TPS/ZDR
-
georgefloyd
Re: TPS/ZDR
Wiadomo, że to rozmowa z tranzolem. Nie wiem ile reszt można mówić, że rapowe środowisko jest typowo gejowskie. Asap rocky, 2pac, suge, dawidzior, carti w lateksowych spodniach itp. W stanach żeby być sławnym raperem to trzeba było opierdolić koguta Diddiemu. Te wszystkie ruchania w dupę i cwelenie są normalną sprawą dla tych gości. Ciekawe czy Paluch oddawał się na Piątkowie, borwicka trzeba zapytać. TPS jest prawdziwym raperem i chce mieć spust do buzi.
Haha, radomski gooner typu bi-curious rozjebał potężnego Sycylijczyka?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Przypominam teksty Aviego, żeby nadać większego komizmu tej sytuacji:
Putinem się zajmę jak skończę z Łukaszenką
TPS za to kończy bez problemu solo z chujem w łapie, więc jasne jest, że
TPS>Avi
Putinem się zajmę jak skończę z Łukaszenką
TPS za to kończy bez problemu solo z chujem w łapie, więc jasne jest, że
TPS>Avi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
XD
zupełnie nie rozumiem takiego sextingu, mi by było głupio takie coś pisać
a styl pisania zalatuje takim mniej ciumciakowy 2rzyn'em do bel XD
ale o co chodzi w tym 'i mi do buzi chce' to nie mam pojęcia
TPSowi nie było głupio bo pewnie jakiś kamień euforyk był wciągany wcześniej
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
a on nie siedział czasem w kryminale?
zajebiście z takim zawodnikiem siedzieć w jednej celi
zajebiście z takim zawodnikiem siedzieć w jednej celi
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
-
georgefloyd
Ta… z dupą, która ma naganiacza w swoich wypierdzianych cottonwordach. Daj spokój, wygrzany typ w mefedronowym cugu chce by trans wysmarkał swojego siusiaka do jego ust i tyle. Żeby to jeszcze było inne środowisko ale co zrobić. Pamiętacie co się działo z Kobikiem w klubie prozac 2.0? Nie ma co się zastanawiać, czy tylko kto z kim. W rapie od zawsze przecież były gejowskie wstawki w tekstach. Oczywiście nisko opuszczone spodnie itp. Mówienie młodym chłopakom, że pomalowane paznokcie i chodzenie w stringach czy kiecce to tylko zabawa, a jak nie to nie wiesz co to swag.
proszę nie porównuj sytuacji tps'a z kobikiem, tuptuś ewidentnie dąży do zbliżenia z ww. nieokreślaną jednostką, z kolei jedyne czym zawinił sobie reprezentant krakowskiej sceny, pamiętnej letniej nocy w klubie prozak 2.0 było to, że nosił torebkę przewieszoną przez ramię, przez co koledzy, będący w mefedronowym cugu, wzięli, go od tyłu za małą, krótko ostrzyżona lesbe, kobikowi zupełnie nie w smak było obcowanie cielesne z kolegami, o czym świadczy fakt, że musiał uciekać taksówką na SORgeorgefloyd pisze: ↑28 lis 2025, 19:41Ta… z dupą, która ma naganiacza w swoich wypierdzianych cottonwordach. Daj spokój, wygrzany typ w mefedronowym cugu chce by trans wysmarkał swojego siusiaka do jego ust i tyle. Żeby to jeszcze było inne środowisko ale co zrobić. Pamiętacie co się działo z Kobikiem w klubie prozac 2.0? Nie ma co się zastanawiać, czy tylko kto z kim. W rapie od zawsze przecież były gejowskie wstawki w tekstach. Oczywiście nisko opuszczone spodnie itp. Mówienie młodym chłopakom, że pomalowane paznokcie i chodzenie w stringach czy kiecce to tylko zabawa, a jak nie to nie wiesz co to swag.
-
georgefloyd
Oj to przepraszam za pomówienia, myślałem, że z przyjemnością oddał im się na obrzyganej posadzce klubu Prozak 2.0. Coś tam dzwoniło ale jednak w innym kościele. Pechową torebeczkę założył. Wracając do tematu tuptusia z Radomia, nie zdziwiło mnie to w ogóle. Niech się dobry chłopak bawi życiem.
Mój mózg ze wszystkich sił od lat próbuje wypierać że historia z Kobikiem w prozaku to po prostu urban legend
Śmieszna historia bo prawdziwa z tym Kobikiem
Pozdro dla prawilnych i przede wszystkim dla s z t y w n y c h nie ma miękkiej gry w męskim świecie rapu

Pozdro dla prawilnych i przede wszystkim dla s z t y w n y c h nie ma miękkiej gry w męskim świecie rapu
Spoiler

I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
-
georgefloyd
W kontekście TPSa też różne historie latały w komentarzach na GlamRapie, można poczytać np. tu:
https://web.archive.org/web/20220309011 ... zdy-autem/
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
https://web.archive.org/web/20220709080 ... y-tatuazu/
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Fromage chyba też pisal ze siedział kiedyś na celi z tpsem
Dodano po 33 sekundach:
Dodano po 33 sekundach:
fromage pisze: ↑14 maja 2021, 22:52 Siedziałem z TPSem na Koziej Górze. Nie ocenam sposobu, w jaki zapewnil sobie skrócenie wyroku, bo łatwo być sztywniutkim nie mając niczego i nikogo, ale rodzina i dzieci jednak troche zmieniają optykę. Każdy, kto nazwie go frajerem, rozjebusem itd. powinien zadać sobie pytanie – czy nie postąpiłby tak samo będąc na jego miejscu? Więc ciężko mieć do chłopa pretensje, po prostu życie postawiło go w nieciekawej sytuacji. W ogóle mnie też nie dziwi, że praktycznie nie wraca do tematu samego pobytu w więzieniu, nie wysyła pozdrowien do wiezienia itd, też chciałbym o tym jak najszybciej zapomnieć.
Ale wspomnienia mnie wzięły jak zobaczyłem komentarze pod glamrapemoldschool pisze: ↑28 lis 2025, 20:57 W kontekście TPSa też różne historie latały w komentarzach na GlamRapie, można poczytać np. tu:
Co do tego że mogli go wyruchać w więzieniu to jest to możliwe chyba, ale trzeba by wizje lokalna zrobić w Radomiu na osiedlu