OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Haczapurjan
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Theron dobra rola w filmie „Apex”, nie tak dawno premiera była na Netflixie.
Myślałem, że babeczka przed 40-tką, bo dobrze zakonserwowana
Myślałem, że babeczka przed 40-tką, bo dobrze zakonserwowana
- genocidegeneral
przecież charliza wysuszona jak skurwiel, aż się wystraszyłem jak ją zobaczyłem
https://www.instagram.com/reels/DakQyHsMvno/
bufeciara anka za to top
https://www.instagram.com/reels/DakQyHsMvno/
bufeciara anka za to top
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Faktycznie, no ale w tym „Apexie” nie wyglądała źle.genocidegeneral pisze: ↑10 lip 2026, 21:12 przecież charliza wysuszona jak skurwiel, aż się wystraszyłem jak ją zobaczyłem
Zostałem oszukany przez magię kina i charakteryzatorek

widok Charlie Theron mnie w cholerę zdziwił
dieta Ariany Grande
dieta Ariany Grande
- genocidegeneral
no masakra
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Kiedyś była prawie tak piękna jak Weronika Marczuk
obejrzałem ten film z miesiąc temu i muszę przyznać że mnie również oszukano bo podobała mi się tam fest
a sam film 6/10, taki w sam raz na wieczorny seans bez wczuty
a sam film 6/10, taki w sam raz na wieczorny seans bez wczuty
Oj tam oj tam, zdjęcie po lewej pewnie sprzed 20 lat, no i twarz oświetlona centralnie z dyfuzora a nie w cieniu cała
Aczkolwiek fakt, buccal fat removal to jakaś debilna plaga wśród celebrytek aktualnie
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
czy sa moze jacys fani kolekcjonowania fizykow? ostatnio troche mnie wzielo na blu-ray i kupilem 4k do the right thing i heat, tyle ze z francuskiego amazona bo tam maja nawet przyzwoite promki, jedyny minus to brak polskich napisow.
czy sa jakies polskie miejsca online gdzie mozna wyrwac w miare spk oferty z wydaniami z polskimi napisami? moga tez byc lokalnie w wwa. istnieje ten rynek w polsce?
czy sa jakies polskie miejsca online gdzie mozna wyrwac w miare spk oferty z wydaniami z polskimi napisami? moga tez byc lokalnie w wwa. istnieje ten rynek w polsce?
@mieszko Jakbym miał zacząć kolekcjonować, to zbierałbym Bluraye 4K z Criterion Collection.
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Słyszałem, że podobno jedynym polskim dystrybutorem jest teraz Galapagos, ale nie wiem czy to prawda, to ich sklep:mieszko pisze: ↑11 lip 2026, 19:08 czy sa moze jacys fani kolekcjonowania fizykow? ostatnio troche mnie wzielo na blu-ray i kupilem 4k do the right thing i heat, tyle ze z francuskiego amazona bo tam maja nawet przyzwoite promki, jedyny minus to brak polskich napisow.
Spoiler
starstore.pl
Ja ostatnio zacząłem trochę kupować fizycznych wydań, mam polskie wydanie Wielkiego Piękna, Słodkiego Życia i Kolekcję Arcydzieł Kubricka na DVD, a teraz pierwszy raz zamówiłem coś na Blu-Ray 4k i jest to włoskie wydanie Ojca Chrzestnego w edycji z okazji 50 rocznicy z polskimi napisami.
ciekawe jakie jutro pierwsze opinie widzów spłyną. Czy Nolan udźwignął chociaż realizacyjnie
zendaya jest najchujowsza aktorka z "młodej fali"
tutaj jej zakres gry

co do samej odysei, ciesze sie, ze pirace filmy i nie daje zarobic takim chujozom, 99% mediow ktore powstaja sa tak chujowe, ze lepiej by bylo gdyby w ogole nie wychodzily. i jebac ellen page too
tutaj jej zakres gry

co do samej odysei, ciesze sie, ze pirace filmy i nie daje zarobic takim chujozom, 99% mediow ktore powstaja sa tak chujowe, ze lepiej by bylo gdyby w ogole nie wychodzily. i jebac ellen page too
zostaw suba https://youtu.be/2cEiuZPi2zQ
@BAJDO od zendayi chujowszy jest tylko tom holland
Pattinson jest najlepszy najsilniejszy czekam na batman 2 i na Primetime jakis film ma byc gdzie gra Chrisa Hansena
zostaw suba https://youtu.be/2cEiuZPi2zQ
- genocidegeneral
Spoiler

szkoda ze te wydania 4k sa tak drogie dla poorlacka, czasem na vinted mozna jakis dorwac za ~150-200zl. w przypadku tej kolekcji to raczej ogranicze sie tylko do ulubionych filmow, dzieki bardzo za przypominajke ze to istnieje
dzieki, bede obserwowal to starstore.pl, mam nadzieje ze tam jakiekolwiek promki sie pojawiaja, ale mysle ze warto czasem doplacic do polskiego wydania. co do ojca chrzestnego, to widzialem ze chyba niezly deal na to byl, na pepperku mi sie przewinelo.Mateusz pisze: ↑13 lip 2026, 13:14 Słyszałem, że podobno jedynym polskim dystrybutorem jest teraz Galapagos, ale nie wiem czy to prawda, to ich sklep:. Mają w nim polskie wydania, trochę tego jest, dodają też nowości.Spoiler
starstore.pl
Ja ostatnio zacząłem trochę kupować fizycznych wydań, mam polskie wydanie Wielkiego Piękna, Słodkiego Życia i Kolekcję Arcydzieł Kubricka na DVD, a teraz pierwszy raz zamówiłem coś na Blu-Ray 4k i jest to włoskie wydanie Ojca Chrzestnego w edycji z okazji 50 rocznicy z polskimi napisami.