Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
W reprezentacji nie dało rady handlować meczami
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Czy on miał jakieś super liczby w eklapie? 6 najlepszych sezonów w przedziale 11-15 bramek. Nic specjalnego w sumie. Sprawdziłem nawet, że poza tym jednym sezonem gdzie zdobył króla strzelców, to w pozostałych było zawsze co najmniej 5 Polaków którzy strzelali więcej w każdym sezonie. Miał świetną rundę w Lechu przed pójściem do Niemiec, tam w sumie zmarnował piłkarsko 3 lata. Najlepszy liczbowo sezon w wieku prawie 35 lat.
Ogólnie chyba dopiero Lewy był takim polskim napastnikiem, który regularnie co sezon strzelał dużo bramek. A tak to przez lata kopanie się po czole z Zurawskim, jakieś Niedzielany, Jelenie, Smolarek co nawet nie był typową 9
i teraz możemy przejść do równie ciekawego wątku - najbardziej niewykorzystani piłkarze w reprezentacji polski, choć reiss dla mnie akurat się do nich nie zalicza
z mojej strony leszek pisz i mimo wszystko frankowski (tylko 22 mecze jak na bardzo dobrego jak na polskie warunki napadziora)
@TdW - jak to a kultowa postać panathinaikosu ateny gucio warzycha, którego bramki w alpha ethniki były regularnym punktem eurogola pod koniec sportowej niedzieli
z mojej strony leszek pisz i mimo wszystko frankowski (tylko 22 mecze jak na bardzo dobrego jak na polskie warunki napadziora)
@TdW - jak to a kultowa postać panathinaikosu ateny gucio warzycha, którego bramki w alpha ethniki były regularnym punktem eurogola pod koniec sportowej niedzieli
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ja za młody żeby to pamiętać 
Okoński piłkarz stulecia w Kolejorzu, w HSV super 2 lata, a w kadrze pizda. Tak czytałem, bo jak był na topie to nie wiedziałem jak się wysrać w nocnik.
No Mierzejewski, trudno się nie zgodzić
xd
kiedyś z ziomkiem na kartkówkach z angielskiego podpisywaliśmy się "kevin prince boateng", dzisiaj ciarki żenady jak sobie przypomne ale wtedy beka jak skurwysyn
BOUT IT BOUT IT
Skoro już tak nostalgicznie lecimy to podrzucam swoją jedenastkę ulubionych piłkarzy z dzieciństwa (takiego wczesnego, lata 1998-2002 powiedzmy) 
——————-—Van Der Sar————————-
Thuram-—Cannavaro—Nesta—-Lizarazu
—————Gerrard—-Davids————————-
Rivaldo———————————-McMannaman
———————Inzaghi—Owen————————-
+ Toldo, Stam, Zambrotta, Redondo, Zenden, Aimar, Pauleta, Claudio Lopez, Raul, Saviola
A z polskich Dudek i Wichniarek
——————-—Van Der Sar————————-
Thuram-—Cannavaro—Nesta—-Lizarazu
—————Gerrard—-Davids————————-
Rivaldo———————————-McMannaman
———————Inzaghi—Owen————————-
+ Toldo, Stam, Zambrotta, Redondo, Zenden, Aimar, Pauleta, Claudio Lopez, Raul, Saviola
A z polskich Dudek i Wichniarek
Ostatnio zmieniony 25 lip 2024, 11:03 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
canizares
salgado terry carvalho carlos
essien becks zizou raul
ronaldo drogba
salgado terry carvalho carlos
essien becks zizou raul
ronaldo drogba
ładną ekipe cweli zmontowałeś @ART
A w ogóle potraficie mieć jeszcze ULUBIONEGO PIŁKARZA? Mówię o tych obecnych. Ja kiedyś mecze normalnie odpalałem dla Inzaghiego np. i przerzuciłem się na LFC przez wzgląd na Gerrarda i Owena, którzy byli moimi absolutnymi idolami. Do tego straszne jaranko Rivaldo w latach 98-02 i miłość do Van Der Sara.
Teraz jakoś tak ciężko. Czasem mocniej serduszko zabije jak Trent zrobi coś fajnego, wcześniej to samo z Suarezem, ale daleko do ekscytacji jakimś konkretnym piłkarzem.
Teraz jakoś tak ciężko. Czasem mocniej serduszko zabije jak Trent zrobi coś fajnego, wcześniej to samo z Suarezem, ale daleko do ekscytacji jakimś konkretnym piłkarzem.
mój GOAT z dzieciństwa

Spoiler

Z obecnych to bardzo lubię Camavinge, elegancki zawodnik
Veron fajny piłkarz. Ostatnio mi łeb rozjebało jak wyskoczył mi jakiś klip, w którym podaje on do Messiego, w barwach Argentyny. Nie wpadłbym na to, że mogli grać razem.
jest oddzielny topic o ulubionych pilkarzach co wy odkurwiacie!!!
- ConeyIsland