No ale co w tym nieprawdziwego? Belmondo jest dosyć przystojny #nohomo i nawet jak lubi facetów to mógłby sobie kogoś lepszego ogarnąć niż tego wymalowanego tłustego atencyjnego babochłopa.KolektywneOswiecenie pisze: ↑06 paź 2019, 11:37Szukając informacji o tej całej akcji, trafiłem na portal Wykop, posty tego typu to na serio? Naprawdę ludzie mają taki mindset? Przecież to nie jest może być prawdą O_oJa jebie typ z morda oskarka, dobrym wzrostem i ciałem który mógłby mieć co noc inna #plodnajulka woli zabawy z zagrzybialym transem, a tysiące przegrywow które oddałyby duszę za choćby jedną julke muszą do końca życia zadowalac się ręką bo skresla nas szkaradna morda i wzrost. Życie bywa przewrotne
#belmondo #przegryw #rafalala
Belmondo
Re: Belmondo
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
#nooffence, ale najpierw sobie przeczytaj znaczenie słowa "przystojny".
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 13:07 przez guzi, łącznie zmieniany 1 raz.
gsp sieje ferment nie ufajcie temu cwelowi
Nadal sporo osób czeka na nowe rzeczy od Sentino także ten, a sam Belmondziak był już skreślany po każdej akcji... Archie i SWN celne posty.

A może nie słuchali wcześniej i dalej nie będą?frontkick pisze: ↑06 paź 2019, 12:49 eka z osób głosujacych w ankiecie na "nie", ich wrażliwa moralność była w stanie wytrzymać że Belmondziak jest złodziejem, patologicznym ćpunem i kłamcą i chuj wie kim jeszcze ale nieeeee, ruchanie się dorosłej osoby z dorosłą osobą to dopiero przekroczenie wszystkich granic
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Mam cichą nadzieję, że nie chodzi ci o to, że JEDNA z definicji mówi o tym, że słowo przystojny odnosi się do zachowań osobnikaguzi pisze:#nooffence, ale najpierw sobie przeczytaj znaczenie słowa "przystojny".
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
-
CzasemJebneSobie
Ostatnio zmieniony 10 lip 2021, 19:52 przez CzasemJebneSobie, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno leszke tez byl hustlerem i tytus ma to po nim
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
frontkick
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
coldpu55lick
kto czeka na przyrodzenie belmondziaka,
palec w dupke
palec w dupke
- marco_pantani
mam nadzieję, że Wiganna ogarnie Belmondziaka i odetnie go od dragów, a ten wróci z pierdolnięciem z nowym mixtapem i rozpierdoli ten smutny jak pizda polski rap 
zwracam honor
-
frontkick
Użytkowniku 23, słowo-klucz w pytaniu to "dalej", ono w piękny sposób odcina osoby chcące się afiszować tym że nigdy nie splamiły honoru ani swoich wartości słuchaniem rapera Młody G, implikując że osoba dokonująca wyboru w ankiecie musiała go wcześniej słuchać
Albo weź spierdalaj
Albo weź spierdalaj
Prędzej Wiganna nagra mixtape z celebrytamitede_ft_peja pisze: ↑06 paź 2019, 13:44 mam nadzieję, że Wiganna ogarnie Belmondziaka i odetnie go od dragów, a ten wróci z pierdolnięciem z nowym mixtapem i rozpierdoli ten smutny jak pizda polski rap![]()
Ogolnie to jest dobry moment na skomercjalizowanie belmondziaka, na ulicach jest chyba spalony. Na salonach wręcz odwrotnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ta akcja to pierdolone złoto i tylko napędzi jego karierę, posty o samobójsteie
kibicuję jak nigdy
Influencer.
ja go nigdy nie słuchałem i nie będę, więc musiałem zaznaczyć nie. Bez znaczenia czy ruchał czy niefrontkick pisze: ↑06 paź 2019, 12:49 Beka z osób głosujacych w ankiecie na "nie", ich wrażliwa moralność była w stanie wytrzymać że Belmondziak jest złodziejem, patologicznym ćpunem i kłamcą i chuj wie kim jeszcze ale nieeeee, ruchanie się dorosłej osoby z dorosłą osobą to dopiero przekroczenie wszystkich granic
o co chodzi?3rzypo3rzy pisze: ↑06 paź 2019, 13:00 jakiś ziomek, któremu Belmondo miał podobno porwać (?! ) dziecko
[mention]koniec[/mention] rozwiniesz wątek z tym gsp?