OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Haczapurjan
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Theron dobra rola w filmie „Apex”, nie tak dawno premiera była na Netflixie.
Myślałem, że babeczka przed 40-tką, bo dobrze zakonserwowana
Myślałem, że babeczka przed 40-tką, bo dobrze zakonserwowana
- genocidegeneral
przecież charliza wysuszona jak skurwiel, aż się wystraszyłem jak ją zobaczyłem
https://www.instagram.com/reels/DakQyHsMvno/
bufeciara anka za to top
https://www.instagram.com/reels/DakQyHsMvno/
bufeciara anka za to top
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Faktycznie, no ale w tym „Apexie” nie wyglądała źle.genocidegeneral pisze: ↑10 lip 2026, 21:12 przecież charliza wysuszona jak skurwiel, aż się wystraszyłem jak ją zobaczyłem
Zostałem oszukany przez magię kina i charakteryzatorek

widok Charlie Theron mnie w cholerę zdziwił
dieta Ariany Grande
dieta Ariany Grande
- genocidegeneral
no masakra
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Kiedyś była prawie tak piękna jak Weronika Marczuk
obejrzałem ten film z miesiąc temu i muszę przyznać że mnie również oszukano bo podobała mi się tam fest
a sam film 6/10, taki w sam raz na wieczorny seans bez wczuty
a sam film 6/10, taki w sam raz na wieczorny seans bez wczuty
Oj tam oj tam, zdjęcie po lewej pewnie sprzed 20 lat, no i twarz oświetlona centralnie z dyfuzora a nie w cieniu cała
Aczkolwiek fakt, buccal fat removal to jakaś debilna plaga wśród celebrytek aktualnie
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
czy sa moze jacys fani kolekcjonowania fizykow? ostatnio troche mnie wzielo na blu-ray i kupilem 4k do the right thing i heat, tyle ze z francuskiego amazona bo tam maja nawet przyzwoite promki, jedyny minus to brak polskich napisow.
czy sa jakies polskie miejsca online gdzie mozna wyrwac w miare spk oferty z wydaniami z polskimi napisami? moga tez byc lokalnie w wwa. istnieje ten rynek w polsce?
czy sa jakies polskie miejsca online gdzie mozna wyrwac w miare spk oferty z wydaniami z polskimi napisami? moga tez byc lokalnie w wwa. istnieje ten rynek w polsce?
@mieszko Jakbym miał zacząć kolekcjonować, to zbierałbym Bluraye 4K z Criterion Collection.
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands