Żabson
Re: Żabson
jakby ktoś z mojej rodziny wystąpił w klipie żabson to bym go z testamentu wykreślił
akurat tak się składa, że moja siostra regularnie występuje w klipach żabsona i nigdy nie miałem problemu z jakimś nadprogramowym klepnięciem po dupie
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
To prawda jestem tą siostrą
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
- ebismolarek
Można gdzieś w sieci zobaczyć zdjęcie twojej siostry? Ma profil na fb?
haha radzę trzymać się od niej z dala
po pierwsze TO JEGO SIOSTRA
po drugie - jest szczęśliwą matką trójki dzieci, mieszka ze swoim dwumetrowym facetem i do perfekcji ma opanowane malowanie natryskowe i mycie elewacji myjką ciśnieniową
ema
Wielkie 5 dla Ciebie
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
po pierwsze TO JEGO SIOSTRA
po drugie - jest szczęśliwą matką trójki dzieci, mieszka ze swoim dwumetrowym facetem i do perfekcji ma opanowane malowanie natryskowe i mycie elewacji myjką ciśnieniową
ema
Wielkie 5 dla Ciebie
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- Moltisanti
Czyli jednak profeska, zapłacone za 10 klapsów i było 10 i ani jednego więcej
Śmieszą mnie zawsze teksty typu idąc twoja logika myślenia i tym podobne, rozróżniajmy jedno od drugiego, zarabia na świeceniu pół gołym dupskiem i cycem więc niech nie pierdoli o szacunku, co nie zmienia faktu, że zabson jako człowiek z tego co się czyta tu i ówdzie to też śmieć.
Oho wchodzimy na argumenty jak Lepper, to prostytutkę można w ogóle zgwałcić?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
rozumiem ogólnie komizm tej sytuacji, ale czy wy na serio nie kumacie, że kobieta może pracować jako tancerka czy tam hostessa i twerkować w klipach dla hajsu i jednocześnie nie chcieć żeby ktoś je w pracy macał po dupie? że typiara podchodzi do tego profesjonalnie i dla niej to robota jak każda inna a po klipie żabsona idzie zatańczyć w reklamie bondiuel i nie spodziewa się że ktoś będzie ją obmacywał, bo kurwa jest z zawodu traperem? no kurwa ziomy co jest z wami, jak żabson jest takim kurwa HUSTLEREM i TRAPEREM to niech bierze do klipów swoje znajome kurwy a nie zwykłe typiary z agencji hostess co potem dla atencji będą płakać na instastory że je w dupe klepnął
tak to wygląda gdy hip hop przejmuje szołbiznes
Mam w domu szafkę, w której trzymam
ojcze szanuję za obronę praw kobiet +1
chociaż dla mnie nadal dziwne, że mu tego klipu nie zdjęli bo jeśli ona by tego naprawdę chciała to by już dawno go nie było
Ja mam tylko nadzieję, że ADma poniesie konsekwencje za napastliwe całowanie mężczyzn na scenie bez wcześniejszego pytania czy w ogóle sobie tego życzą.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
mężczyzna ma prawo niekonwencjonalnie zareagować kiedy jest ofiarą molestowania seksualnego. może nawet udawać że mu się to podoba, żeby zaimponowac kolegom. swn ma rację, adma powinna dostać wilczy bilet na cały szołbiznes. stop hiphopkryzji 
ogólnie racja, ale co do ostatniego zdania to w tym wypadku to właśnie wziął swoje znajome - laski poznane na koncercie z tego co rozumiem, chociaż oczywiście bez zgody klepać nie powinien i takoyche pisze: ↑23 kwie 2020, 12:40 rozumiem ogólnie komizm tej sytuacji, ale czy wy na serio nie kumacie, że kobieta może pracować jako tancerka czy tam hostessa i twerkować w klipach dla hajsu i jednocześnie nie chcieć żeby ktoś je w pracy macał po dupie? że typiara podchodzi do tego profesjonalnie i dla niej to robota jak każda inna a po klipie żabsona idzie zatańczyć w reklamie bondiuel i nie spodziewa się że ktoś będzie ją obmacywał, bo kurwa jest z zawodu traperem? no kurwa ziomy co jest z wami, jak żabson jest takim kurwa HUSTLEREM i TRAPEREM to niech bierze do klipów swoje znajome kurwy a nie zwykłe typiary z agencji hostess co potem dla atencji będą płakać na instastory że je w dupe klepnął

Grid girls z torów formuły 1 albo dziewczyny występujące na ostatnich stronach gazet też nie miały nic przeciwko swoim zajęciom, a jednak obie profesje wycofano, bo jacyś inni ludzie uznali to za złe. Jestem za równouprawnieniem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag