Bryx Fenrir

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Emiks

Re: Bryx

Post autor: Emiks »

Dobra Panowie, założyłem to konto tylko żeby coś wyjaśnić. Od lat jestem użytkownikiem forum e-raper znanym wcześniej jako raposfera. Jednak śledząc ten beef, konflikt, i nie udzielając się w tym wszystkim w komentarzach niestety zaczynam się przekonywać do tego, że użytkownik, raper, nazywajcie jak chcecie Bryx03 ma świętą racje w tym konflikcie. Pamiętam lata temu miałem konto na ślizgu, zbanowali mnie po czasie, ale zmarł tam jeden z userów, i każdy oddał mu szacunek. A od nas co wypływa? Bily idiota napisał w dissie, że będzie mu jechał po zmarłym starym i matce. Gdzie tu jest szacunek? Może dwucyfrowe IQ jest problemem? Bryx nie jest raperem wybitnym, jest po prostu raperem bitewnym, i niestety, ale jeśli chodzi o nas, to ten Erape Expert, który się w komentarzach udziela ma racje. Dorian dał dwa chujowe dissy, tylko Bymek dał coś dobrego. Bryx na tym bicie Eminema wyjaśnił Stanlejowi wszystko. Jak ktoś mu obraża rodzinę, to kim wy kurwa jesteśmy? Jeśli na ślizgu potrafili oddać szacunek userowi, którego nie każdy szanował, a u nas nie można zostawić w spokoju taty Bryxa, bo jest beef? To jest żałosne, naprawdę, dlatego już moja noga na e-raperze nie postanie. Mówienie o skillsach itd też jest głupie. Bryx ma jakość jakby kurwa nagrywał mordą w kretowinie, ale tekstowo starcza nadal na większość naszego forum, szczególnie tego, który pluje na 'punche'. Niestety, ten co napisał w komentach na yt, że obiektywnie to Fenix prowadzi w beefie ma racje, a wy się chłopaki obudźcie z tym jechaniem, bo Billy powinien w ryj dostać, a nie propsy na forum, dmg to powinien w ogóle zostać szybko na ziemie sprowadzony, ale o tym to wam dawno pisałem, nikt mnie nie słuchał. Ruski, Morgan, Bymek, wróćcie do swoich nagrywek, bo billy tym jechaniem po rodzinie Bryxa właściwie przegrał wam beef. Bryx - znam Cię tylko z tych bitew forumowych, z tracków itd, ale jednak:
Ktoś kto się udziela od lat w podziemiu, komentuje rzeczy związane ze sceną, robi rap z zajawki>>> Forum, które ciśnie po zmarłych i poza swoim światem nie istnieje. Przejebujemy ten beef jako forum chłopaki, piszecie u nas, że nasracie na morde ślizgawce, ale co my możemy? I po co? Z przykrością stwierdzam, że Fenix beef wygrywa, a, że ja jako członek e-rapera a wcześniej raposfery się nie udzielam rapowo to i z forum się wypisuje. To mój ostatni post w tym temacie, w każdym temacie tego beefu też, wstydzcie się za sranie na zmarłych, serio.
Fenixtfu

Post autor: Fenixtfu »

[mention]Emiks[/mention] o Panie szanuję za to prowo XD
Emiks

Fenixtfu pisze: 22 cze 2019, 2:13 @Emiks o Panie szanuję za to prowo XD
Żadne prowo. Naprawdę nikt u nas nic nie rozumie? Myslałem, że założyliśmy forum, które ma rozwijać kulture, a się zamknęliśmy. Zrozumiesz to kiedyś, najbardziej mi szkoda Stanleja, bo nic nie zrobił a sam się na strzał wystawił. Po co chcecie wy (bo ja z tym kurwa nic wspólnego nie mam) srać w ślizgawkę? Wiesz kiedy Mik albo Morgan albo Ruski zaczynali rapować? Bo ja wiem doskonale. Żaden foruming poza raposferą, Morgan się babrał w rapmanie, ale nieudanie. Wybacz, ale ten post co napisalem nie jest prowem, tylko prawdą.
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

dmg96 pisze: 22 cze 2019, 1:00 dobra bryx skonczyly sie zarty ja wiem ze ty mnie juz wczesniej atakowales zreszta zatakowales moje forum wiec specjalnie dla ciebie nagralem diss i video chlopaku lepiej mnie przepros to nie bedzie kolejnych ..
Co to za typeczek? Że ludziom nie wstyd takie coś nagrywać :lol:
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Emiks

Fenixtfu pisze: 22 cze 2019, 2:13 @Emiks o Panie szanuję za to prowo XD
I wszystko co jest przeciwko wam w komentarzach, czy to od tego erapeexpert na yt, czy to ode mnie teraz, to dla was jest prowem itd, nie umiecie sie przyznać, że przegrywacie, a to jest takie proste dla każdego, kto śledzi rap chociażby z lat 2010-2012, byłem po waszej stronie, ale teraz widzę, że jednak ten Fenix to wam dojebał, a najgorsze jest to, że brodzicie w intelektualnej mieliźnie obrażając matki, ojców nawet zmarłych waszych rywali, a to bryxowi Morgan zarzucał idiotyzm. Pora się ogarnąć, iść gdzieś do roboty, a nie mieć się za Bogów, żeby nie było - Bryx - Ty wiele lepszy nie jesteś, nawet jak beef wygrywacie, to też przekraczacie granice w komentarzach, i też to jest chujowe, wiedz to.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Emiks pisze: 22 cze 2019, 2:09 Dobra Panowie, założyłem to konto tylko żeby coś wyjaśnić. Od lat jestem użytkownikiem forum e-raper znanym wcześniej jako raposfera. Jednak śledząc ten beef, konflikt, i nie udzielając się w tym wszystkim w komentarzach niestety zaczynam się przekonywać do tego, że użytkownik, raper, nazywajcie jak chcecie Bryx03 ma świętą racje w tym konflikcie. Pamiętam lata temu miałem konto na ślizgu, zbanowali mnie po czasie, ale zmarł tam jeden z userów, i każdy oddał mu szacunek. A od nas co wypływa? Bily idiota napisał w dissie, że będzie mu jechał po zmarłym starym i matce. Gdzie tu jest szacunek? Może dwucyfrowe IQ jest problemem? Bryx nie jest raperem wybitnym, jest po prostu raperem bitewnym, i niestety, ale jeśli chodzi o nas, to ten Erape Expert, który się w komentarzach udziela ma racje. Dorian dał dwa chujowe dissy, tylko Bymek dał coś dobrego. Bryx na tym bicie Eminema wyjaśnił Stanlejowi wszystko. Jak ktoś mu obraża rodzinę, to kim wy kurwa jesteśmy? Jeśli na ślizgu potrafili oddać szacunek userowi, którego nie każdy szanował, a u nas nie można zostawić w spokoju taty Bryxa, bo jest beef? To jest żałosne, naprawdę, dlatego już moja noga na e-raperze nie postanie. Mówienie o skillsach itd też jest głupie. Bryx ma jakość jakby kurwa nagrywał mordą w kretowinie, ale tekstowo starcza nadal na większość naszego forum, szczególnie tego, który pluje na 'punche'. Niestety, ten co napisał w komentach na yt, że obiektywnie to Fenix prowadzi w beefie ma racje, a wy się chłopaki obudźcie z tym jechaniem, bo Billy powinien w ryj dostać, a nie propsy na forum, dmg to powinien w ogóle zostać szybko na ziemie sprowadzony, ale o tym to wam dawno pisałem, nikt mnie nie słuchał. Ruski, Morgan, Bymek, wróćcie do swoich nagrywek, bo billy tym jechaniem po rodzinie Bryxa właściwie przegrał wam beef. Bryx - znam Cię tylko z tych bitew forumowych, z tracków itd, ale jednak:
Ktoś kto się udziela od lat w podziemiu, komentuje rzeczy związane ze sceną, robi rap z zajawki>>> Forum, które ciśnie po zmarłych i poza swoim światem nie istnieje. Przejebujemy ten beef jako forum chłopaki, piszecie u nas, że nasracie na morde ślizgawce, ale co my możemy? I po co? Z przykrością stwierdzam, że Fenix beef wygrywa, a, że ja jako członek e-rapera a wcześniej raposfery się nie udzielam rapowo to i z forum się wypisuje. To mój ostatni post w tym temacie, w każdym temacie tego beefu też, wstydzcie się za sranie na zmarłych, serio.

Emiks - Fajnie, że ktoś od was postawił sprawę jasno. Teoretycznie mógłbym z billego zrobić zwłoki na żywo, ale uganianie się za małolatami 10 lat młodszymi ode mnie mi zbrzydło, tym bardziej, że już jeden w ryj dostał na żywo, a potem sprawę zakładał, ale to było 5 lat temu, zapominamy. Nie mam pretensji o to, że przekraczają granice w beefie. Beef is beef. Problem w tym, że nic do siebie nie przyjmują, i miałem nadzieję, że na ślizgawke nie wjadą ze swoją marną personą, ale jednak wjechali i szybko zostali wyjaśnieni. Nie wiem nawet kto tu adminem jest, gdyż ja tu tylko komentuje, ale też czytałem, ze macie zamiar tu wjechać w kilkanaście osób - więc apeluje do admina - nie dopuść do konfrontacji tylko banuj, gdyż oni na tym mogą tylko zyskać myśląc, że są jedynym słusznym forum w necie, mając po 18 lat i tyle samo iq. Ostatni mój koment w tym temacie, chyba, że jakiś diss wyjdzie.
Fenixtfu

Post autor: Fenixtfu »

Jak ja Cię [mention]Emiks[/mention] szanuję za to prowo XDDDD
A teraz tak poważnie, [mention]Bryx03[/mention] rozjebałeś tych łaków z e-rapera. Hejtowałem Cię bo nie chcę tam dostać bana jak Ty na raposferze. Mam nadzieję, że nie zauważą tego i mnie nie zbanują :/ Wygrałeś ten beef no i nawet nie ma co odpowiadać tym leszczom bo tylko się pogrążysz, nie ma co się zniżać do ich poziomu. Z fartem!
Awatar użytkownika
erykgx

Post autor: erykgx »

Klasyk temat :bowdown:
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

:bowdown: o chollleraa
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

dmg96 pisze: 22 cze 2019, 0:02 bryx nawet nie wiesz co to tempo w bicie bo jestes poza bitem ciagle i jeszcze nic nie rozumiem co gadasz
Krytykujesz mą muzykę
Choć słyszałeś ją przez chwile
Nie rozumiesz, co mówię
Bo metafory są zawiłe?

Zjedz kota, bo zaczynasz gwiazdorzyc.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Kto by pomyślał jeszcze nie tak dawno że temat o raperze Bryx03 bedzie miał wiecej stron niz o Quebonafide :bowdown:
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
the

Post autor: the »

o taki hip-hop walczyłem 16lat temu na epulsie czy innym grono,net
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

:bowdown: :bowdown: chyba se tu odpale powiadomienia
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
dmg96

Post autor: dmg96 »

bryx to jak steven seagal strach cos pisac do niego bo zrobi z ciebie zwloki :(
Duch Martwego Gracza
dmg96

biedny dawidek

warn - post pod postem
Duch Martwego Gracza
dmg96

Bunnymen77 pisze: 22 cze 2019, 6:52
dmg96 pisze: 22 cze 2019, 0:02 bryx nawet nie wiesz co to tempo w bicie bo jestes poza bitem ciagle i jeszcze nic nie rozumiem co gadasz
Krytykujesz mą muzykę
Choć słyszałeś ją przez chwile
Nie rozumiesz, co mówię
Bo metafory są zawiłe?

Zjedz kota, bo zaczynasz gwiazdorzyc.
nie nie rozumiem co mówi bo ma jakąś wade wymowy głupku

warn - post pod postem
Duch Martwego Gracza
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

nie jesteś u siebie typku, we z tymi 3 postami pod sobą
co tu się w tym temacie :bowdown: :bowdown:
MOB
dmg96

sory
Duch Martwego Gracza
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

siema wybuch czemu robisz dziwne rzeczy
btw. kurwa :bowdown: co ty tu robisz czlowieku, sprawdzajcie tego typka z cmentarza on ma przejebane pomysly powaznie
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

o ja pierdole ten kuc na cmentarzu to za mocno :bowdown: pierdolony wygląda jakby spierdolił z koncertu sebatonu i w plecaku nosił tanie wina xD z litości nie wspomne o poziomie muzycznym :rotfl:
ODPOWIEDZ