Żabson

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Żabson

Post autor: oyche »

jakby ktoś z mojej rodziny wystąpił w klipie żabson to bym go z testamentu wykreślił
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

akurat tak się składa, że moja siostra regularnie występuje w klipach żabsona i nigdy nie miałem problemu z jakimś nadprogramowym klepnięciem po dupie
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

To prawda jestem tą siostrą

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Można gdzieś w sieci zobaczyć zdjęcie twojej siostry? Ma profil na fb?
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

haha radzę trzymać się od niej z dala

po pierwsze TO JEGO SIOSTRA

po drugie - jest szczęśliwą matką trójki dzieci, mieszka ze swoim dwumetrowym facetem i do perfekcji ma opanowane malowanie natryskowe i mycie elewacji myjką ciśnieniową

ema

Wielkie 5 dla Ciebie

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Nigdy nie przestanie bawić
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

aleksy pisze: 23 kwie 2020, 11:27 I nigdy nie miałem problemu z jakimś nadprogramowym klepnięciem po dupie
Czyli jednak profeska, zapłacone za 10 klapsów i było 10 i ani jednego więcej
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Willxc

Post autor: Willxc »

sychy pisze: 23 kwie 2020, 10:42 Willxc, idąc twoją logiką okradanie raperów też jest spoko, skoro obnoszą się bogactwem na klipach
Śmieszą mnie zawsze teksty typu idąc twoja logika myślenia i tym podobne, rozróżniajmy jedno od drugiego, zarabia na świeceniu pół gołym dupskiem i cycem więc niech nie pierdoli o szacunku, co nie zmienia faktu, że zabson jako człowiek z tego co się czyta tu i ówdzie to też śmieć.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Oho wchodzimy na argumenty jak Lepper, to prostytutkę można w ogóle zgwałcić?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
oyche

rozumiem ogólnie komizm tej sytuacji, ale czy wy na serio nie kumacie, że kobieta może pracować jako tancerka czy tam hostessa i twerkować w klipach dla hajsu i jednocześnie nie chcieć żeby ktoś je w pracy macał po dupie? że typiara podchodzi do tego profesjonalnie i dla niej to robota jak każda inna a po klipie żabsona idzie zatańczyć w reklamie bondiuel i nie spodziewa się że ktoś będzie ją obmacywał, bo kurwa jest z zawodu traperem? no kurwa ziomy co jest z wami, jak żabson jest takim kurwa HUSTLEREM i TRAPEREM to niech bierze do klipów swoje znajome kurwy a nie zwykłe typiary z agencji hostess co potem dla atencji będą płakać na instastory że je w dupe klepnął
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

tak to wygląda gdy hip hop przejmuje szołbiznes
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

ojcze szanuję za obronę praw kobiet +1 :oops: chociaż dla mnie nadal dziwne, że mu tego klipu nie zdjęli bo jeśli ona by tego naprawdę chciała to by już dawno go nie było
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja mam tylko nadzieję, że ADma poniesie konsekwencje za napastliwe całowanie mężczyzn na scenie bez wcześniejszego pytania czy w ogóle sobie tego życzą.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

Oxonowi to nie przeszkadzało :dunno:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
oyche

mężczyzna ma prawo niekonwencjonalnie zareagować kiedy jest ofiarą molestowania seksualnego. może nawet udawać że mu się to podoba, żeby zaimponowac kolegom. swn ma rację, adma powinna dostać wilczy bilet na cały szołbiznes. stop hiphopkryzji :censored:
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

oyche pisze: 23 kwie 2020, 12:40 rozumiem ogólnie komizm tej sytuacji, ale czy wy na serio nie kumacie, że kobieta może pracować jako tancerka czy tam hostessa i twerkować w klipach dla hajsu i jednocześnie nie chcieć żeby ktoś je w pracy macał po dupie? że typiara podchodzi do tego profesjonalnie i dla niej to robota jak każda inna a po klipie żabsona idzie zatańczyć w reklamie bondiuel i nie spodziewa się że ktoś będzie ją obmacywał, bo kurwa jest z zawodu traperem? no kurwa ziomy co jest z wami, jak żabson jest takim kurwa HUSTLEREM i TRAPEREM to niech bierze do klipów swoje znajome kurwy a nie zwykłe typiary z agencji hostess co potem dla atencji będą płakać na instastory że je w dupe klepnął
ogólnie racja, ale co do ostatniego zdania to w tym wypadku to właśnie wziął swoje znajome - laski poznane na koncercie z tego co rozumiem, chociaż oczywiście bez zgody klepać nie powinien i tak
Obrazek
mbunt

Post autor: mbunt »

SWN pisze: 23 kwie 2020, 16:28 Ja mam tylko nadzieję, że ADma poniesie konsekwencje za napastliwe całowanie mężczyzn na scenie bez wcześniejszego pytania czy w ogóle sobie tego życzą.
to, tylko ze nieironicznie
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

moxxi pisze: 23 kwie 2020, 16:30 Oxonowi to nie przeszkadzało
Grid girls z torów formuły 1 albo dziewczyny występujące na ostatnich stronach gazet też nie miały nic przeciwko swoim zajęciom, a jednak obie profesje wycofano, bo jacyś inni ludzie uznali to za złe. Jestem za równouprawnieniem :exclaim:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

Już rozumiem :twisted:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

ODPOWIEDZ