VNM
Re: VNM
Powinien sobie te morde zoperowqc wtedy jak juz mial hajs. Nawijal o tym zetego nie zrobil bo stracil y tozsamosc. Dzis jak juz nikt nie wie ze on byl raperem bardziej mu ten krzywy ryj przeszkadza niz pomaga imo. I tu sie nie nasmiewam tylko serio moze to byc problem u niego. Typ po 40tce, poznaje panne, ta mu zaglada pod kudly brody i GAD DEMYT ale ujebana japa. Do tego tym z jakims bipolarem przejebany przez narkotyki i swoje ego. No z prostym ryjem moglby zaczac od nowa
- igorzastyy
Ale to ciekawe akurat podejście i innowacyjne w polskim rapie. Do tej pory polscy raperzy jak Quebo chwalili się, że zakryli blizny tatuażami. VNM wiele lat miał w to wbite, ale zapuścił brodę. Więc czy przypadkiem jednak tej tożsamości pod brodą nie zatracił? Czy brodę można traktować jak tatuaż w sensie symbolicznym? Uważam że tak.
Teraz mega jest bo mam ludzi, którzy chcą mnie słuchać
Ale też jest tu ich mniej niż było ich kiedyś i wiesz co jeśli nie będzie ich w ogóle tutaj
Widzę jak w korpo gdzieś mnie tam biorą na wakat
40-letni typ, co pracował 3 lata
Widzę siebie jak w dresie słucham audiobooków w parkingowej budce bez klimy
kurwa aż musiałem poszukać bo tez mi coś świtało, ale nie jestem pewien czy to to, wydaje mi sie ze było coś innego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- v3sp347ine
Nie. W Autonomii nawijał, że chuj, udało się przeżyć lockdowny, ale jakby robił w gastro to nie byłoby tak fajnie. No, ale z jednej strony to się nie dziwię, że tak leciał w tym tracku. Chłop ma zerowe pojęcie o "normalnej" robocie, przez naście lat żył ponad stan i wyobraź sobie, że ktoś taki trafia, nie wiem, na produkcję xD
Jezus Maria, styl jak krezus
- v3sp347ine
W jego przypadku tj. operacja ratowania życia, bo nowotwór, zoperowaliby mu to za friko.
- bylerymdorymu
v spoko raper, mam nadzieję, że z powrotem może wynajmować powyżej parteru
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
To był jego wynajmowany kwadrat za 4k jak Ultra HD. Miał je na długo przed tym związkiem.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- igorzastyy
Niech se pojedzie do UK i zapierdala na rowerze po autostradzie M4
- v3sp347ine
FauEnEm przeżywa katusze, bo w stolicy 37 stopni. Ale wstał rano i jest git. Naprawdę, chciałbym w jego wieku mieć umiejętność cieszenia się byle gównem.
- igorzastyy
Ciało człowieka ma między 36 a 37, więc nie bardzo rozumiem na co on narzeka
Nie no facet jak już ma pod 37 stopni to jest wstęp do umierania, żaden stan podgorączkowy, tu zaczyna się walka o życie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- v3sp347ine
Preorder płyty FAUENEMPIERDOLNIJTOMARKEREM w lipcu. (hot informacja).
No, ale tak serio, ciekaw jestem czy nagrał coś dobrego przez te 5 lat, co go nie było. Usłyszałby chłop takie EDKT 2, ale nie ma chuja raczej.
No, ale tak serio, ciekaw jestem czy nagrał coś dobrego przez te 5 lat, co go nie było. Usłyszałby chłop takie EDKT 2, ale nie ma chuja raczej.
- igorzastyy
Czekam na utwór Fan 4, gdzie dwa stadiony narodowe, zostaną zastąpione dwoma stadionami Lublinianki, bo tyle osób pewnie to sprawdzi, w tym ja.

.jpg)