VNM
- igorzastyy
Re: VNM
O 18 zamiast włączyć Klan idzie na rower i PTSD minęło
- v3sp347ine
No bo dalej go ta Paschalska boli w chuj. Zostawił ją niewiadomo po chuj i teraz płacze. Lubię jego muzykę, ale gość jest tak nieprzystosowany do bycia dorosłym człowiekiem, że to jest niepojęte. Chłopy w jego wieku mają rodziny, spłacone mieszkania, domy wybudowane. FAUENEMPIERDOLNIJTOMARKEREM nadal żyje na wynajmie, nie potrafi się ustatkować i płacze na IG jak to jest szczęśliwy w byciu nieszczęśliwym. Płyta skończona jak coś, mam 97.36%. DOGRYWAM OSTATNIĄ KAMPANIĘ REKLAMOWĄ, OSTATNIA WYJEBA NA ROWERZE I WBIJAM. Dziwnie się patrzy na to, że gość mając dwadzieścia kilka lat robił wszystko, żeby żyć swoim wymarzonym życiem, a dziś jest 40 letnim, nikogo poza ślizgawką, raperem z borderem.
Jezus Maria, styl jak krezus
- igorzastyy
Fał en em jestem raperem z borderem, pierdolnij to markerem
No jakby ten prime'owy VNM popatrzył na obecnego to by beke z niego cisnął w chuj, zarówno pod kątem rapowym jak i życiowym
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- nobezprzesady
No i pięknie, chłop sobie przepracowuje różne rzeczy krócej lub dłużej, a przy tym pozostaje w stu procentach sobą (gaddemyt), ode mnie za to props milion razy bardziej niż jakby spełnił największe marzenie ślizgawki, czyli poszedł odbijać kartę na zakładzie z perspektywą rozwoju osobistego w postaci zrobienia uprawnień na wózek widłowy.
- TooMuchSmoke
Zapierdalasz autobkiem do zakładu pracy, obok V wygrywa życie, wkurwiaja cie tacy
Ode mnie props dla VNMa, żyje sobie jak chce, cziluje bombe, wstawia storki, czilera utopia, a my tylko czekamy na kolejną rolkę żeby móc skomentować jak Mateusz Borek
Ostatnio zmieniony 20 cze 2026, 16:36 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- v3sp347ine
Tak, zrobię tak. Bo bardzo lubię jego muzykę, a to jakim jest gościem to już inna kwestia. Niczego złego nikomu ofc nie robi, ale po prostu bawi jego kryzys wieku średniego.
Jezus Maria, styl jak krezus
- igorzastyy
Ja również propsuję VNMa i chciałbym z nim przejechać Polskę wzdłuż i wszerz na rowerze
Po prostu bawi mnie że na początku były śmiechy po co on to wstawia i kogo to interesuje skoro już nie zostali mu żadni fani, a potem te osoby krzyczą patrzcie uwaga VNM wrzucił coś na story, pilne
to chyba jednak ma troche tych fanów
- igorzastyy
Ja serio chciałbym coś od niego usłyszeć. Chciałbym poznać jego myśli przelane na papier i jestem w chuj ciekawe tych Linii 4. Czy jest w stanie jeszcze jakąś dobrą braggę dać
Oczywiście, ze odpalimy, popadnięcie w kompletny obłęd to jedyna szansa dla jego tworczosci

.jpg)