No ale co w tym nieprawdziwego? Belmondo jest dosyć przystojny #nohomo i nawet jak lubi facetów to mógłby sobie kogoś lepszego ogarnąć niż tego wymalowanego tłustego atencyjnego babochłopa.KolektywneOswiecenie pisze: ↑06 paź 2019, 11:37Szukając informacji o tej całej akcji, trafiłem na portal Wykop, posty tego typu to na serio? Naprawdę ludzie mają taki mindset? Przecież to nie jest może być prawdą O_oJa jebie typ z morda oskarka, dobrym wzrostem i ciałem który mógłby mieć co noc inna #plodnajulka woli zabawy z zagrzybialym transem, a tysiące przegrywow które oddałyby duszę za choćby jedną julke muszą do końca życia zadowalac się ręką bo skresla nas szkaradna morda i wzrost. Życie bywa przewrotne
#belmondo #przegryw #rafalala
Belmondo
Re: Belmondo
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
#nooffence, ale najpierw sobie przeczytaj znaczenie słowa "przystojny".
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 13:07 przez guzi, łącznie zmieniany 1 raz.
gsp sieje ferment nie ufajcie temu cwelowi
Nadal sporo osób czeka na nowe rzeczy od Sentino także ten, a sam Belmondziak był już skreślany po każdej akcji... Archie i SWN celne posty.

A może nie słuchali wcześniej i dalej nie będą?frontkick pisze: ↑06 paź 2019, 12:49 eka z osób głosujacych w ankiecie na "nie", ich wrażliwa moralność była w stanie wytrzymać że Belmondziak jest złodziejem, patologicznym ćpunem i kłamcą i chuj wie kim jeszcze ale nieeeee, ruchanie się dorosłej osoby z dorosłą osobą to dopiero przekroczenie wszystkich granic
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Mam cichą nadzieję, że nie chodzi ci o to, że JEDNA z definicji mówi o tym, że słowo przystojny odnosi się do zachowań osobnikaguzi pisze:#nooffence, ale najpierw sobie przeczytaj znaczenie słowa "przystojny".
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
-
CzasemJebneSobie
Ostatnio zmieniony 10 lip 2021, 19:52 przez CzasemJebneSobie, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno leszke tez byl hustlerem i tytus ma to po nim
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
frontkick
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
coldpu55lick
kto czeka na przyrodzenie belmondziaka,
palec w dupke
palec w dupke
- marco_pantani
mam nadzieję, że Wiganna ogarnie Belmondziaka i odetnie go od dragów, a ten wróci z pierdolnięciem z nowym mixtapem i rozpierdoli ten smutny jak pizda polski rap 
zwracam honor
-
frontkick
Użytkowniku 23, słowo-klucz w pytaniu to "dalej", ono w piękny sposób odcina osoby chcące się afiszować tym że nigdy nie splamiły honoru ani swoich wartości słuchaniem rapera Młody G, implikując że osoba dokonująca wyboru w ankiecie musiała go wcześniej słuchać
Albo weź spierdalaj
Albo weź spierdalaj
Prędzej Wiganna nagra mixtape z celebrytamitede_ft_peja pisze: ↑06 paź 2019, 13:44 mam nadzieję, że Wiganna ogarnie Belmondziaka i odetnie go od dragów, a ten wróci z pierdolnięciem z nowym mixtapem i rozpierdoli ten smutny jak pizda polski rap![]()
Ogolnie to jest dobry moment na skomercjalizowanie belmondziaka, na ulicach jest chyba spalony. Na salonach wręcz odwrotnie
i cannot be a thug they dont dress this well
Ta akcja to pierdolone złoto i tylko napędzi jego karierę, posty o samobójsteie
kibicuję jak nigdy
Influencer.
ja go nigdy nie słuchałem i nie będę, więc musiałem zaznaczyć nie. Bez znaczenia czy ruchał czy niefrontkick pisze: ↑06 paź 2019, 12:49 Beka z osób głosujacych w ankiecie na "nie", ich wrażliwa moralność była w stanie wytrzymać że Belmondziak jest złodziejem, patologicznym ćpunem i kłamcą i chuj wie kim jeszcze ale nieeeee, ruchanie się dorosłej osoby z dorosłą osobą to dopiero przekroczenie wszystkich granic
o co chodzi?3rzypo3rzy pisze: ↑06 paź 2019, 13:00 jakiś ziomek, któremu Belmondo miał podobno porwać (?! ) dziecko
[mention]koniec[/mention] rozwiniesz wątek z tym gsp?
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:57 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156