AdMa - Slash! (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: AdMa - TBA (2019) [Zapowiedź]

Post autor: 2rzyn »

słąby rap
jak adma to tylko cyce
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Wjechał klip na YT, AdMa x Bonson - Bez Łez
„Bez Łez” to kolejny singiel AdMy. Artystka spytana o genezę tracku mówi: „Zapytano mnie kiedyś podczas wywiadu „czy są takie przeżycia, po których czujesz pustkę? „Bez Łez” jest właśnie o tym. O człowieku, którego nie da się zastąpić, o ranach, które nigdy się nie zagoją, o pustych pokojach, których nikt inny nie wypełni i o miłości, która zawsze pozostaje żywa.” Gościnny udział Bonsona również nie jest przypadkowy. To artysta, który idealnie wpasował się w tematykę utworu i dał świetną, charyzmatyczną zwrotkę.
6 singiel, a dalej nie podała nawet nazwy płyty
daveyo

Post autor: daveyo »

Ładnie się uzupełnił ten duecik, przyzwoity kawałek. AdMa w drugie zwrotce bardzo ładnie.
frontkick

Post autor: frontkick »

Kisnę z jej maniery w tych wszystkich numerach, ależ z niej silna niezależna kobieta
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Szkoda, że Adma poszła w tę stronę. Taki Miraż z Igrekzetem czy na Nekstbeście wjeżdża do dziś zajebiście. :oops:
Wyjebać manierę z głosu i nawijać na luzie jak w Wakacyjnym numerze i byłoby bardzo solidnie.
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Straszny syf ten numer, podobnie jak każdy ostatni od Bonsona. AdMa oczywiście również nic wartego uwagi.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Bardzo dobry kawałek, w sumie od Admy dawno czegoś tak dobrego nie słyszałem, Bonson również na dobrym poziomie, i w ogóle bardzo fajny bit, mimo, iż kompletnie nie znam tego producenta. Trzeba przyznać, że nie jest to zrobione na odpierdol i propsy.
edenmar

Post autor: edenmar »

To jest o kimś konkretnym? 1999-2019 na końcu klipu wskazywałoby, że tak.

Też mnie drażni ta jej maniera, ale nie jest to takie złe, powiedziałbym nawet, że jeden z lepszych kawałków AdMy jakie słyszałem. Refren się wkręca. Bonson przyzwoicie, chociaż i tak poniżej swoich możliwości.
Awatar użytkownika
LukeMike

Post autor: LukeMike »

Adma to tylko silikony i nic więcej, rap nie jest dla panienek i do tego średnio mądrych
Obrazek
Awatar użytkownika
kapper1

LukeMike pisze: 09 mar 2020, 12:56 Adma to tylko silikony i nic więcej, rap nie jest dla panienek i do tego średnio mądrych
to co powiedzieć o Dziarmach i innych wynalazkach, które otwierają swoje złote usta w wywiadach :lol:
Awatar użytkownika
LukeMike

Post autor: LukeMike »

a w ogóle gdzieś jakieś info jest o tych silikonach że faktycznie sobie zrobiła? bo albo ktoś mi o tym mówił albo gdzieś przeczytałem... a nie mogę teraz znaleźć
Obrazek
JestemTymRaperemZ

Post autor: JestemTymRaperemZ »

Ktoś Cię oszukał kolego.
Awatar użytkownika
deska

Post autor: deska »

fajny ten kawałek z Bonsem, od lat nie słyszałem nic od Admy co by mi siadło, więc cieszę się, że jednak potrafi rzucić czymś dobrym
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Będzie kawałek z Marianne. Czekasz, [mention]przedszkolanek[/mention]?
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
kapper1

Nie oszukujmy się, każdy wolałby charyzmatyczną J Wors.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Ona ta płytę to zrobi W końcu czy tylko hajs będzie ciągnęła do usranej śmierci z wytwórni
Wygrzeszam Cię, mordzia.
moxxi

Post autor: moxxi »

Skończcie kurwa z tym czymś co nazywacie J Wors bo to było śmieszne tysiąc postów temu :bag: ostatnio jedynie słyszałem kawałek z Bonsem i całkiem spoko, nawet nie wiedziałem że to singiel :dunno:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

W wywiadzie z Winim tak jej dobrze z oczu patrzy mimo, że czasami się słuchać nie da i w ogóle jest milutko i sympatycznie i ślicznie wygląda, ale jak zaczyna rapować z tą swoją manierą to czar pryska i staje się wręcz aseksualna dla mnie.

Wiem, że to jej życiowa droga i szanuję upór, ale powinna się na nowo wymyślić, radykalnie zmienić image, przestać robić wszystko na siłę i zakopać głęboko tę ohydną manierę. Brakuje jej luzu jak naszym chłopakom, niech się przemaluje na czarno. Od lat Gouva > Adma. Ale śliczna jest no.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ale jak zaczyna rapować z tą swoją manierą to czar pryska i staje się wręcz aseksualna dla mnie.
True. Zawsze tak szczula cycem?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Jose pisze: 23 kwie 2020, 10:20 Będzie kawałek z Marianne. Czekasz, [mention]przedszkolanek[/mention]?
o jezu :lol:
ale tak po prawdzie to zajawka na śledzenie tych krindżów od ekipy tkma mi przeszła jakiś czas temu
ODPOWIEDZ