Bryx Fenrir
Re: Bryx
Obrady okrągłego stołu legend rapu potwierdziły, że tylko jednej osoby zabraknie przy dissowaniu całej rapforum sceny. Rozpierdol gwarantowany, wrzawa podniesiona, pancze przez lata nie do rozkminienia dla tych tutejszych 34,7 iq.
Witam, ja jestem unknown89 i będę wam poświadczał najnowsze informacje związane z definicją flow, panczy i generalnie hip-hopu.
Witam, ja jestem unknown89 i będę wam poświadczał najnowsze informacje związane z definicją flow, panczy i generalnie hip-hopu.
- Bryx Fenrir
Ja to podbijam, dajcie spokój, bo mam niedługo tyle stron w postach o sobie co Bałagane, a to jednak nawet nie z lekka, ale jednak dość wyraźnie śmieszne jest. Dissów dzisiaj nie będzie, tracków też nie, więc zluzujta
nie bedzie disow ani trackow bo slabi jestescie chlopaki, wogole zal mi waszego zachowania zero panczy a ty bryx nawet nie wiesz co to tempo w bicie bo jestes poza bitem ciagle i jeszcze nic nie rozumiem co gadasz odpusc sobie chlopie i wy wszyscy bo nie wiecie co to rap jest prawdziwy aj chlopaki
Duch Martwego Gracza
zamknij sie dzieciak, jakbys mial tyle lat co ja to bys wiedzial jak sie pisze rap w ogole czmeu wy mnie kurwa obrazacie na eraperze jakies konta robicie i mnie wyzywacie mam sie wami zajac calym tym forum i fenixcrew to nie problem tylko na mnie cos nagrajcie to pozalujecie ze rapujecie
Duch Martwego Gracza
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=VYeqMV03E5g
Stanlej - Brykiety (Bryx Diss)
No nie muszę chyba mówić, że dla tego 14 latka mi czasu na odpowiedź nie starczy, jak to Piotrek Siara nawijał 'wróć jak trochę poćwiczysz'.
Stanlej - Brykiety (Bryx Diss)
No nie muszę chyba mówić, że dla tego 14 latka mi czasu na odpowiedź nie starczy, jak to Piotrek Siara nawijał 'wróć jak trochę poćwiczysz'.
Z tym cmentarzem trochę przegiąłeś, tak jak blitz z dupą bymka...
- Bryx Fenrir
Przecież ten Adam Nergal w wersji demo mnie nie dissował, nie czuje tu żadnego pancza na siebie. Sorry dmg czy jak Ci tam, nawet dłużej niż ten Stanlej musiałbyś poćwiczyć, żebys zasłużył na odpowiedź.
PS - czemu nazywacie userów ślizgawki kretynami na swoim chujowym forum? Nieważne czy ktoś mnie na ślizgawce lubi czy nie, ludzie stąd się znają 2-3 razy lepiej na rapie niż wy, jak u was dla większości 2115 to jest klasyk rapu. PS - beef jest między Fenixem a e-raperem, a nie ślizgawką a e-raperem, nie próbujcie w to wciągać innych userów.
PS - czemu nazywacie userów ślizgawki kretynami na swoim chujowym forum? Nieważne czy ktoś mnie na ślizgawce lubi czy nie, ludzie stąd się znają 2-3 razy lepiej na rapie niż wy, jak u was dla większości 2115 to jest klasyk rapu. PS - beef jest między Fenixem a e-raperem, a nie ślizgawką a e-raperem, nie próbujcie w to wciągać innych userów.
- przedszkolanek
co tu się dzieje, to się nie dzieje
te dissy

skąd oni się urwalidmg96 pisze: ↑22 cze 2019, 0:52 zamknij sie dzieciak, jakbys mial tyle lat co ja to bys wiedzial jak sie pisze rap w ogole czmeu wy mnie kurwa obrazacie na eraperze jakies konta robicie i mnie wyzywacie mam sie wami zajac calym tym forum i fenixcrew to nie problem tylko na mnie cos nagrajcie to pozalujecie ze rapujecie
te dissy
- Bryx Fenrir
Ale na co typie? Że nagrał diss na cmentarzu? Miałbym mu nasikać na pysk? Ludzie drodzy, nawet w beefie warto zachować granice dobrego smaku, piszecie na tym swoim śmiesznym forum o ślizgawce jako o kretynach, jak wy myślicie, że Molesta to Trynkiewicz jest, zero pojęcia o klasykach, o niczym, tych tematów 'o czym pisać rap' itd, nie chciałem wam wytykać, ale ślizgawka zrobiła to za mnie. Jebnij się w głowę jeden z drugim, średnia wieku na portalu 16 lat i coś zarzucać chcecie.
- przedszkolanek
to jest nowy klasyk nowego forumka
szybko idzie, jeszcze niedawno był tylko ezio
chwilo trwaj jesteś piękna
szybko idzie, jeszcze niedawno był tylko ezio
chwilo trwaj jesteś piękna