VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: VNM

Post autor: igorzastyy »

O 18 zamiast włączyć Klan idzie na rower i PTSD minęło
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

dzisiaj koń zwalony do jej fotek tylko 3 razy, mordo to jest progres god damn it
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

kkthx pisze: wczoraj, 11:04
mateko pisze: wczoraj, 0:36 gdy w 2017 roku dzięki pewnej osobie zacząłem podświadomie przepracowywać moje PTSD
Żenada, chłop nagrał płytę i tysiąc featów poświęconych Paschalskiej, a teraz nie umie napisać jej imienia.
No bo dalej go ta Paschalska boli w chuj. Zostawił ją niewiadomo po chuj i teraz płacze. Lubię jego muzykę, ale gość jest tak nieprzystosowany do bycia dorosłym człowiekiem, że to jest niepojęte. Chłopy w jego wieku mają rodziny, spłacone mieszkania, domy wybudowane. FAUENEMPIERDOLNIJTOMARKEREM nadal żyje na wynajmie, nie potrafi się ustatkować i płacze na IG jak to jest szczęśliwy w byciu nieszczęśliwym. Płyta skończona jak coś, mam 97.36%. DOGRYWAM OSTATNIĄ KAMPANIĘ REKLAMOWĄ, OSTATNIA WYJEBA NA ROWERZE I WBIJAM. Dziwnie się patrzy na to, że gość mając dwadzieścia kilka lat robił wszystko, żeby żyć swoim wymarzonym życiem, a dziś jest 40 letnim, nikogo poza ślizgawką, raperem z borderem.
Jezus Maria, styl jak krezus
Awatar użytkownika
igorzastyy

Fał en em jestem raperem z borderem, pierdolnij to markerem
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

No jakby ten prime'owy VNM popatrzył na obecnego to by beke z niego cisnął w chuj, zarówno pod kątem rapowym jak i życiowym
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Obrazek
Story z wczoraj
Dołącz do naszej firmy: viewtopic.php?t=13333
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

No i pięknie, chłop sobie przepracowuje różne rzeczy krócej lub dłużej, a przy tym pozostaje w stu procentach sobą (gaddemyt), ode mnie za to props milion razy bardziej niż jakby spełnił największe marzenie ślizgawki, czyli poszedł odbijać kartę na zakładzie z perspektywą rozwoju osobistego w postaci zrobienia uprawnień na wózek widłowy.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Zapierdalasz autobkiem do zakładu pracy, obok V wygrywa życie, wkurwiaja cie tacy
deftone

Post autor: deftone »

A wy trzeci tydzień z rzędu śledzenie z wypiekami na twarzy każdego kroku rapera co rzekomo nie ma już fanów :oops:

Wiem wiem, "ale to tylko dla beki" xd Potem odpalicie singiel dla beki i przesłuchacie cały dla beki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Ode mnie props dla VNMa, żyje sobie jak chce, cziluje bombe, wstawia storki, czilera utopia, a my tylko czekamy na kolejną rolkę żeby móc skomentować jak Mateusz Borek
Ostatnio zmieniony 20 cze 2026, 16:36 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Dołącz do naszej firmy: viewtopic.php?t=13333
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Vnm myślę że pójście do pracy dobrze mu zrobi
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

deftone pisze: wczoraj, 16:30 A wy trzeci tydzień z rzędu śledzenie z wypiekami na twarzy każdego kroku rapera co rzekomo nie ma już fanów :oops:

Wiem wiem, "ale to tylko dla beki" xd Potem odpalicie singiel dla beki i przesłuchacie cały dla beki
Tak, zrobię tak. Bo bardzo lubię jego muzykę, a to jakim jest gościem to już inna kwestia. Niczego złego nikomu ofc nie robi, ale po prostu bawi jego kryzys wieku średniego.
Jezus Maria, styl jak krezus
2ps__

Post autor: 2ps__ »

wspaniała postać

ALE ON TO PRZEPRACOWAŁ LUDZIE GADDEMYT
Awatar użytkownika
igorzastyy

Ja również propsuję VNMa i chciałbym z nim przejechać Polskę wzdłuż i wszerz na rowerze
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

no z tym przesłuchaniem całego singla to już grubo pojechałeś, chciałbym mieć w sobie taką siłę woli
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
deftone

Post autor: deftone »

Po prostu bawi mnie że na początku były śmiechy po co on to wstawia i kogo to interesuje skoro już nie zostali mu żadni fani, a potem te osoby krzyczą patrzcie uwaga VNM wrzucił coś na story, pilne :rotfl: to chyba jednak ma troche tych fanów
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

My hejterzy patrzymy mu na ręce
Awatar użytkownika
igorzastyy

Ja serio chciałbym coś od niego usłyszeć. Chciałbym poznać jego myśli przelane na papier i jestem w chuj ciekawe tych Linii 4. Czy jest w stanie jeszcze jakąś dobrą braggę dać
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

deftone pisze: wczoraj, 16:30 A wy trzeci tydzień z rzędu śledzenie z wypiekami na twarzy każdego kroku rapera co rzekomo nie ma już fanów :oops:

Oczywiście, ze odpalimy, popadnięcie w kompletny obłęd to jedyna szansa dla jego tworczosci
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
zygi

Post autor: zygi »

nowy V to święto
Spoiler
aha, ta
17. Zjedz skręta feat. Żary
ODPOWIEDZ