Bryx Fenrir

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kshaq

Re: Bryx

Post autor: kshaq »

kiedy ustawka slizgawka vs e-raper?
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

Pierwsza runda w haxa potem freestyle na czaciku, stawiam kupę szmalu na akam
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
unknown89
Zbanowany

Post autor: unknown89 »

Obrady okrągłego stołu legend rapu potwierdziły, że tylko jednej osoby zabraknie przy dissowaniu całej rapforum sceny. Rozpierdol gwarantowany, wrzawa podniesiona, pancze przez lata nie do rozkminienia dla tych tutejszych 34,7 iq.

Witam, ja jestem unknown89 i będę wam poświadczał najnowsze informacje związane z definicją flow, panczy i generalnie hip-hopu.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

YKCUL pisze: 21 cze 2019, 16:03 Pierwsza runda w haxa potem freestyle na czaciku, stawiam kupę szmalu na akam
Ja bym zamienił kolejność bo może nawet ten hax nie będzie potrzebny
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

iksur pisze: 21 cze 2019, 14:41 Tu chyba toczy się dyskusja o Bryxie a nie o forumkach

Ja to podbijam, dajcie spokój, bo mam niedługo tyle stron w postach o sobie co Bałagane, a to jednak nawet nie z lekka, ale jednak dość wyraźnie śmieszne jest. Dissów dzisiaj nie będzie, tracków też nie, więc zluzujta :D
dmg96

Post autor: dmg96 »

nie bedzie disow ani trackow bo slabi jestescie chlopaki, wogole zal mi waszego zachowania zero panczy a ty bryx nawet nie wiesz co to tempo w bicie bo jestes poza bitem ciagle i jeszcze nic nie rozumiem co gadasz odpusc sobie chlopie i wy wszyscy bo nie wiecie co to rap jest prawdziwy aj chlopaki
Duch Martwego Gracza
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

kurwa to moze powiesz jak sie pisze rap a nie heatujesz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dmg96

zamknij sie dzieciak, jakbys mial tyle lat co ja to bys wiedzial jak sie pisze rap w ogole czmeu wy mnie kurwa obrazacie na eraperze jakies konta robicie i mnie wyzywacie mam sie wami zajac calym tym forum i fenixcrew to nie problem tylko na mnie cos nagrajcie to pozalujecie ze rapujecie
Duch Martwego Gracza
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

https://www.youtube.com/watch?v=VYeqMV03E5g

Stanlej - Brykiety (Bryx Diss)

No nie muszę chyba mówić, że dla tego 14 latka mi czasu na odpowiedź nie starczy, jak to Piotrek Siara nawijał 'wróć jak trochę poćwiczysz'.
dmg96

sam wróć tu jak poćwiczysz czyli jak wnukow doczekam to im puszcze bryxa
Duch Martwego Gracza
dmg96

dobra bryx skonczyly sie zarty ja wiem ze ty mnie juz wczesniej atakowales zreszta zatakowales moje forum wiec specjalnie dla ciebie nagralem diss i video chlopaku lepiej mnie przepros to nie bedzie kolejnych ..
Duch Martwego Gracza
Tasman

Post autor: Tasman »

dmg96 pisze: 22 cze 2019, 1:00 dobra bryx skonczyly sie zarty ja wiem ze ty mnie juz wczesniej atakowales zreszta zatakowales moje forum wiec specjalnie dla ciebie nagralem diss i video chlopaku lepiej mnie przepros to nie bedzie kolejnych ..
Z tym cmentarzem trochę przegiąłeś, tak jak blitz z dupą bymka...
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Przecież ten Adam Nergal w wersji demo mnie nie dissował, nie czuje tu żadnego pancza na siebie. Sorry dmg czy jak Ci tam, nawet dłużej niż ten Stanlej musiałbyś poćwiczyć, żebys zasłużył na odpowiedź.

PS - czemu nazywacie userów ślizgawki kretynami na swoim chujowym forum? Nieważne czy ktoś mnie na ślizgawce lubi czy nie, ludzie stąd się znają 2-3 razy lepiej na rapie niż wy, jak u was dla większości 2115 to jest klasyk rapu. PS - beef jest między Fenixem a e-raperem, a nie ślizgawką a e-raperem, nie próbujcie w to wciągać innych userów.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

co tu się dzieje, to się nie dzieje :rotfl:
dmg96 pisze: 22 cze 2019, 0:52 zamknij sie dzieciak, jakbys mial tyle lat co ja to bys wiedzial jak sie pisze rap w ogole czmeu wy mnie kurwa obrazacie na eraperze jakies konta robicie i mnie wyzywacie mam sie wami zajac calym tym forum i fenixcrew to nie problem tylko na mnie cos nagrajcie to pozalujecie ze rapujecie
skąd oni się urwali :lol:

te dissy :bowdown: :rotfl:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

no właśnie kurwa nie mam tyle lat dlatego pytam przecie co ty nie wiesz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Fenixtfu

Post autor: Fenixtfu »

Bryx cipcia boi się odpowiedzieć [mention]dmg96[/mention] :dunno: :rotfl:
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

XDDDD CO TU SIĘ :bowdown: :bowdown:
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Fenixtfu pisze: 22 cze 2019, 1:45 Bryx cipcia boi się odpowiedzieć [mention]dmg96[/mention] :dunno: :rotfl:
Ale na co typie? Że nagrał diss na cmentarzu? Miałbym mu nasikać na pysk? Ludzie drodzy, nawet w beefie warto zachować granice dobrego smaku, piszecie na tym swoim śmiesznym forum o ślizgawce jako o kretynach, jak wy myślicie, że Molesta to Trynkiewicz jest, zero pojęcia o klasykach, o niczym, tych tematów 'o czym pisać rap' itd, nie chciałem wam wytykać, ale ślizgawka zrobiła to za mnie. Jebnij się w głowę jeden z drugim, średnia wieku na portalu 16 lat i coś zarzucać chcecie.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

to jest nowy klasyk nowego forumka :bowdown: :bowdown:
szybko idzie, jeszcze niedawno był tylko ezio
chwilo trwaj jesteś piękna :rotfl:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Panowie, to nie Zielona Góra
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ