Do tego ponoć Zaha coraz bliżej i oprócz tego jeszcze jednego tajemniczego zawodnika Arsenal odpuścić nie chce w tym okienku (tutaj info od Miquela Delaneya)
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
the4thoofficial.com
Do tego ponoć Zaha coraz bliżej i oprócz tego jeszcze jednego tajemniczego zawodnika Arsenal odpuścić nie chce w tym okienku (tutaj info od Miquela Delaneya)

Cutrone ponoć w Wolves [Di Marzio]. To jest dla mnie strasznie dziwne. Ten zawodnik dostał w Milanie kiedykolwiek szansę by pograć regularnie w 10-15 spotkaniach? Moim zdaniem w duecie z Piątkiem to powinno zagrać i nie bardzo rozumiem dlaczego klub tak szybko pozbywa się dobrze rokującego i wciąż młodego wychowanka. Jakiś kibic Milanu powie mi ocb?
Jest marniakiem potrafiącym tylko biegać i walczyć o piłkę. Gattuso go wystawiał bo się w nim zakochał albo widział siebie z przed lat. Problem w tym że jak ją wywalczył nie widziałeł co z nią zrobić. Bardzo dobrze że się go pozbywają. Gdyby ten śmieć kilka razy podał koledze do pustej bramki a nie strzelał z niemożliwej pozycji Milan miałby kilka punktów więcej przez tego pedala. Już nie wspominając jak Piątek schodził a ten pies po wejściu jak czarodziej zniknał i go do końca meczu nikt nie widział.
F1 to królowa. Zawsze była.
Arsenal have reached an agreement with Lille to sign Ivory Coast winger Nicolas Pepe for ~€80m, paid by instalments to fit #AFC budget. 5yr deal, agent agreement still needed but set to be closed in next 24/48hrs. Napoli also have agreement with #LOSC but agent rejected proposal [Ornstein]
Ale kurwa bomba, imo lepszy deal niż Zaha.
Ale kurwa bomba, imo lepszy deal niż Zaha.
Co do Cutrone to imo to nigdy nie będzie typ goleadora ale za to bardzo pożyteczny napastnik jeśli chodzi o współpracę z klasyczną „9”. Moim zdaniem z Jimenezem będzie mega duet.
O chuj, jak ten Pepe wypali to zamknę ryj i przeprosze za szkalowanie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja pierdoleeeeee najlepszy dzień mojego życia
co wjechali z zaskoczki 
chociaż szkoda że Everton odpuszczony (no chyba że...
budzimy się, budzimy)
jestem bardzo go ciekaw, za 40mln to też mogłaby być ciekawa opcja
chociaż szkoda że Everton odpuszczony (no chyba że...
jestem bardzo go ciekaw, za 40mln to też mogłaby być ciekawa opcja
Arsenal chyba zamierza być jak Liverpool dwa sezony temu, stracimy ze 3, to strzelimy 4. Tak też można żyć, szanuję.
On się nadaje do niczego. Ani to skrzydłowy ani napastnik, zwykły rzemieślnik. Jebac go. Niech mu się wiedzie w wolves ale skończy jak zappacosta w najlepszym wypadku.
F1 to królowa. Zawsze była.
Osrałbym się ze szczęścia jakby Arsenal grał na "stracimy 3, strzelimy 4" bo już nie pamiętam kiedy dało ich się oglądać w więcej niż 2 spotkaniach z rzędu
Znaczy wolałbym kozacko w ataku i w obronie, ale nie moge tyle wymagac
Znaczy wolałbym kozacko w ataku i w obronie, ale nie moge tyle wymagac
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pepe i Nelson na prawą 10/10
powinni zkeszować tego marniaka Iwobiego do jakiegoś Lazio czy innego gówna (były takie ploty pół roku temu) i kogoś jeszcze i powinąć jeszcze tego Evertona na lewo bo 40 mln promocja, wreszcie by te skrzydła jakoś wyglądały 1x od 20 lat
jebać obrone
powinni zkeszować tego marniaka Iwobiego do jakiegoś Lazio czy innego gówna (były takie ploty pół roku temu) i kogoś jeszcze i powinąć jeszcze tego Evertona na lewo bo 40 mln promocja, wreszcie by te skrzydła jakoś wyglądały 1x od 20 lat
jebać obrone
lepiej Mkhitaryana sprzedać niż Iwobiego. Alex z lewej czy ze środka to fajny zawodnik, tym bardziej, że po przyjściu Pepe, nie będzie na nim spoczywać aż taka odpowiedzialność za strzelanie goli
when the beat is dope, I get excited
Lille oficjalnie rzuciło, o ile się nie mylę, że przyjęli 4 oferty za Pepe dziobaka (nie wiem czy arsenal tez sie liczy bo było to parę dni temu) i murzyn ma sobie wybrac gdzie chce spierdolić, bo mieli żentelmeńską umowę, ze miał zostać rok i teraz mu nie robią problemów więc nie cieszyłbym się tak ochoczo, że przyjdzie do londynu.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
No ale o to chodzi, że Arsenal był jednym z tych 4 klubów właśnie i stanęło na nim xd No zobaczymy zresztą za 48h, ja tam jestem dobrej myśli.