji, od kołyski aż do trumny
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

oldschool pisze: 26 sty 2026, 22:56 Niby tylko 2rzyn się jara Mesem, a na profilu kanału Zero komentarze o Tede nie są zbyt pozytywne.

https://www.facebook.com/reel/917647700 ... %2CO%2CP-R
Bo Tede sknera boty kupuje tylko na YouTube.

Dodano po 6 minutach 58 sekundach:
SWN pisze: 26 sty 2026, 23:00 ci ludzie kojarzą pewnie Jacule z czasów darcia mordy SIEAAA w klipach do Esende Mylffon, a Mesa wcale
Randomy nie znają raczej żadnego esende mylffon, wtedy rap to była dużo mniejsza nisza niż dzisiaj. Znają go z drin za drinem i że fury tuningował w telewizji i ze z Peją się kłócił i tyle.

To trochę jak z jakimś Norbim. Wiedzą, że jest, że kobiety są gorące i że koło fortuny prowadził.

Ot średnio popularne postacie medialne, które się zawsze gdzieś tam o uszy obijały i tyle.

Dodano po 14 minutach 26 sekundach:
Ale żeby nie było, druga strona monety jest taka że lwia część Mariuszy z Brighton bardzo go polubiła od czasu kanału zero, wie że tuningował fury i że z wuwuniem taki wesoły program prowadzi, a oni tam dzwonią w weekend po robocie, po ćwiartce i czterech piwach, bo w sumie co mają robić, taka to główna rozrywka, i podpici mówią coś w stylu - no siema siema, jestem z Anglii, słychać mnie? No to ten, tego wuwunio! Szacun za program, Tede nie słucham cię, ale bardzo cię polubiłem! A do gościa a do gościa w sumie nie mam pytania, pozdrawiam wszystkich!

I ten smutny schemat się co rusz powtarza, wiem bo słucham takich głupot przed snem. Polecam w ogóle odcinek tego zera absolutnego z Saletą. Tam absolutnie każdy telefon był taki, że dzwonił jakiś najebany Czesiek z Anglii czy Holandii, coś popierdolił bez sensu i trzeba go było rozłączyć, a on wypity kolegów szukał. Smutne to było w chuj.
Awatar użytkownika
2rzyn

@Mietek sluch absolutny, piekne podsumowanie :bowdown:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

gods bidness pisze: 27 sty 2026, 7:54 coś popierdolił bez sensu i trzeba go było rozłączyć, a on wypity kolegów szukał. Smutne to było w chuj.
Brzmi jak posting Mesa na Instagramie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Luxair pisze: 26 sty 2026, 21:21 ON LUBIŁ WYLUZOWAĆ SIĘ Z NAMI
DOBRYMI CHLOPAKAMI
EJ
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
ODPOWIEDZ