[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
ja chyba znowu sobie przejdę trójkę, ale koniecznie z najebaną ilością modów na nielimitowany udźwig czy no fall dmg, bo inaczej to się kurwa nie da 
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

ukonczylem podstawke
lepiej ng+ czy dodatki przechodzic?
lepiej ng+ czy dodatki przechodzic?
Chyba lepiej dodatki pierw. Są równie dobre co podstawka.
- genocidegeneral
Serca z Kamienia fabularnie i klimatycznie zjadają wszystko, co podstawka ma do zaoferowania po wątku Barona, drugi dodatek też ma ciekawe momenty i fantastycznie zdubbingowaną postać znaną z prozy Sapkowskiego, NG+ to tylko trudniejsza podstawka, co też może być istotne, jeśli nawet death march był dla ciebie łatwy, ale to jeszcze raz to samo.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
tusą jest kosmicznie fajnie, przeszedlem cala gre a pamietam glownie tusą.
Raz wódzina, raz na witaminach
Toussaint jest cudowne, bajeczna kraina. 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ebismolarek
Początek piękny 
- genocidegeneral
Opcja kupowania składników alchemicznych i rzemieślniczych u odpowiednich kupców z menu alchemii / rzemiosła była w jakimś modzie, którego teraz nie mam? Bo teraz gram bez modów i brakuje mi tej bardzo wygodnej opcji, a dałbym sobie rękę uciąć, że powinna być XD
Chodzi mi o to, że na liście składników po prawej można było jednym przyciskiem (bodajże żółty Y na padzie od xboxa) kupować poszczególne ingrediencje - o ile oczywiście dany handlarz je miał.
Chodzi mi o to, że na liście składników po prawej można było jednym przyciskiem (bodajże żółty Y na padzie od xboxa) kupować poszczególne ingrediencje - o ile oczywiście dany handlarz je miał.
Spoiler

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Ciri uratowana. Gdzie się sprawdza ile godzin mi to zajęło?
- genocidegeneral
Ekwipunek > statystyki (C na klawie albo prawy trigger), ale ten licznik podobno chujowo liczy
Ja to mam w goty ta funkcjęgenocidegeneral pisze:Opcja kupowania składników alchemicznych i rzemieślniczych u odpowiednich kupców z menu alchemii / rzemiosła była w jakimś modzie, którego teraz nie mam? Bo teraz gram bez modów i brakuje mi tej bardzo wygodnej opcji, a dałbym sobie rękę uciąć, że powinna być XD
Chodzi mi o to, że na liście składników po prawej można było jednym przyciskiem (bodajże żółty Y na padzie od xboxa) kupować poszczególne ingrediencje - o ile oczywiście dany handlarz je miał.Spoiler
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
- genocidegeneral
No ja gram w GOTY, ale przeczytałem na reddicie, że niektórzy mają tę opcję dostępną tylko u kowali, u alchemików nie XD Poszedłem do kowala i faktycznie jest. Bez sensu.
Spoiler

- genocidegeneral
O w pizdeczkę, dopiero się dowiedziałem, że cała drama z sukcesją na Skellige ma trzy zakończenia 
I wcale ta "najgorsza nie jest najgorsza"genocidegeneral pisze: ↑15 sty 2020, 17:23 O w pizdeczkę, dopiero się dowiedziałem, że cała drama z sukcesją na Skellige ma trzy zakończenia![]()
Spoiler
Tzn lipa że jak się nie pomoże Hjalmarowi ani Cerys to oni giną od ataków na nilfgardzkie okręty ale młody Svanrige zjednoczy klany i bedzie Jarlem z prawdziwego zdarzenia "Viking style"
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
cooo haha, też nie wiedziałem
wczoraj skończyłem czwarty raz podstawkę i takie same feelsy jak za pierwszym razem
wczoraj skończyłem czwarty raz podstawkę i takie same feelsy jak za pierwszym razem
Ja zacząłem ostatnio pierwszy raz dodatki, wiadomo że kozaki, ale muszę podbić zadanie w banku w Toussaint bo piękne, morda się uśmiechała cały czas
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
I jakie to prawdziwe 
mi sie skojarzylo z 12 pracami asterixa
przechodzone ng+ na najtrudniejszym, i jest powoli tilt XD padanie na hitka nie jest spoko
przechodzone ng+ na najtrudniejszym, i jest powoli tilt XD padanie na hitka nie jest spoko