Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Ablazir

Re: Transfery

Post autor: Ablazir »

the4thoofficial.com

Do tego ponoć Zaha coraz bliżej i oprócz tego jeszcze jednego tajemniczego zawodnika Arsenal odpuścić nie chce w tym okienku (tutaj info od Miquela Delaneya) :joint: :joint:
Obrazek
Awatar użytkownika
greg

Post autor: greg »

James zostaje?
Bakan

Post autor: Bakan »

Cutrone ponoć w Wolves [Di Marzio]. To jest dla mnie strasznie dziwne. Ten zawodnik dostał w Milanie kiedykolwiek szansę by pograć regularnie w 10-15 spotkaniach? Moim zdaniem w duecie z Piątkiem to powinno zagrać i nie bardzo rozumiem dlaczego klub tak szybko pozbywa się dobrze rokującego i wciąż młodego wychowanka. Jakiś kibic Milanu powie mi ocb?
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Jest marniakiem potrafiącym tylko biegać i walczyć o piłkę. Gattuso go wystawiał bo się w nim zakochał albo widział siebie z przed lat. Problem w tym że jak ją wywalczył nie widziałeł co z nią zrobić. Bardzo dobrze że się go pozbywają. Gdyby ten śmieć kilka razy podał koledze do pustej bramki a nie strzelał z niemożliwej pozycji Milan miałby kilka punktów więcej przez tego pedala. Już nie wspominając jak Piątek schodził a ten pies po wejściu jak czarodziej zniknał i go do końca meczu nikt nie widział.
F1 to królowa. Zawsze była.
Bakan

Arsenal have reached an agreement with Lille to sign Ivory Coast winger Nicolas Pepe for ~€80m, paid by instalments to fit #AFC budget. 5yr deal, agent agreement still needed but set to be closed in next 24/48hrs. Napoli also have agreement with #LOSC but agent rejected proposal [Ornstein]

Ale kurwa bomba, imo lepszy deal niż Zaha.
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

ORNIEEEEObrazek

e:ajj, uprzedził
kocham pozdrawiam

#COYG
Bakan

Co do Cutrone to imo to nigdy nie będzie typ goleadora ale za to bardzo pożyteczny napastnik jeśli chodzi o współpracę z klasyczną „9”. Moim zdaniem z Jimenezem będzie mega duet.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

O chuj, jak ten Pepe wypali to zamknę ryj i przeprosze za szkalowanie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bukaj

Post autor: bukaj »

aaaaaaa ale się jaram :bowdown:
when the beat is dope, I get excited
Awatar użytkownika
Ablazir

Szaleństwo :bowdown: :bowdown: To co, następny Umtiti w tym oknie :joint:?
Obrazek
bvng

Post autor: bvng »

Ja pierdoleeeeee najlepszy dzień mojego życia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

co wjechali z zaskoczki :bowdown:

chociaż szkoda że Everton odpuszczony (no chyba że... :lol: budzimy się, budzimy)
jestem bardzo go ciekaw, za 40mln to też mogłaby być ciekawa opcja
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Arsenal chyba zamierza być jak Liverpool dwa sezony temu, stracimy ze 3, to strzelimy 4. Tak też można żyć, szanuję.
Graf

Post autor: Graf »

Sezon 13/14 at its finest
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Bakan pisze: 27 lip 2019, 11:56 Co do Cutrone to imo to nigdy nie będzie typ goleadora ale za to bardzo pożyteczny napastnik jeśli chodzi o współpracę z klasyczną „9”. Moim zdaniem z Jimenezem będzie mega duet.
On się nadaje do niczego. Ani to skrzydłowy ani napastnik, zwykły rzemieślnik. Jebac go. Niech mu się wiedzie w wolves ale skończy jak zappacosta w najlepszym wypadku.
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Osrałbym się ze szczęścia jakby Arsenal grał na "stracimy 3, strzelimy 4" bo już nie pamiętam kiedy dało ich się oglądać w więcej niż 2 spotkaniach z rzędu

Znaczy wolałbym kozacko w ataku i w obronie, ale nie moge tyle wymagac
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Pepe i Nelson na prawą 10/10
powinni zkeszować tego marniaka Iwobiego do jakiegoś Lazio czy innego gówna (były takie ploty pół roku temu) i kogoś jeszcze i powinąć jeszcze tego Evertona na lewo bo 40 mln promocja, wreszcie by te skrzydła jakoś wyglądały 1x od 20 lat
jebać obrone :lol:
Awatar użytkownika
bukaj

Post autor: bukaj »

lepiej Mkhitaryana sprzedać niż Iwobiego. Alex z lewej czy ze środka to fajny zawodnik, tym bardziej, że po przyjściu Pepe, nie będzie na nim spoczywać aż taka odpowiedzialność za strzelanie goli
when the beat is dope, I get excited
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Lille oficjalnie rzuciło, o ile się nie mylę, że przyjęli 4 oferty za Pepe dziobaka (nie wiem czy arsenal tez sie liczy bo było to parę dni temu) i murzyn ma sobie wybrac gdzie chce spierdolić, bo mieli żentelmeńską umowę, ze miał zostać rok i teraz mu nie robią problemów więc nie cieszyłbym się tak ochoczo, że przyjdzie do londynu.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Ablazir

No ale o to chodzi, że Arsenal był jednym z tych 4 klubów właśnie i stanęło na nim xd No zobaczymy zresztą za 48h, ja tam jestem dobrej myśli.
Obrazek
ODPOWIEDZ