azar pisze: ↑05 mar 2026, 14:02
Wyobrażam sobie jak obok losowego slizgera siada Sydney Sweeney leci z nim w slimaka i wsadza mu rękę w gacie, a on mówi nie no eee ja tak nie umiem, może najpierw się poznajmy, zabierz mnie na kolację albo do kina i potem zobaczymy
mordko to sie nie wyklucza bo ślizger może wybierać
teraz wyobraź sobie, że z drugiej strony ławki siedzi Bambi łapiąca Cię za tę samą kutangę i pytająca czy posłuchamy chronic na vinylu, a potem zaparapuje co sobie wymarzysz a Twój chuj będzie mikrofonem
nie da się oddzielić w prosty sposób ciała od potencjału intelektalnego, ale wiadomo od czasów suki łupanej że szczupła znaczy mądra
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
99mayday pisze: ↑07 mar 2026, 1:30nie da się oddzielić w prosty sposób ciała od potencjału intelektalnego, ale wiadomo od czasów suki łupanej że szczupła znaczy mądra
Wszystko zależy od osobowości Panowie. Jeden gość musi mieć intelektualną podkładkę, nieco spychając urodę na drugi tor, inny musi mieć urodę, mając gdzieś intelekt. Każdy znajdzie coś dla siebie, wszyscy się różnimy i to jest piękne. Tylko, że jeśli ktoś widział jakiś wywiad z Bambi to z całą pewnością wie, że nie jest to dziewczyna, która sprawi, iż twój intelekt zostanie pobudzony. Prędzej spadnie ci IQ.
jeśli są zrobione rozsądnie, z dobrym smakiem
dalej nie mogę przeboleć porażki Dziarmy
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął