Bryx Fenrir
Re: Bryx
Dobra Panowie, założyłem to konto tylko żeby coś wyjaśnić. Od lat jestem użytkownikiem forum e-raper znanym wcześniej jako raposfera. Jednak śledząc ten beef, konflikt, i nie udzielając się w tym wszystkim w komentarzach niestety zaczynam się przekonywać do tego, że użytkownik, raper, nazywajcie jak chcecie Bryx03 ma świętą racje w tym konflikcie. Pamiętam lata temu miałem konto na ślizgu, zbanowali mnie po czasie, ale zmarł tam jeden z userów, i każdy oddał mu szacunek. A od nas co wypływa? Bily idiota napisał w dissie, że będzie mu jechał po zmarłym starym i matce. Gdzie tu jest szacunek? Może dwucyfrowe IQ jest problemem? Bryx nie jest raperem wybitnym, jest po prostu raperem bitewnym, i niestety, ale jeśli chodzi o nas, to ten Erape Expert, który się w komentarzach udziela ma racje. Dorian dał dwa chujowe dissy, tylko Bymek dał coś dobrego. Bryx na tym bicie Eminema wyjaśnił Stanlejowi wszystko. Jak ktoś mu obraża rodzinę, to kim wy kurwa jesteśmy? Jeśli na ślizgu potrafili oddać szacunek userowi, którego nie każdy szanował, a u nas nie można zostawić w spokoju taty Bryxa, bo jest beef? To jest żałosne, naprawdę, dlatego już moja noga na e-raperze nie postanie. Mówienie o skillsach itd też jest głupie. Bryx ma jakość jakby kurwa nagrywał mordą w kretowinie, ale tekstowo starcza nadal na większość naszego forum, szczególnie tego, który pluje na 'punche'. Niestety, ten co napisał w komentach na yt, że obiektywnie to Fenix prowadzi w beefie ma racje, a wy się chłopaki obudźcie z tym jechaniem, bo Billy powinien w ryj dostać, a nie propsy na forum, dmg to powinien w ogóle zostać szybko na ziemie sprowadzony, ale o tym to wam dawno pisałem, nikt mnie nie słuchał. Ruski, Morgan, Bymek, wróćcie do swoich nagrywek, bo billy tym jechaniem po rodzinie Bryxa właściwie przegrał wam beef. Bryx - znam Cię tylko z tych bitew forumowych, z tracków itd, ale jednak:
Ktoś kto się udziela od lat w podziemiu, komentuje rzeczy związane ze sceną, robi rap z zajawki>>> Forum, które ciśnie po zmarłych i poza swoim światem nie istnieje. Przejebujemy ten beef jako forum chłopaki, piszecie u nas, że nasracie na morde ślizgawce, ale co my możemy? I po co? Z przykrością stwierdzam, że Fenix beef wygrywa, a, że ja jako członek e-rapera a wcześniej raposfery się nie udzielam rapowo to i z forum się wypisuje. To mój ostatni post w tym temacie, w każdym temacie tego beefu też, wstydzcie się za sranie na zmarłych, serio.
Ktoś kto się udziela od lat w podziemiu, komentuje rzeczy związane ze sceną, robi rap z zajawki>>> Forum, które ciśnie po zmarłych i poza swoim światem nie istnieje. Przejebujemy ten beef jako forum chłopaki, piszecie u nas, że nasracie na morde ślizgawce, ale co my możemy? I po co? Z przykrością stwierdzam, że Fenix beef wygrywa, a, że ja jako członek e-rapera a wcześniej raposfery się nie udzielam rapowo to i z forum się wypisuje. To mój ostatni post w tym temacie, w każdym temacie tego beefu też, wstydzcie się za sranie na zmarłych, serio.
Żadne prowo. Naprawdę nikt u nas nic nie rozumie? Myslałem, że założyliśmy forum, które ma rozwijać kulture, a się zamknęliśmy. Zrozumiesz to kiedyś, najbardziej mi szkoda Stanleja, bo nic nie zrobił a sam się na strzał wystawił. Po co chcecie wy (bo ja z tym kurwa nic wspólnego nie mam) srać w ślizgawkę? Wiesz kiedy Mik albo Morgan albo Ruski zaczynali rapować? Bo ja wiem doskonale. Żaden foruming poza raposferą, Morgan się babrał w rapmanie, ale nieudanie. Wybacz, ale ten post co napisalem nie jest prowem, tylko prawdą.
Co to za typeczek? Że ludziom nie wstyd takie coś nagrywać
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
I wszystko co jest przeciwko wam w komentarzach, czy to od tego erapeexpert na yt, czy to ode mnie teraz, to dla was jest prowem itd, nie umiecie sie przyznać, że przegrywacie, a to jest takie proste dla każdego, kto śledzi rap chociażby z lat 2010-2012, byłem po waszej stronie, ale teraz widzę, że jednak ten Fenix to wam dojebał, a najgorsze jest to, że brodzicie w intelektualnej mieliźnie obrażając matki, ojców nawet zmarłych waszych rywali, a to bryxowi Morgan zarzucał idiotyzm. Pora się ogarnąć, iść gdzieś do roboty, a nie mieć się za Bogów, żeby nie było - Bryx - Ty wiele lepszy nie jesteś, nawet jak beef wygrywacie, to też przekraczacie granice w komentarzach, i też to jest chujowe, wiedz to.
- Bryx Fenrir
Emiks pisze: ↑22 cze 2019, 2:09 Dobra Panowie, założyłem to konto tylko żeby coś wyjaśnić. Od lat jestem użytkownikiem forum e-raper znanym wcześniej jako raposfera. Jednak śledząc ten beef, konflikt, i nie udzielając się w tym wszystkim w komentarzach niestety zaczynam się przekonywać do tego, że użytkownik, raper, nazywajcie jak chcecie Bryx03 ma świętą racje w tym konflikcie. Pamiętam lata temu miałem konto na ślizgu, zbanowali mnie po czasie, ale zmarł tam jeden z userów, i każdy oddał mu szacunek. A od nas co wypływa? Bily idiota napisał w dissie, że będzie mu jechał po zmarłym starym i matce. Gdzie tu jest szacunek? Może dwucyfrowe IQ jest problemem? Bryx nie jest raperem wybitnym, jest po prostu raperem bitewnym, i niestety, ale jeśli chodzi o nas, to ten Erape Expert, który się w komentarzach udziela ma racje. Dorian dał dwa chujowe dissy, tylko Bymek dał coś dobrego. Bryx na tym bicie Eminema wyjaśnił Stanlejowi wszystko. Jak ktoś mu obraża rodzinę, to kim wy kurwa jesteśmy? Jeśli na ślizgu potrafili oddać szacunek userowi, którego nie każdy szanował, a u nas nie można zostawić w spokoju taty Bryxa, bo jest beef? To jest żałosne, naprawdę, dlatego już moja noga na e-raperze nie postanie. Mówienie o skillsach itd też jest głupie. Bryx ma jakość jakby kurwa nagrywał mordą w kretowinie, ale tekstowo starcza nadal na większość naszego forum, szczególnie tego, który pluje na 'punche'. Niestety, ten co napisał w komentach na yt, że obiektywnie to Fenix prowadzi w beefie ma racje, a wy się chłopaki obudźcie z tym jechaniem, bo Billy powinien w ryj dostać, a nie propsy na forum, dmg to powinien w ogóle zostać szybko na ziemie sprowadzony, ale o tym to wam dawno pisałem, nikt mnie nie słuchał. Ruski, Morgan, Bymek, wróćcie do swoich nagrywek, bo billy tym jechaniem po rodzinie Bryxa właściwie przegrał wam beef. Bryx - znam Cię tylko z tych bitew forumowych, z tracków itd, ale jednak:
Emiks - Fajnie, że ktoś od was postawił sprawę jasno. Teoretycznie mógłbym z billego zrobić zwłoki na żywo, ale uganianie się za małolatami 10 lat młodszymi ode mnie mi zbrzydło, tym bardziej, że już jeden w ryj dostał na żywo, a potem sprawę zakładał, ale to było 5 lat temu, zapominamy. Nie mam pretensji o to, że przekraczają granice w beefie. Beef is beef. Problem w tym, że nic do siebie nie przyjmują, i miałem nadzieję, że na ślizgawke nie wjadą ze swoją marną personą, ale jednak wjechali i szybko zostali wyjaśnieni. Nie wiem nawet kto tu adminem jest, gdyż ja tu tylko komentuje, ale też czytałem, ze macie zamiar tu wjechać w kilkanaście osób - więc apeluje do admina - nie dopuść do konfrontacji tylko banuj, gdyż oni na tym mogą tylko zyskać myśląc, że są jedynym słusznym forum w necie, mając po 18 lat i tyle samo iq. Ostatni mój koment w tym temacie, chyba, że jakiś diss wyjdzie.
Jak ja Cię [mention]Emiks[/mention] szanuję za to prowo XDDDD
A teraz tak poważnie, [mention]Bryx03[/mention] rozjebałeś tych łaków z e-rapera. Hejtowałem Cię bo nie chcę tam dostać bana jak Ty na raposferze. Mam nadzieję, że nie zauważą tego i mnie nie zbanują :/ Wygrałeś ten beef no i nawet nie ma co odpowiadać tym leszczom bo tylko się pogrążysz, nie ma co się zniżać do ich poziomu. Z fartem!
A teraz tak poważnie, [mention]Bryx03[/mention] rozjebałeś tych łaków z e-rapera. Hejtowałem Cię bo nie chcę tam dostać bana jak Ty na raposferze. Mam nadzieję, że nie zauważą tego i mnie nie zbanują :/ Wygrałeś ten beef no i nawet nie ma co odpowiadać tym leszczom bo tylko się pogrążysz, nie ma co się zniżać do ich poziomu. Z fartem!
- Bunnymen77
nie nie rozumiem co mówi bo ma jakąś wade wymowy głupkuBunnymen77 pisze: ↑22 cze 2019, 6:52Krytykujesz mą muzykę
Choć słyszałeś ją przez chwile
Nie rozumiesz, co mówię
Bo metafory są zawiłe?
Zjedz kota, bo zaczynasz gwiazdorzyc.
warn - post pod postem
Duch Martwego Gracza