Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
sztyc

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: sztyc »

Bakan pisze: 25 lip 2024, 11:48 Veron fajny piłkarz. Ostatnio mi łeb rozjebało jak wyskoczył mi jakiś klip, w którym podaje on do Messiego, w barwach Argentyny. Nie wpadłbym na to, że mogli grać razem.
Veron przecież grał wszystko w wieku 35 lat u wybitnego trenera Diego Maradony na mundialu 2010
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
trez

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: trez »

Tak sobie z nudów patrzę i taki legendarny Pietro Vierchowod grał w mistrzowskiej Romie u boku Carlo Ancelottiego w '83 oraz w '99 spadał z ligi z Alberto Gilardino. :bowdown:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Bakan pisze:Ja kiedyś mecze normalnie odpalałem dla Inzaghiego np. i przerzuciłem się na LFC przez wzgląd na Gerrarda i Owena, którzy byli moimi absolutnymi idolami.
U mnie była analogiczna sytuacja, po pierwszych świadomych mś w '98 zakochałem się w Zidanie, i razem z nim przerzuciłem się na Real.

Obecnie nie mam zawodnika dla którego specjalnie odpaliłbym mecz, oglądam tylko pod kątem drużyn.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

U mnie ostatnim (i w sumie jedynym poza Ronaldinho i Messim) takim ulubionym piłkarzem, dla którego oglądałem mecze jego drużyn to był Suarez. Zwróciłem na niego uwagę oglądając magazyn ligi holenderskiej na Polsacie sport xD 2009 rok to był, oglądałem wtedy wszystkie mecze Ajaxu, potem Liverpoolu no i Barcy wiadomo.
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

Bakan pisze: 25 lip 2024, 11:24 A w ogóle potraficie mieć jeszcze ULUBIONEGO PIŁKARZA? Mówię o tych obecnych.
Federico Valverde.

Chociaż nie wiem czyli liczymy jeszcze CR7 jako 'obecnego', a to był/jest mój ulubiony piłkarz od 2003 w górę. Kojarzę go nawet (jak przez mgłę) jak grał w Sportingu z 28 na koszulce i z kompilacji z tego, wspomnianego tu już, sparingu z United.

Przed CR7 ulubiony był Batigol, pierwszy idol z dzieciństwa i pierwsza podrabiana koszulka z ryneczku od ruskich.

Nienawidziłem Rivaldo tak btw, a moją nienawiść pogłębiła jeszcze paskudna symulka w meczu z Turcją na MŚ 2002.
Kalom

Post autor: Kalom »

a potem wpisy na forum
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dla Odegaarda warto mecz włączyć, kochałem zawsze underdogów, dlatego np. jak Montpellier wygrało majstra to potem moimi zawodnikami przez jakiś czas już po odejściu był Giroud i Remy Cabella xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
sztyc

w ogóle ostatnio odrobinę zszokowała mnie informacja, że roque santa cruz (43 lata w sierpniu) jeszcze gra w piłkę i to w liderze paragwajskiej ligi club libertad - ten sezon co prawda słabiutki, ale jeszcze dwa lata temu potrafił załadować 12 bramek, a w wieku 38 lat przypierdolić 26 goli tam i zostać królem strzelców

no i że iniesta jeszcze gra to też niezły wtf, wiedziałem że kopał się gdzieś tam po czole w japonii, ale byłem pewien, że skończył karierę jakieś 4 lata temu
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

roque santa cruz w wirtualnym wszechświecie gwiazda podbeskidzia
Awatar użytkownika
sztyc

i tym samym przechodzimy do najbardziej kuriozalnych plotek dotyczących transferów poważnych grajcarów do polskich klubów, moje ulubione to:

Puyol w Piaście Gliwice
Obrazek

Emila Mpenza w Dolcanie Ząbki
https://sport.tvp.pl/9520696/byla-gwiaz ... anie-zabki

Morientes w Legii
https://sport.fakt.pl/pilka-nozna/morie ... ii/wr0cwpw

van Nistelrooy w Wiśle
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ly/bx5szbg

Kluivert w Wiśle
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... sle-krakow

w drugą stronę: Wawrzyniak w Juventusie
https://legia.net/news/juventus-daje-os ... iaka/42521
----
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Spoiler
Obrazek
to też dobre z perspektywy czasu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

fredy adu w sandecji nowy sącz byl na testach w 2017 zdaje się
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Co prawda w drugą stronę, ale najbardziej kuriozalna plotka to Rybus do Athletic Bilbao xD

No i ostatnio był Nani do Górnika.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Pteh pisze: 25 lip 2024, 17:16
Bakan pisze: 25 lip 2024, 11:24 A w ogóle potraficie mieć jeszcze ULUBIONEGO PIŁKARZA? Mówię o tych obecnych.
Federico Valverde.
+1 Fede :oops:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

N'Golo Kante do Wigier, która podobno była fejkiem
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

demon pisze: 25 lip 2024, 20:54 najbardziej kuriozalna plotka to Rybus do Athletic Bilbao xD
Niby tak ale rok później poszedł do Lyonu;)
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

w lyonie taka sama polityke transferowa maja co w bilbao przeciez
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Marcin Kikut w Tottenhamie? Fajnie, będzie grał razem z Sebastianem Przyrowskim.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

ConeyIsland pisze: 25 lip 2024, 21:29
demon pisze: 25 lip 2024, 20:54 najbardziej kuriozalna plotka to Rybus do Athletic Bilbao xD
Niby tak ale rok później poszedł do Lyonu;)
:lol: :lol:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Manchester United boss David Moyes
is leading the race for midfield starlet
Karol Linetty – dubbed Poland’s Luka
Modric ( Mirror)
Młody Karolek. :lol:
Fundusz Qatar Sports Investments właśnie rozpoczynał budowę wielkiego PSG. Za ponad 40 milionów euro sprowadzono choćby Javiera Pastore. Według tamtejszej prasy jednym z kolejnych wzmocnień miał być Małecki. Nawet “Przegląd Sportowy” informował o przygotowywanej przez wysłanników francuskiego klubu ofercie. Nikt nie brał jednak tych słów na poważnie, a sam zainteresowany trafił rok później na wypożyczenie do... tureckiego Eskisehirsporu.

Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/plus/micha ... ych/139388

Trochę ich było.
ODPOWIEDZ